bi ara 20 kilo verdim şok diyeti ile sonra 20 kilo aldım geri stresten dolayı ve asla doymuyorum doyma hissimi kaybettim sabah kahvaltı akşam saat 22 gibi yemek yedim şimdi gene acıktım 2 saate bir acıkıyorum ve asla doymuyorum ekmek vs de yiyorum dondurma falan ona rağmen doyma hissim yok olmuş napmam lazım kilom 58 boyum 164
Güncellemeler
+1 yıl
göveğim vr ztn
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
su diyetini yapman gerekiyor su diyeti yapıp mideni küçültmelisin
assla dayanamam aç kalınca aşırı sinirleniyorum kendime saç baş girişicem yoksa
o zaman bir çözümü yok yani doktora gidip ameliyat olabilirsin mide küçültme ameliyatı anca öyle düzelir ya mide küçültme ameliyatı olcaksın ya da su diyeti yapıcaksın başka bir yöntemi yok diye biliyorum yani aynı durumu bende yaşadım su diyetiyle çözdüm sende çözersin 1 hafta dayansan yeter
mide küçültme yapmıyolar ki vücut kitle indeksim normal yoksa çoktan yapmıştım keşkee
su diyeti nasıl yapıcam
1 hafta boyunca sadece su ile besleniceksin ilk 2 gün zor geliyor ama alışıyorsun sonra kolay gelmeye başlıyor açlık hissetmiyorsun çünkü ilk 2 gün aç kalınca bundan sonra vücut yağları kullanmaya başlıyor göbeğim var diyorsun hem göbeğini de eritmiş olursun böyle yaparak hemde mideni küçültmüş olursun birde şu var 1 hafta sonrasında diyeti bitirdiğinde çok fazla yememen lazım az bir şey yemen gerekiyor eğer çok yersen yine eskisi gibi olur bir faydası olmaz birde çok fena karın ağrısı çekersin o yüzden azar azar yemen lazım bitirdiğin zaman
ben zamanında o diyeti 2 ay yaptım -21 kilo verdim 41 e düştüm 61 den 2 ktı daha fazla kilo aldım vücudumun ayarlarını bozdum iyice eskiden daha zayıftım o yuzden işlemmiyo bu şey bende
işte yapıp bıraktıktan sonra daha fazla yemişsin o yüzden öyle vücudunun ayarlarını bozmuşsun benim dediğim gibi yapmış olsaydın öyle bir şey olmazdı tekrar denemen lazım yine de 1 hafta yap dene yani denemekten bir zarar gelmez
1 haftanın sonunda ne yicem
sağlıklı şeyler yemen lazım atıyorum işte salata gibi diyet şeylerinden yemelisin ki hem vitamin al hemde metobolizman hızlansın sebze yersen metobolizmayı hızlandırabilirsin 1 hafta sebze ile beslensen yeterli miden iyice küçülmüş olur
denemek lazım ama ben bu mideyle bu kafayla işim zor :d
streslenip kendimi yemeğe veriyorum
streslenip kendini yemeğe vermende bir problem yok asıl problem ne yediğin yani atıyorum mesela streslendiğin de kendini yemeğe de versen eğer yediğin şeyler sebze salata gibi gibi sağlıklıysa bir sıkıntı olmaz ayrıca evet denemen lazım ama öyle düşünme yaparsın bence zor değil bende eskiden öyle düşünüyordum ama sonra öyle düşünmeyi bıraktım ve yaptım başarılı da oldum sonucunda
sebze doyurmuyo zevk vermiyo şimdi gece gece çıtır tavuk sölemişim bide utanmadan sağlıklı olsun diye tavuk söledim sanki kalorisi yokmuş gibi uf ya sabahda pişmanlıkl auyanıcam
:D seni çok iyi anlıyorum var ya eskiden bende böyleydim gece gece döner falan söylerdim içinde sebze var tavuk var sağlıklı deyip kendimi avuturdum veya işte burger king den falan bir menü söylediğimde yanında salata söylerdim kendimi avuturdum afiyet olsun dostum valla bak en güzeli ne biliyor musun bir daha mı gelicez dünyaya diyip yemek yani sonuçta yemek yemek öyle ihtiyaç değil bizim gibi insanlar için yemek yemek bir aktivite zevk yani o yüzden ye gönlünce sadece konuştuğumuz gibi su diyetini yap ki vücudun biraz dengelensin çünkü anladığım kadarıyla çok fazla fast food tüketiyorsun buda sana sağlık sorunları çıkartır
aynen tşkler yapıcam kendimi hazır hisedince inşş
rica ederim önemli değil yardım edebildiysem ne mutlu amin inşallah
Bende yemek yedirmeyi seviyorum senin gibi bir yiyici lazım bana ahaha
Düzelebilir. Gündüz kuru yemiş kahve tokluk hissi yaratır
kahve içiom 3 bardak daha ock acıkıom
Şu an nasıl hissediyorsun peki
aç hisseidyorum çıtır tavuk sipariş ettim internetten ggelsin inş
Ama çok tuvalete de gitmene neden olur zor değil mi
tuvalete gitmen için sağlıklı sebze vs yemen lazım fast food bağırsaklarımı tıkamış tuvalete de gidemiom
Dikkat et ama hastanelik olursun.
keşke kurtulurum bari
Ben hastanede çalışıyorum kızın bağırsak düğümlendi ve zehirlendi tüm vücudu fark edilmedi. Vefat etti bu yüzden
ölmek için tarihi geçmiş şylr yiyom 2 gun hasta oluyorum geri geçiyo mlsf
42 kiloyum 1.49 boyum var bende kilo alamıyorum
keşke sen olsam hayat san agüzel
Ne güzel mi? Gelen geçen vitaminsiz der gibi bakıyor 😂 tombul olsayidim keskee
yok be zayıf kilo almayan insanlar dünyaya premium gelmişler bence sen az yiyosun bugun ne yedin ki mesela sabahtan itibaren ben 4 öğün yemişim :/
Ben sabah bi salatalik yedim doydum öğlen de çorba içtim doydum akşam çikolata cips felan yedim tatlı yedim şimdi de yemek yicem yemek olarak domatez kestim doğradım bide zeytin yanında da ekmek
bacım hepsi sebzedir tabi kilo almazsın
Ama cips cikulata tatlinyedim
Cips büyük paket tatlı 3 dilim çikolata o kare olan büyük
çok mu hareketlisin acaba
Evet işte çalışıyorum messela sürekli hareket halindeyim vede kemiklerim çok ince genetik olabilir mii acaba
olabilir çok şanslısın
Puf hiç öyle değil adet olunca geberiyom vede cok üşüyorum kışın 🙁
onlara razıyım
Hıı sen o fazldan Kilolarini bana verebilsen keskeeee
Uyaş kaçki
19
Psikolojiktir oluyo arada bana da