Merhaba arkadaşlar, ben uyurken titriyorum bunu hissediyorum ve uyanıyorum. Gözlerimi açtığımda titreme olmuyor. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar, ben uyurken titriyorum bunu hissediyorum ve uyanıyorum. Gözlerimi açtığımda titreme olmuyor. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Epilepsi nöbeti olabilir mi?
Şimdi şöyle, uykunun böyle en tatlı olduğu sıralarda birden irkilme oluyor bende. Seninde dediğin gibi titreme oluyordu. Şimdi daha da azaldı ama senin dediğin şey uyku felcine benziyor. Tam ruh bedenden ayrılıp uykuya geçerken uyarı veriyor. Her zaman oluyorsa sıkıntı. Ama arada oluyorsa sorun yok bende de oluyor sağlık kontrollerimi falan yaptırıyorum sıkıntı yok yani.
Anladım. Benimki biraz farklı daha önceden uyku felci gibi şeyler yaşamistim. Pek ona benzemiyor sanki. Titrediğımi hissediyorum bilincimaçik oluyor gözlerim kapalı titreme bitince sanki gözlerimde açılıyor. Öyle oluyor işte her zaman değil arada oluyor
Bir ara uyurken davul sesi duyuyordum gözümü açınca ses gidiyor, kapatınca geri geliyordu. Gecenin bu saatinde kim çalıyor diye pencereye gitmeye çalıştım hiçbir yerim kımıldamıyor adeta buz kesilmişim sadece gözlerim açıktı. Bağırmaya çalışıyorum sesim de çıkmıyor. En son böyle 5 dk geçti kalktığımda anladım karabasan diyorlarmış buna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yatmadan once kombiyi kapatma. Bi de oyle dene.
O bende de oluyor arada
Biraz bahseder misiniz nasıl oluyor ne hissediyorsunuz?
Birazdan yazsam olur mu az işim var gelicem ama söz
Tamam 😊
Gelmedi senden bi haber, merak ettim.🎵
Geldimm yazıyorum hemen 😊
Şimdi şöyle, uykunun böyle en tatlı olduğu sıralarda birden irkilme oluyor bende. Seninde dediğin gibi titreme oluyordu. Şimdi daha da azaldı ama senin dediğin şey uyku felcine benziyor. Tam ruh bedenden ayrılıp uykuya geçerken uyarı veriyor. Her zaman oluyorsa sıkıntı. Ama arada oluyorsa sorun yok bende de oluyor sağlık kontrollerimi falan yaptırıyorum sıkıntı yok yani.
Anladım. Benimki biraz farklı daha önceden uyku felci gibi şeyler yaşamistim. Pek ona benzemiyor sanki. Titrediğımi hissediyorum bilincimaçik oluyor gözlerim kapalı titreme bitince sanki gözlerimde açılıyor. Öyle oluyor işte her zaman değil arada oluyor
Bir ara uyurken davul sesi duyuyordum gözümü açınca ses gidiyor, kapatınca geri geliyordu. Gecenin bu saatinde kim çalıyor diye pencereye gitmeye çalıştım hiçbir yerim kımıldamıyor adeta buz kesilmişim sadece gözlerim açıktı. Bağırmaya çalışıyorum sesim de çıkmıyor. En son böyle 5 dk geçti kalktığımda anladım karabasan diyorlarmış buna
Bir de böyle bir şey yaşadım işte 😊
Çok geçmiş olsun
HAYATTA BAZI SIKINTILARINI ÇOK DÜŞÜNÜYORSUN
Bu aralar gerçekten çok stresli bir yaşamım var
nedir özel değilse paylaşabilirsin
Özel, kusura bakmayın
evli isen olması normal
Alakasını çözemedim inanın
uyuyor musun şu an
Diş sıkıyorsundur
Olabilir
fıkıh ilmiyle ilgilimöisin
Hayır
Nasıl bir ilgisi olabilir
onlar senınle ılgıneıyor olabilir
evet yaşadım bi ara
Biraz bahseder misiniz nasıl oluyor ne hissediyorsunuz?
sanki bedenim bir yerden kopuyo gibi oluyordu zıplayarak aniden uyanıyordum titremeyle beraber
Evet bende de böyle oluyor, sebebi için doktora gittiniz mi?
gitmedim elhamdulillah geçti bi süre sonra okumadan uyuma
Tamamdır çoook teşekkür ederim
rica ederim nas suresi ve felak suresini oku :) ve Ayet-el kürsi
😊
Bi doktora görün.
En kısa zamanda