Merhabalar;
Bende haşimatoya bağlı hipotiroidi çıktı. İlaca başladım50 mg’lık. Ultrason çektirdim. Tiroid bezimin dokusu bozulmuştu. Nasıldır, geçmez mi bu hastalık? Doktor ilaca hep devam dedi ömrümce😞
Bende haşimatoya bağlı hipotiroidi çıktı. İlaca başladım50 mg’lık. Ultrason çektirdim. Tiroid bezimin dokusu bozulmuştu. Nasıldır, geçmez mi bu hastalık? Doktor ilaca hep devam dedi ömrümce😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende de var geçmiyor hap içicez mecbur Allah başka dert vermesin üzülme
Maalesef başka sağlık sorunlarım da var hemde onlar da kronik😕
Teşekkür ederim.
Geçmiyor kanka maalesef
Sende de mi var? Hasta olmak sorun değil geçmemesi sorun zaten değil mi?
Benim troidlerim az çalışıyor:( 5.98 cıktı tsh"ım :(
İlaca başlattı mı peki doktor?
Zaten araştırmıssındır. Kilo huzursuzluk yorgunluk vs çok yapıyormuş. Bende belki mucize şekilde atlatan vardır diye buraya sorayım demiştim.
Hayır çok yuksek değil gerek yok dedi sana şey sormak istiyorum senin bogaz bölgen de ağrı oluyo muydu ve ağrıyla birlikte Hafif ses kısıklıgi
Ağrı olmadı hiç, ses kısıklığının aksine kalınlaştı sesim. Erkek sanmıştı birkaç kişi duyunca
Öyle bir şey yok. Sana yardımcı oluyum.
Nasıl yokmuş anlat bakayım
Sen kimsin bir kendini tanut
Dediğine inansam o zamwn tanıtırdım
kendin bilin bana hava hoşc
"Sade hayat" ı araştırmanızı öneririm.
Kitap ya da yaşam biçimi mi bu acaba?
Evet hem yaşam biçimi hem de ilaçsız bir tıp çeşidi.
Aidin Salih, bu ekolün kurucusu. Kendisi aslında Rus bir tıp doktoru. Daha sonra bir Türk ile evlenip Müslüman oluyor ve İbn-i Sina'nın yolundan gitmeye karar veriyor.
Tedavileri genelde oruçla, hacematla ve sülükle oluyor. Aynı zamanda beslenme şeklinizin de değişmesi gerekiyor elbette.
Başlangıçta ilaçlarınızı alarak bu tedaviyi uyguluyorsunuz ve vücudunuz iyileşme göstermeye başladığında ilaçlarınızı yavaş yavaş kesmeniz isteniyor. Böylece ilaca bağımlı olmadan iyileşebiliyorsunuz Allah'ın izniyle.
Şu hastalıktan basettiğiniz yöntemle kurtulan tanısam iyi olurdu.
Haşimato'yu bilemiyorum ama annemin troid hastalığını, bir tanıdığımızın şeker hastalığını iyileştirdi başka bir tanıdığımız ise tüp bebek tedavisinden bile çözüm alamamışken bu yolla anne oldu. Hem de ikizlere...
Teşekkürler
Geçmiş olsun.
Sağolun, son olarak eğer bu tedaviyi uygulayacaksam özellikle bu işi yapanlar var mıdır? Yani kimin kontrolünde oluyor. Tedavi programı için hangi alanlardaki insanlara başvurmalıyım.
Buradan öğrenebilirsiniz.
https://www.sadehayat.com/
Tekrar teşekkürler
Rica ederim. Şifa olur İnşallah.
Arkadaşım ilaçlarını iç. Olmuşsa çare yok.
Öyle bir hastalık ki hayat kaliteni yerin dibine sokuyor. Her an varlığını hissediyorsun. Çünkü bir sürü etkisi var.
Teşekkürler
Bilirim. Allah yardımcın olsun. Hastalıklar sabrettikçe ecir kaynağıymış galiba hadisi şerif vardı. Eskiden olsaydı pek ilaç ta yoktu. Ben de geçen sene kist ameliyatı olmuştum. Başka şikayet için doktora gitmiştim sürpriz kist var dediler başka yerinde ora hiç ağrımıyordu. O anki korkuyu anlatamam az daha bayılıyordum. Geçmiş olsun. Senin gibi birini tanıyorum. Sanırım dikkat etmez isen kolona bile etki ediyor. Bazen kilo aldırıyor bazen zayıflatıyor. Tekrardan geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.
Kilona
Anin, teşekkür ederim
Amin*
o ne yahu
İlk duyduğumda bende ona benzer bir şey demiştim. Bağışıklık sistemi tiroit bezine saldırıyormuş. Yani gerçekten ne tuhaf hastalıklar var bünyeyi mahveden