Bazen bir anda gelen çarpıntı oluyor
Regl 5 gün gecikti, gebelik testim negatif çıkıyor, geç döllenme olabilir mi?
Bazen bir anda gelen çarpıntı oluyor
1 yıldır evliyim bebek istiyoruz korunmuyoruz bu ay reglim 5 gün gecikti çok düzenlidir dongum normalde ama erken gebelik testi ve kaset testte negatif görüyorum geç döllenme diye bişey de varmış anlamadım hiç bişey bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Adet geciktikten sonra gebelik testi yapılmasına rağmen negatif sonuç alınması genelde hamile kalınmadığını ve başka nedenlerden dolayı adetin geciktiğini göstermektedir. Adetiniz ara sıra gecikmesi normal olup ortada herhangi bir sorun olduğu anlamına gelmemektedir.
Geç döllenme mümkün canım 🫶 Özellikle ovulasyonun geç olduysa testler henüz yakalamamış olabilir. Erken gebelik testleri bile bazen reglden 1 hafta sonra ancak pozitifleşiyor. Birkaç gün sonra sabah ilk idrarla tekrar test yap. 1 hafta daha gecikirse de mutlaka doktora görün olur mu kuzum? 💕
İnşallah vardır sağlıklı sıhhatli 🙏
Çok umutluyum ama negatif çıkınca da insan çok kötü hissediyor
Canım o umudu hissetmeni o kadar iyi anlıyorum ki 💔 Ama negatif görünce hayal kırıklığı çok normal, asla kendini suçlama.
Stres de bazen reglini geciktirebiliyor güzelim. Birkaç gün sonra tekrar test yap bence. Bu süreçte kendine iyi bak. Ilık duş al rahatla hafif yürüyüş yap mesela.
Olmazsa da “vücudum işe yaramıyor” gibi düşünme nolur. Sadece zamanlama bazen inatçı olabiliyor. İnşallah en hayırlı zamanda o çizgileri görürsün kuzum 🤍🙏
Testler genelde 10. günde ve sonrasında pozitif çıkar eğer gebelik varsa
İnşallah çok teşekkür ederim 🍀
rica ederim
olabilir
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım gebelik testi çok erkeb
Bir de bazen o testler doğru sonuç göstermiyor. Kan testi yaptır belli olur
5 günde belli olmaz ama
1-2 haftaya kdr değişebilir test yaptır yine
Bir kaç arkadaşım ben gecikmeden 10 gün sonra bile silik çizgi gördüm hamileymisim diyor ama
Bilemiyorum tabi
Tamam işte 1-2 haftaya kdr sürebilir kan testinden bak
Kan testini yaptır sonuç olarak
Biraz daha sabredin derim
Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum rabbim eşime bu güzel haberi vermek nasip eder bana inşallah
Amin inşallah ama şimdi desen ömitlenir ise de hoş olamaz
Allah kimsenin emeğini boşa düşürmesin inşallah
Akıntı Kasık ağrısı dediğin de sanki olmayacak bu sefer de ama pessetmek olmaz
Gözünaydın anne oluyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?