Güzellik & Bakım Rimeli çıkarmadan uyusam bir şey olur mu? KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cok üşendim Güncellemeler+1 yıl Üşenmem geçti yıkadım Rimeli çıkarmadan uyusam bir şey olur mu? Cevapla Rimel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dene bugün sonucunu bize de haber ver nasıl fikir 😂😂 0 3 Yorumla nereyeböylehey +1 yıl Yıkadıysan bu deneyin sonucunu bize kim söyleyecek 😂😂 Yorumla KlavyeAbazanı +1 yıl Sen yarin surecen gece yikamiycan bize solicen😂 Yorumla nereyeböylehey +1 yıl 😂😂rimel çekmeyi bilmiyorum hvjvjvvj Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şey olmuyor gözden göze farkeder mi bilemem geceden yatıp sürünce daha iyi oluyor bence 0 0 Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Bir seferlik sorun olmaz.Ama sen yine de bunu alışkanlık haline getirmemeye çalış :) 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yok en fazla yastığına sürülür yüzünde dağılır çıkması zorlaşır 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. kirpikler kopuyor zararlı, bir kere uyuyakaldım sabah kalktığımda kirpiklerim kırılmıştı yarıdan 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Yapma bence cildine zararlı 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 396 cevap paylaştı. Cildinize zarar verirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dene bugün sonucunu bize de haber ver nasıl fikir 😂😂
Yıkadıysan bu deneyin sonucunu bize kim söyleyecek 😂😂
Sen yarin surecen gece yikamiycan bize solicen😂
😂😂rimel çekmeyi bilmiyorum hvjvjvvj
Hiçbir şey olmuyor gözden göze farkeder mi bilemem geceden yatıp sürünce daha iyi oluyor bence
Bir seferlik sorun olmaz.
Ama sen yine de bunu alışkanlık haline getirmemeye çalış :)
Yok en fazla yastığına sürülür yüzünde dağılır çıkması zorlaşır
kirpikler kopuyor zararlı, bir kere uyuyakaldım sabah kalktığımda kirpiklerim kırılmıştı yarıdan
Yapma bence cildine zararlı
Yazana kadar çıkartsaydin🙃
Cildinize zarar verirsin
İğrenç makyajı yatan kız.. igretikk
Yok ne olsun ki sabahleyin yıkarsın yüzünü
Olmaz
Bişi olmuyor ben de üşeniyorum
Hiç bir şey olmaz
Yoo neden olsun