Arkadaşlar merhaba 15 yasnda erkek kuzenim sabah özel bölgesinde ağrı ile uyanıyor gece uykusunda istismar dan şüpheleniyor ilaç yok alkol yok böyle birşey olabilir mi uyanmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Anal yoldan istismar da kanama yırtılma vb şeyler olurmu ağrısı ne kadar sürer yardımcı olun lütfen
bebeğim o zaman dışkılamasından dolayıdır yakın zamanda kabızlık problemi yaşadıysa veya tuvalet alışkanlığından da olabilir bir sürü neden olabilir doktora gitsin en iyisi
Hayır sadece sabah yarım saat süren bi ağrı şuanda bi problem yok sadece kafasında böyle düşğndügü için pskolojsi bozuldu bende ona anlatmaya çalışıyorum sizlerinde yardımı ile
Canm söyle izah edeyim çocuk kendi evlerinde şüphelendiği kuzenmde misafir olarak bunlarda kalıyor 1 aydır beraber yatıyorlar sadece bi sabah uyandgnda ağrı oluyor yarım saat sonra geçiyor
Tabiki uyanır düşünsenize küçük bir deliğe büyük bir alet girecek uyanmayacak kaldı ki küçük bir sivrisinek sokuyorda uyanıyoruz kaldı ki penis girecek
Çocuk birde sakalasırken şöyle bi kelime kullanmş ondan sonra şüpheleniyor zaten adamı sikerm ruhu duymaz adamı sikerm haberi olmaz bak bak kelimeye ne demek istiyor yani
21 yasında olan bi kuzenim digeride onbeş yasnda 15 yasnda olan sabah kalkıyor makatnda ağrı var yarım saat sonra geçiyor kendiliğinde n sonra o kelimeyi söylüyor ruhu duymaz haberi olmaz bununla alakalı görüşün nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya nasıl bir taciz olabilir ki Alkol yok diyorsunuz sanmam bir taciz olduğunu. Taciz olsa idi kesinlikle uyanırdı...
Dimi yani normal gece uykusunda
Taciz olsaydı kesinlikle oraya giren her neyse kesinlikle nefesini keser acıdan yerinden iki metre havaya sıplardı üstelik çok tahriş olurdu sanırım
Şimdi bu kişi mast bilmiyor ve malum adı lazım değil videoları izlerse boşalmadığından dolayı olabilir
Anal bi ağrıdan bahsediyprum
kabızlık olabilir belki
Anladm teşekkürler
Veya kendisi merak edip bir şey soktuysa
Yok öyle birşey uyurken diğer 21 yaşındaki kuzeninden şüphelenmiş acaba gece uyurken istismarmı etti diye olabilir mi sence
Böyle bir durumda hissederdi bence
Senin vajinana bir şey girse hissetmezmisin
Hisserdim
Birde anüs daha dar bir yer sonuçta. Eğer ki uyutmadıysa hisseder. ama bir şekilde uyuttuysa hissetmez
Habersiz ilaç verilmiştir uyurken eter koklatılmıştır
Normal uykuda olabilir mi peki hissetmezmi ağrısı ne kadar sürer eğer tecrübeniz varsa yardımcı olun lütfen
Uyanır normal uykuda yani öyle bi durumda bence
Ağrısı hemen de geçmez diye düsünüyorum
Çok zorladı ise geçmez ama deneyip bırakmışsa bilemem bide denese bile uyanırdı yani kimse o kadar ağır uyuyamaz bence bilemedim
Haklsnz galiba sonucda bir ses bile duysak hemen uyanıyoruz kaldıki böyle bi istismar
Aynen uyanmamak çok zor bence
olabilir bebeğim tabi mast falan yapmıyorsa da olabilir birikmeden
Makatı ağrıyor
bebeğim o zaman dışkılamasından dolayıdır yakın zamanda kabızlık problemi yaşadıysa veya tuvalet alışkanlığından da olabilir bir sürü neden olabilir doktora gitsin en iyisi
Yani sadece sabah yarım saat sürüyor ağrı kendiliğinden düzenliyor burada bir istismar olabilirmi
bebeğim ihtimal vermiyorum pek ailesinden bahsediyoruz ama doktora görünürse tabi söyler
Teşekür ederim
rica ederim bebeğim geçmiş olsun
Gece uykusuna ilaç atılıp uyutuluyorsa ya da uykusu ağırsa hissetmez ama bi doktora gitmesi gerekiyor
İlaç alkol yok sadece uyandgnda ağrı var erkek kuzeniyle beraber yatıyordu ondan 5 yaş büyük şüpheleniyor
Alkol demedim zaten gece içtiği bir şeye Ya da yediği bir şeye ilaç atmışlardır diyorum neyini anlamıyorsun
Uykusu ne kadar ağır olabilir bir insanın düşünmek lazım
Ruyalanmis
Makatı agrıyor muş yarım saat sonra düzelmiş
Çok kasmis kendini ondan
Kasmadan olabilirmi bu tarz bi agrı
Söyledim ya bosalirken kendini fazla kasarsan kalçan ağrır
Sen olayı yanlış anladın galiba uykuda anal yoldan bir istismar dan şüpheleniyor
Yırtılma var mı?
Hayır sadece sabah yarım saat süren bi ağrı şuanda bi problem yok sadece kafasında böyle düşğndügü için pskolojsi bozuldu bende ona anlatmaya çalışıyorum sizlerinde yardımı ile
Yırtılma yoksa analdan zarar görmüş olamaz
Yani böyle bir istismar olsa idi yırtılma ya da kanama olurdu dimi hani onuda geçtim sebebsiz yere o bölgede ağrı neden olur acaba?
Bu zamanda herşey olur
Nasıl yani
Doktora gidin onlar tetkik eder ne olduğunu söyler
1 ay olmuş çocuk kafaya taktı bana söyledi
Ya kimle yatıyor yaşıyor bu çocuk bilmiyormu evde kim var yok
Canm söyle izah edeyim çocuk kendi evlerinde şüphelendiği kuzenmde misafir olarak bunlarda kalıyor 1 aydır beraber yatıyorlar sadece bi sabah uyandgnda ağrı oluyor yarım saat sonra geçiyor
Anladım bi doktor baksın kuzenini de bi sıkıştır bakalım yine de doktor bilir zorlama olup olmadığını geçmiş olsun
Teşekkürler canm
Doktorlara aradm danıstım ilaç ya da alkol yoksa imkansız diyorlar
Ne demek ilaç alkol yoksa?
Küçücük çocuklar zaten ne alkolü uyurken olduğunu varsaymıştınz az önce anlayamadım pek neyse geçmiş olsun yine de iyi geceler
İyi geceler
Kız sen niye sorup duruyosn doktora götürsene şu çocuuu trol dimi 😊. Şaşı olsun size inanıp yardımcı olmaya çalışıyoruz bi de insaniyetliğimizden 🙁
Aşk olsun yani😟
Ya canm yok ne trolü kendinden emin görüşler bekliyorum
Anlamadım valla yazdıklarını
15 yasmda kuzenim gece beraber yattığı diğer kuzenimden şüpheleniyor anal yoldan istismar olabilirmi uyanmaz mı insan
Anal yoldan illa uyanır bayıltıcı birşey icirmediyse
Teşekkür ederim
Nasıl yani anlamdım?
Gece yatarken beraber yattığı erkek kuzeni anal yoldan birşey yaptıysa uyanmaz mı
Ney uyanmaz mi onu anlamdım
Uykudan uyanmazmı
Niye uyanmasın uyanır
Nasıl olcak o
Gece yatarken beraber yattığı erkek kuzeni anal yoldan birşey yaptıysa uyanmaz mı
Tabiki uyanır düşünsenize küçük bir deliğe büyük bir alet girecek uyanmayacak kaldı ki küçük bir sivrisinek sokuyorda uyanıyoruz kaldı ki penis girecek
@serikci Ya sorma çocuk kafaya taktı pskolojsi bozuldu en azından sizin görüslerniz içimizi rahatlıyor sagolun
Kafaya takacak bir şey yokki daha önce kuzeniniz analdan seks yapmadıysa ve zil zurna sarhoş değilse taciz yani tecavüze uğramadı kesin nettttt
@serikci Çok teşekkürler kesinlikle o tarz bi insan değil gayet delikanlı bi çocuk kendisine aktarıyorum söyledikleriniz çok önemli
Kimle kalıyor
Kendi evlerinde erkek kuzeni ile aynı yatakda yatıyor
Kuzeni kaç yaşında
21 yasnda
Oha ya burdan söylemem ama yatmasın
Neden
Görüşten dolayı ceza yiyorum hesabım kapanıyor
Hmm
Öyle
O küsen yapıyor birşeyler
Mantıklı düşünürsek böyle birşeyi uykuda bile olsa insan anlamazmı
Ona birşey yapar anlamaz
Çocuk birde sakalasırken şöyle bi kelime kullanmş ondan sonra şüpheleniyor zaten adamı sikerm ruhu duymaz adamı sikerm haberi olmaz bak bak kelimeye ne demek istiyor yani
Ne kızı erkenden bahsediyorum sen ne diyorsun bana
Erkekden bahsediyorum
Kim kimi yapıyor
21 yasında olan bi kuzenim digeride onbeş yasnda 15 yasnda olan sabah kalkıyor makatnda ağrı var yarım saat sonra geçiyor kendiliğinde n sonra o kelimeyi söylüyor ruhu duymaz haberi olmaz bununla alakalı görüşün nedir
15 yaş olan kız mı
Hayır erkek
O zaman işler değişir
Yattığı yerde çocuğun şeyini şeyine sürter
Çocuğa uyku ilacı verir
Ayak ayağa yatıyorlar işte bilmiyorum benmde pskolojimi bozdu
Gece ıyanır çocuğun şeyinden pyns tatmin olur geri ayak ayak yatar
Uyku ilacı verirse analdan yapabilir mi
Yapar sorulur çiçeğine sürter siki
Arkadaşım kusura bakma ama sende ciddi bir anlama geriliği var