en son 2 ay once korunmasiz (bosalma olmadi) iliski yasadim. Temmuz ve Ağustos ayinda regl oldum tabi onlar regl ise fakat bu ay henuz regl olmadim takvime gore 3 gun gecikti hamile olma ihtimalim var mi
evet var
hayir yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Stresten kullandigin ilactan bisedendir supheleniyosan test yaptir. Bosalma yok diyosun
evet bosalma olmadi ama korkuyorum ama iliskiden sonra 2 kere regl oldum bilemiyorum cok streslendim
Stres hepsinin sebebi. Test yap iki gune kalmaz regl olursun yine icin rahatladigindan.
ya test pozitif cikarsa o zaman kalp krizii test yapmaya da cesaret edemiyorum bu yuzden
Istenmeyen bi durumsa onune gecmen gerekiyor kurtaj icin sure var. Gecikmemelisin. Yaptir ve ona gore hareket et. %90 degilsin zaten ve sonucu gorunce stresin gidecek regl olacaksin
dogru evet haklisiniz
zevk suyundan da hamile kalınabilir ve zevk suyunun gelme zamanı illa boşalmadan önce olmaz. herhangi bir zamanda gelebilir. ilişki 2 ay önce olduğu için eğer varsa 8 haftalıktır geç kalmış değilsin. elbette bu en kötü ihtimal. kan testi yaptırmanı öneririm çünkü eğer öyleysen kan testinde muhakkak belli olacaktır
ya da test yaptıramayacaksan geçenki kanamanı hatırlamaya çalış. regl kanaması ile yerleşme kanaması farklıdır görünüşleri kokuları. bildiğim kadarıyla regl kanamasında parça gelebilir. hatırlamaya çalış bak internetten eğer regl kanaması gibiyse hatırladığın kadarıyla o zaman hiç testle uğraşma. ama bana sorarsan evlenmeden bu işlere hiç girme başın gereksiz yere belaya girer.
İki ay önce ilişki yaşayıp iki kez regl olup hala hamile miyim diye sormak...
Bu kadar korkuyorsanız ilişki yaşamayın lütfen m
ee bosalma olmamis diyorsun neyle hamile kalacan tukurukle mi...
Regli olduysan ve icine bosalma olmadiysa hamile kalma ihtimalin dusuk
İçin rahat olsun.
Hamile değilsiniz.
degilimdir dimi ya cok stres yaptim
Konuya vakıf biriyim için rahat Olsun
nasil vakifsiniz mesela
Sağlıkçıyım
Evet var