Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Daha önce 3 kg verdim ama geri aldım gece yediğim için ve daha önce yaptığım günde 2 saat yürüyüş ve 2 oyundu ama çok aclik çektim su an 65 kiloyum 62 ye düştüm ama tekrar 65 e çıktım hedefim 60, şunu öğrendim çok spor saatlerce yaparak verilmiyor geri alınıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Günce 1 defa güzel yemek ye sağlıklı. Akşam çok zorlanırsan erken saatlerde atıştırmalık çerez yoğurt sabret 2 haftada verirsin
Gunde tek öğün mu yiyeyim ve peki protein yemeği mi olsun ve kaçta yiyim bide spora ne diyorsun ben biraz zor kg veriyorum
Boy kilo yağ oranına bağlı spor antrenman programı yazmak gerek. Yemek ise Tavuklu salatalı bulgur pilavli olabilir menü doyurucu olmalı sulu yemekte olur akşama doğru ye gün içinde sade kahve mutlaka. Zaten güzelce doyarsan akşama doğru sonra rahat edersin kahve yanına bitter de olur
Tamam zaten tavuk gogsu protein olduğu için tok tutar Bi de sporu nasıl yapayım emin ol çok yürüdüm daha önce gunde 2 3 saat karşılığını alamadım neden çünkü aclik krizlerine girip yemek yediğim için artık böyle olmasin
Yağ fazlalıkların nerede ona göre kısa program vereyim boy kilo kac birde
Yürümek efor sarfettirir sadece fazlası ise yaramaz yani
3 kg karin bölgesi 2 kg yüzde
Biraz ip atlama biraz minder egzersizi sorunu çözer
Haklısın önemli olan yediklerimiz yazdığın gibi tek öğün mu doyurucu protein önerirsin gunde kac kalori alayım bazal metabolizma hızım 1750 cal
Cok takılma kaloriye doydugunu düşünmen önemli her gün aynı enerji olmuyor, hissiyat olmuyor kilo da düşünme aynada bak kendine nefis görünüyorsun tamamdır kan değerlerine baktır hekim nediyor sonra o önemli yoksa kalori ile kafayı bozarsak cebimizden çok gider sonra o da kilo olarak döner. Benim deneyimim akşam 8nden sonra vücudu rahat bırakmak gerek ki kendini tazelesin. Ben 190 110 kg yim ama fit ve rahatım her anlamda en güzeli bu
1.5 aya max verirsin 1 aya da verebilirsin spor ve diyetle tabiki
Diyet yapmadigin için öyle bunu sen de biliyorsun
Doğru besinleri doğru saatlerde yerden böyle sorunlar yasamazsin
Su an 4 kg kaldı protein alıyorum ve yürüyüş hızlı
OK
Diyete odaklan sen bence simdi
tamam protein alıyorum tek öğün tavuk gogsu gunluk 300 gr
Geri kalan peki aç mi kaliyorsun
Hayır aç hissetmiyorum eski hatalarımı yapmıyorum asla aç kalmıyorum sabah 2 yumurta sadece akşam tavuk gogsu gunluk 70 80 gr protein alıyorum ve hızlı yürüyüş.
Ha anladım salata falan da yiyorsundur güzel bence devam et👍🏻❤️
Aralıklı oruç ve spor
Boy kaç peki?
70..
E iyi kilo
Ne istiyorsun daha?
10 eksik
şu an 10 numara. Hiç karışma