Sağlık Çok fena uykum var dişlerimi fircalamadan uyusuam olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ya aşırı uykum var uyanınca bir ara fircalasam olur mu acaba zararlı mı şimdi fircalamasam? Güncellemeler+1 yıl Gece uyanınca fircalasam olmazmii Çok fena uykum var dişlerimi fircalamadan uyusuam olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 556 cevap paylaştı. bunu yazana kadar fırçalasaydın ya djdkdk 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 yataktan yazdım yaaa Yorumla u Aybuke6 +1 yıl hadi kalk kalk hemencik fırçalar gelirsin😂 Yorumla Soran +1 yıl Uff kalkcam vlla birazdan 😂😂😂zaten dişlerim kötü iyice kötü olmasın Yorumla u Aybuke6 +1 yıl sonra ağrısını çekme😂 Yorumla Soran +1 yıl He vallahi ya :( 😂😂😂dış taşlari var zaten çıktı gene Yorumla u Aybuke6 +1 yıl yarında randevu al git temizlettir😅 bende alsam fena olmaz bak iyi aklıma getirdin😂 Yorumla Soran +1 yıl Offf acıyor ama ya 😂😂😂 hahah sende temizlet Yorumla u Aybuke6 +1 yıl sonradan ağrı çekmekten iyidir😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet valla ağız kokusu da yapio :(( 😂😂😂😂 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Olmaz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl :( çok uykum varrrrrrrrr Yorumla Cefternal +1 yıl Fırçaladın mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cefternal +1 yıl Aferin sana Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olmaz git yıka 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok uykum var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz jalk Yorumla Soran +1 yıl Tmmm kalkcam birazdn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi kalk uyursun, jalk çabuk kalk kalk kalk jalk) Yorumla Soran +1 yıl Yok uykum kaçtı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalktın mı Yorumla Soran +1 yıl Kalkcm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi kalk artık pis dişli Yorumla Soran +1 yıl Temammmm kalkiom az sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan delirtme veni çabuk kalk Yorumla Soran +1 yıl Kalktım tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye gülüyosun) Yorumla Soran +1 yıl Sen güldün diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşkın ley) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂hdhfhf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bunu yazana kadar fırçalasaydın ya djdkdk
😂😂😂😂 yataktan yazdım yaaa
hadi kalk kalk hemencik fırçalar gelirsin😂
Uff kalkcam vlla birazdan 😂😂😂zaten dişlerim kötü iyice kötü olmasın
sonra ağrısını çekme😂
He vallahi ya :( 😂😂😂dış taşlari var zaten çıktı gene
yarında randevu al git temizlettir😅 bende alsam fena olmaz bak iyi aklıma getirdin😂
Offf acıyor ama ya 😂😂😂 hahah sende temizlet
sonradan ağrı çekmekten iyidir😂
Evet valla ağız kokusu da yapio :(( 😂😂😂😂
Olmaz
:( çok uykum varrrrrrrrr
Fırçaladın mı
Evet
Aferin sana
Olmaz git yıka
Ya çok uykum var
Olmaz jalk
Tmmm kalkcam birazdn
Şimdi kalk uyursun, jalk çabuk kalk kalk kalk jalk)
Yok uykum kaçtı zaten
Kalktın mı
Kalkcm
Hadi kalk artık pis dişli
Temammmm kalkiom az sonra
Lan delirtme veni çabuk kalk
Kalktım tamam
🤣
😂😂😂😂😂
Sen niye gülüyosun)
Sen güldün diye
Şaşkın ley)