Doktora gitmeden ve azaltmadan tamemen kesti. Evde kendi yapardı ve kimse abimin içtiği gibi içmez. Baya abim su gibi tüketirdi. 2 gün önce felç geçiriyordu ama üzerine buzlu su döküldü iyi ki bilgili birilerinin yanında denk geldi yoksa gidiyordu. Doktora gidip kayıtlara alkolik diye geçmesini istemiyor ve en önemlisi bu 3 hafta oldu ve EVDE TERÖR ESTİRİYOR
Gerek ailevi miras konuları gerek anne tarafının deliliği lafları sözleri gerek abimin okuduğu okulu ve yaptığı mesleği derken baya baya evde her gün bir bağırış çağırış var. Bakın altını çiziyorum DOKTORA GİTMEDEN BİRİLERİNDEN YARDIM ALARAK KURTULMAK İSTİYOR.
Gerek ailevi miras konuları gerek anne tarafının deliliği lafları sözleri gerek abimin okuduğu okulu ve yaptığı mesleği derken baya baya evde her gün bir bağırış çağırış var. Bakın altını çiziyorum DOKTORA GİTMEDEN BİRİLERİNDEN YARDIM ALARAK KURTULMAK İSTİYOR.
Güncellemeler
+1 yıl
Alkol bağımlısı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özelde kayıda geçmesi istemediğini talep etmek bir secenek ama bunu psikiyatris ya da psikolog ile konuşmanız lazım ve kabul ederler mi onlara ve hastanin durumuna bağli karar veriyorlar yani kabul etmezlerse randuvuyu iptal etmek yani. Özel ile yardım alabilir onjn dışinda devlet her seyi kayda geçiriyor.
Abim psikoloğa giderse emim olun kavgalı çıkar gidebilecek biri değil. Aşırı ağar abi
Alkol bağımlılığı dişinda psikolojisi iyi değil agrasif ise depreyon icinde olma ihtimali yüksek. Psikiyatris için buna danışa bilirsiniz. Sizden sakladığı bir sorun var mı terk edilme zarar görme bu yüzden ya da çocuklugundan psikolojik bir hastalığı var mıydı geçmişine kadar neden sinirli olduğunu neden bağlı olduğu bundan temizlenmek istediğinden emin olması lazım istemezse hayatını zora sokar sizleride onun için bir neden agresif neden bağımlı adam gibi kendini açıklaması lazım. Içine atmasın demek istediğim
Hepsini zaten bize anlatıyor âşık olduğu bir kız var sapık gibi davranıyo kıza. Hesabını kapattırdı o derece takıntılı oldu. Emin ol akraba konuşarı o kadar sinir bozucu ki içmek de biraz da olsa haklı
Alkol bağımlılığı için değilde takınıtları için danışsa çünkü bu sapkın sizin deyiminiz diyince hastalık seviyesinde demektir. Obsesyon diyorlar buna tabi doktor daha iyi bilir ilk önce bu takıntıları düzeltmesi lazım. Neden kıza takıntılı akrabalar akrep oluyor bu kesin onun sakin ortama ihtiyacı var. Evde kaç kişi yaşıyorsunuz
Bir kere niyet etmesi lazım kendisi ve etrafı için kendini sevmesi lazım. Günün sonunda yapa yalnız kalıyor bir gün insan. Pişmanlık duyacağı şeyler yüzünden. Kendini desin ki ya hayatta bir sürü kapı var. Kendimi yetiştirebilirim ona demek isterdim ki bu şekilde aklı giden ve kenara atılan kimse bir noktadan sonra tahammül edemiyor ya da aile ortada kalmıyor sıkınıtı kimse acımaz acımıyor da hayat yapmasın. Cidden kendini sevsin akraba ya da o kız hepsi gider ama ya o yani kendisi ne olacak.
Böyle hayatta kağıt gibi sıkıp kenara atılıyor duygularına çok kapılıyor. Stres yönetimi duygusal zeka gelişitirme düzenli hayat nedir uyku besin alımı egzersiz hobi bir çizelge çizmek. ya Allah bismillah dua etmek ben kendimi dünya alemine çok kaptırmadım inanmıyorsa bile ben bu kadar kendime saygısızlık yapacak kadar kötü birimiyim diye düşünsün. Din meditasyon kafayı bu aile karı kız meselesi hepsi yaşalacak ya da öte tarafa gidecek. Akrabalar ile iletişimi kıssın avukat ile iletişime geçin madem size karşı baskı yapıyorlar aile huzurunu kaçırıyorlar. Öyle hakları yok.
O tek bir çözümü var ama o olsaydı zaten böyle olmazdı
Soruyu anlamadım
Alkol bağımlısı yazıcaktım kopyala yapıştır yaparken onu almayı unutmuşum. Fark edemedim.
Onu anladım da ne istediğini anlamadım