Kız Kardeşim de Astım Çıktı, Sporu Bırakmak İstemiyor Ne Yapacağız?

15 Yaşında Kick Boks yapıyor, 1-1,5 senedir nefesim daralıyor, göğüsüm sıkışıyor diyordu o zamanlar spora yeni başladığı için kondisyonun yok diyorduk. Uzun zaman geçip sorun devam edince hastaneye götürdük, hocası da çok çabuk tıkanıyor, yoruluyor demişti.

Kardiyoloji doktoru kalbinde bir şey yok dedi. 2 gün önce alerji bölümüne gittik kediye alerjisi olduğu için akciğer grafisi aldı doktor, şikayetlerin astım belirtileri dedi solunum testinde vesaire tıkandı, evde 2 tane kedisi var alerjisi çıktığı zaman doktor evden gitmesi lazım kedilerin demişti ama karşı çıktı göndermedi, dün de doktor astımı ve bronşiti var ilerlemiş durumda ciğerleri temiz değil dedi tedaviye başladı, bu şekilde spor yapman çok zor her an astım krizi geçirebilirsin, lisans falan çıkartamazsın gibisinden konuştu.

Hocasıyla daha konuşmamıştık, bugün de antrenman günüydü gitmesini istemedik ama biz akşam markete gittiğimizde çantasını eşyalarını alıp antrenmana gitmiş, gelince bırakamam falan diye kavga etti bizle ne yapacağız böyle? Bir şey olur diye korkuyoruz.

Kız Kardeşim de Astım Çıktı, Sporu Bırakmak İstemiyor Ne Yapacağız?