Diğer Uykum geliyor uyusam nolur? Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bence bi halt olmazniyet ettim Allah rızası için depresyona girmeye Uykum geliyor uyusam nolur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Uyuyabilirsin bence 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tüm gün narkozun etkisinden çıkamadım sürekli uyudum şimdide uykum yok 🙄 1 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Sana nolduuuuu 😢 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Burnuna mandal takmadığın sürece bişey olmaz... Yastığıda başının üstüne değil altına koy😂😂😂😂 (boğulma) 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ehehehehhe bi dahakine inş Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu görseldeki şeyin şakası olmaz bunu beyinsiz olmayan beyniyle yazmışta bunu paylaşmak da aynı 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Tercüme eder misin rica etsem
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde uyumuş olursun Kim bilir belki rüya görürsün belki rüyanda daha mutlu olursun 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Valla süper olur. Hem beden hem zihin dinlenir 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Uyu gitsin, uyku gibisi var mı. 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Uyumuş olursun 😌 1 6 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Babababababababababa Yorumla theastro 1 yıl Abababbababaab Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Zuhhahaahahahhaha Yorumla theastro 1 yıl Puahahahaaahahhaa Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Nihhahahahahahaja Yorumla theastro 1 yıl Ağağağağağğağağayoutube.com/shorts/y0Qd3cQmlVo?si=tfOzhAR7Z6WDK7lL Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. en fazla rüya görürsün kenkss woddosooaoOwksodkd 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. büyürsün ahsh 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 818 cevap paylaştı. Uyu gitsin 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu saatte uyku güzel olur. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. İyi olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Uyuyabilirsin bence
Tüm gün narkozun etkisinden çıkamadım sürekli uyudum şimdide uykum yok 🙄
Sana nolduuuuu 😢
Burnuna mandal takmadığın sürece bişey olmaz... Yastığıda başının üstüne değil altına koy😂😂😂😂 (boğulma)
Ehehehehhe bi dahakine inş
Bu görseldeki şeyin şakası olmaz bunu beyinsiz olmayan beyniyle yazmışta bunu paylaşmak da aynı
Tercüme eder misin rica etsem
Genelde uyumuş olursun
Kim bilir belki rüya görürsün belki rüyanda daha mutlu olursun
Valla süper olur. Hem beden hem zihin dinlenir
Uyu gitsin, uyku gibisi var mı.
Uyumuş olursun 😌
Babababababababababa
Abababbababaab
Zuhhahaahahahhaha
Puahahahaaahahhaa
Nihhahahahahahaja
Ağağağağağğağağa