Güncellemeler
+1 yıl
sevgilimle ayrildik ve gorustugumuz anda bulanti falan kalmiyor yuzyuze telefonda farketmez ve evet hala gorusuyor barismasa da aotal
uzuntuden mide bulantisi normal mi ve nasi gecer hem istahim yok kusuyorum kasiyorum kendimi sanirim karnim agriyor hersey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O seni daha çok üzer ne bir öyle bir böyle
Ve evet stres bulantı kusma yapabiliyor
Atlatmak icin unutmak takmamak lazim
evet daha cok uzuyor ama belki gorusurse yumusar unutur barisir diye gorusmeyelim diyemiyorum baskasiyla da olmak istemiyorum unutmak hic istemiyorum cok guzeldi herseu
Gidişat biraz da neden ayrıldığınıza bağlı bence
kisaca sey 1.5yillik bi sevgilim vardi suanki sevgilimle 2 gun mu ne olmustu fotograflar duruyordu hani sil dedi kibarca bende sildim albumden silerken de galeride kalmis 15 20 tane gordu yediremedi unutamadim sandi falan filan gurur yapti derken böyle oldu sonuç acikladigim halde inanmadi
Böyle bir şeye inanmayan sana güvenmez ki
Daha da çok cekmiş olursun
dun bunu dusundum son kez acikladim kendimi en sonunda saldim artik ayri da olsa gorusmeyelim dedim
Anladim inşallah düzelir her şeyy
Ne olursa üzüntü stres sıkıntıdan gelir farklı şeyler yapııp kafanı dağıtmaya çalış
denicem zor da olsa icimden gelmiyor hixbisi
O zaman üzül diyecemde canına yazık altta yorumunu okudum bende sevgilim hep telefonunu saklar benimkini dedektif gibi incelerdi tabi yermi anadolu çocuğu yanına gitmeden hepsini gizliyordum sonra bir gün boş bulundu telefonunu aldım eski sevgilisi ile resimleri konuşmaları 3 tane sahte Instagram hesapları hala duruyor orada bıraktım onu daha beter olun ya da uyanık olun seçim sizin
yani haklisin da benimki bilerek yaptigim birsey degildi unutamasam onunla olurum kendi de biliyor eski sevgilim kopek gibi bekliyor afedersin dondugum anda direkt kabul eder bunu bildigim halde niye suanki sevgilimle olayim bence herkesi ayni gorme
Yanlış anlama belki oda öyleydi ama güven bu işte kendini kanıtlayamazsın sana onunla birsin demiyorum önlem amaçlı yazdım
yani kanitlayamam ha pardon kusura bakma yanlis anladim kafam karman corman olunca
Rahatlamam lazım
zor