Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Günaydın ✨ bence bu karaktere göre değişir yani kadın erkek daha kindardır demek saçma ben kendim için söylersem her ne kadar aşırı duygusal gözüksem de çok kinciyim :D bana yapılanı hiç unutmam çok küçük bir şey bile olsa mutlaka 1 yıl sonra bile hatırlarım karşımda ki kişi özür dilemediği sürece ya da hatasını anlamadığı sürece de kinim artar. ama intikam almam. keyifli günler.. 🥂
Ama kadınlar daha sevgi dolu oluyorlar. daha merhametli oluyorlar..
Açıkçası kadınlar kindarlık konusunda biraz daha ön planda olduğunu söylemek isterim ama kadınlarda duygularını bir anda belli etmezler beklerler en doğru zamanı en savunmasız zamanınızı beklerler ve intikamını da çok güzel bir şekilde alırlar erkekler öyle değildir erkekler çabuk sinirlenir çabuk sorarlar yani parlayan alev gibi düşünün bir anda parlarız ve bir anda söneriz, aslında bunların cinsiyet değil karakterle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum yani her insanda aynı etkiyi vermez kadında böyle erkekte böyle diyerek bir genelleme yapmanın doğru bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum.
Aslında erkekler için derler ama hızlı ve öfkeli aslında kadınlardır. Sadece bastırılmış duygularından güçsüzlüklerinden bunu fazla dile geitren sayısı azdır. Ön plana erkekler çıkmaktadır, benim görüşüm
Kadınlar anaç ruhlu olduklarından dolayı daha kolay affedip unutuyorlar. Erkekler daha kinci bence. Yine kişiye göre değişir elbette ama ben genel konuştum. 😄
Karaktere göre değişir. Direk erkekler diyip feminist davranmaya gerek yok. Kindar erkeğe denk geldim ama ben ondan daha çok kindarım. 10 sene önceki olayın saati tarihine kadar hatırlar yüzüne çarparım 😂
Erkek daha güçlüdür daha cesurdur. Bu yüzden daha nettir. Kadın ise daha zarif ve zayıftır. Binaenaleyh daha çekimserdir. Yani daha enfüsidir. Yani daha entrikacıdır.
Kadınlar kindar ama erkekler … kindar olma sebepleri. Ama daha kötüsü erkek kindarlar. Bence bazı erkeklerin kökü kazınmalı. Fark edildiği anda yok edilmeli bazısı..