Ameliyat olduktan sonra 6 saat serum yemiştim idrar torbam doldu neyse bir adam geldi çükümü tutmuş işe dedi ben tabi narkozluyum görmüyom duyuyom işeyemiyom dedim sonra 2 tane hemşire kız geldi bunların birisi sanki atillanın kılıcını kavrıyor gibi tuttu diğeri sanki susuzluktan ölecek şehire boru hattını döşüyomuş gibi sondayı soktu hayatımda narkozlu halimle bile bu kadar canım yanmadı
Neyse bu canım takamamış tam çıkmış ben işerken zaten
Ulan daha öncede sonda yedim erkek taktığında hiç hissetmedim 2 kadın bi penisi doğrultamadı kadın hemşireden korkuyorum o yüzden
Güncellemeler
+1 yıl
Ya cinsel yaşamla nalaka dayı bu penis dedik yatak demedik sonda dedik vibratör değil
Erkek hemşireler mi daha nazik ve yumuşak yoksa kadın hemşireler mi?
Gözlerimi açamıyodum ama yemin ediyorum izlesem bu kadar iyi bilemezdim yani öyle yaşattırdılar bide yeni falan değiller gece falan başımda durdular biraz para döktüğüm için özür diliyor falan
Hahahaha acamadi oradan da gitti baska birisi geldi standart damardan actilar.:) Acemi arkadas veya igne batiyormu diye denedi veya yurudu bana anlamadim orasini 🙈🙊🙉bir hafta mosmor gezdim
Kadinin iyisi var , kotusu var. Bir sefer kol kasimdan damar yolu acmaya calisti bayan hemsire 🙉🙊🙈 acemi deneyimsizdi. belliydi. karismadim acamadi. baska birisi geldi :) oluyor hayatta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadın hemşireler. birde düşünceli olurlar mesela nasılsın diye sorarlar.
Cidden bizdeki organı bi erkekler bilir o yüzden erkek hemşireler dahs iyi zaten kan alma da bile erkek hemşireler hep acısız yapıyor
Ya bdbdbdbdbdb of bu nasıl bı anlatım kadın olduğum için kadın hemşireler demek istiyorum 😅
Kadin kadina diyosun:) :)
Gözlerimi açamıyodum ama yemin ediyorum izlesem bu kadar iyi bilemezdim yani öyle yaşattırdılar bide yeni falan değiller gece falan başımda durdular biraz para döktüğüm için özür diliyor falan
@Sortieee aynen kendimi kötülemek istemem 🙃
Hemsire misin:))))
@Sortieee evet
Kolumun pazu kasindan damar yolu acmak nedir yaw :)))))
@Sortieee açarlar kardeş en iyisi orasiymis lütfen bdbxbxbxb
Hahahaha acamadi oradan da gitti baska birisi geldi standart damardan actilar.:) Acemi arkadas veya igne batiyormu diye denedi veya yurudu bana anlamadim orasini 🙈🙊🙉bir hafta mosmor gezdim
@Sortieee canını yakmak istemiş bence senin
Evet yandi :) :) ama enteresan :) hicte bisey yapmadim kiskandi mi acaba
@Sortieee neden kıskansın
Bilmem kasdan igne ne yaw:)))
Haha cok güldüm😄 bence olgun kadın hemsireler asırı hafif oluyo elleri gencleti bilmiyorum
Kadınlar penisi asla bilmiyor çok hassas olduğunu çözemiyorlar
Bence siz bize sokarken iyidi diyip sondayı sapladı
Olabilir asxd
Erkek hemşirler daha nazik
Neyin var gecmis olsn
4.5 yıl önce ki olay ya bu yeni değil aklıma geldi birden
Hatamam
Gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim zaten baya oldu geçeli ama yinede sağol
Kadinin iyisi var , kotusu var. Bir sefer kol kasimdan damar yolu acmaya calisti bayan hemsire 🙉🙊🙈 acemi deneyimsizdi. belliydi. karismadim acamadi. baska birisi geldi :) oluyor hayatta
Geçmiş olsun
Sağol ama baya oldu asla unutmucağım bi anım bu