büyük porsiyonlar yememe rağmen yemek yedikten yarım saat veya bir saat sonra aşırı açlık yaşıyorum. Bitkinim 7-24. Tatlı bir şey yiyince geçiyor tekrar başlıyor. Artık yemek yemekten sıkıldım ama vücudum hep aç. Ogtt testi yapıldı reaktif hipoglisemiden şüphelenildiği için ve maalesef her sey normal çıktı. Peki bu belirtilerim ne olacak?
Kendimi aç hissetmeme rağmen 20 gün boyunca porsiyon kontrolü yaptım, lifli şeyler yedim. Sebze yedim. Karnım mideme yapıştı resmen.
Kilo alıyorum ve sürekli aç hissediyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda çünkü ben artık yıldım bıktım usandım. Kendimi kanıtlayamıyorum ya resmen. Şaka gibi...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Regl düzenin nasıl? Bende de yemeklerden sonra aç hissetme oluyor ayriyeten carpinti ve titremede yasiyordum ogtt istediler tam icerken iccegi bayginlik geldi icemesim yemekten 2 saat sonra tokluk insulinime baktilar 11 çıktı biraz düşük dedi doktor ama ciddi bi sorunun gostergesi değil dedi sonra adet olamamaya basladim 1 yildan fazladir da adetim azalmıştı zaten sonuc olarak polikistik overim olduğu ortaya çıktı, yani sende de belki hormonal olabilir bi kadın doğuma da gözük nolur nolmaz
adet düzenim normal ya
hormonalsa endokrin niye anlamıyor? Endokrin üst düzey bilim dalı insanlar 6 sene tıp 4 sene ddahiliye üstüne 2 sene endokrinoloji okuyor. Masteri cart curtu da cabası aklına gelmiyor mu ben pro mu olmak zorundayım her şeyde
Valla bak ben devlette okadar gittim endokrine hic biri de demedi bi kadin doğuma gozuk diye özele gittim profa o dedi kadın doğumcu da ultrasonla baktı o şekilde anladı doğum kontrol hapı verdi adet olim diye eğer olursam adetimin 2. gunu kandan hormonlara bakilcak işte kendinin doktoru kendin olucaksin ilk önce hele devletdekilerin hiç umrunda bile deilsin
anladım geçmiş olsun
Nerdeyse 1 yıla yakındır çok perişanlık yaşadım yemeklerden sonra titreme çarpıntı uyku hali bitkinlik sürekli acıkma mide şişkinliği gaz ara sıra bayilma ataklari say say bitmez ne olduğu daha yeni yeni ortaya çıkıyor sen ne diyosun kafayi yemek üzereydim Allahim deliriyormuyum yoksa diyordum shsjdk
Umarim seninde sıkıntın tez zamanda ortaya çıkar sen yinede yediklerine dikkat et diyetisyenin dediklerine uy kadin doğuma da git senin için dua edicem Allah şifa versin 🙏
teşekkür derim sana da şifa versin ♥♥♥
Yemeklerin dokunmamasi için Cübbeli Ahmet Hocanin bibduasi car youtube kanalinda yazinca çıkar bide ayriyeten yine dokunmamasi için yemeğe başlamadan önce kureyş süresi okuyabilirsin Cübbeli Ahmet hocadan öğrendim bunuda ayriyeten sorunun neyle cozulecegini de rüyanda görmek için dualar var ben bu şekilde hormon bozuklugu oldugunuda 2. gun ruyamda gördüm bunlarida dene bilgilendirmek istedim
ya cok sağollll gerçekten hepsini deniycemmm ♥
Sizin direncine baktırdınız mı
insulin
ya yok yok inslin dşrenci falan zaten reaktif hipoglisemi 1. basamak 2. basamak insülin direncş 3. basamak diyabet
Ne kızıyorsun ki
kızmadım
potasyum, magnezyum ve b6 yı artır
bunları hangi besinlerle arttırabilirim
ayçekirdeği, koyu yapraklı yeşillikler, kayısı falan
teşekkğr derimm
Üzüldüm ya
boş yorum atmayın
Neresi boş ki