Yardımcı olabilecek ortopedi ve travmatoloji doktoru var mı?

Merhaba, yaşım 18 bisiklet sporu ile uğraşıyordum 2 ay önce bir kaza geçirdim ayağımda ki bir kemik ve kaval kemiğim kırıldı ayağım bilekten çıkıp döndü tendomlar kopmuş bu yüzden ameliyat geçirdim ayağımda 3 parça platin var aralarına özel bir ip gerildi ayak bileğimi tutsun diye. Sinirlerimde hasar almış ayak parmaklarımı oynatamıyorum. Sorum ve sorunum şu ki ne kadar eski halime dönebileceğim? ben 12. Sınıf, lise son öğrencisiyim tüm motivasyonumu hayat enerjimi kaybettim, bu soruyu buraya sormamın sebebi doktorumun eskisi gibi olacaksın demesi bu yalana maalesef kendimi inandıramıyorum ve ben pekte sabırlı, dirayetli bir insan değilim bu şekilde kalacağım eskisi gibi spor yapamayacağım ve belkide bazı işlere kabul edilmeyeceğim diye çok korkuyorum. Muhtemelen buraya direkt yazmak yasaktır fakat durumunu şu şekilde tabir edebilirim, yaşayıp yaşamama konusu üzerinde kararsız kaldım ki bu şekilde yaşamak istemiyorum gibi. Lütfen dürüst şekilde cevaplayın durumum kötüyse bile olan neyse onu söyleyin , teşekkürler.

Yardımcı olabilecek ortopedi ve travmatoloji doktoru var mı?