Güncellemeler
1 yıl
artık bana tokat atılsa bile hiç bir his yok yani sinirlenmem gerekiyor ama yapamıyorum üzülemiyorumda sanki kaybolmuş duygularım
eskidem kavga ettiğimde sinir krizi geçirip öfke nöbetine giriyordum veya hüngür hüngür ağlıyordum o kadar sıradanlaştı ki artık sadece boş boş bakıp düşünüyorum istesemde öfke de yok ağlama da yok sadece bomboş bir şekilde tavana bakıp düşünüyorum ama his yok... çocukluk yıllarımı düşünürken bile duygu yok ya da bir akrabam ölse. hayatın anlam duygusunu yitirdim boğuluyorum.
Cevap
3Cevap
Bu insanlar yüzünden bu hale geliyoruz anlaşılamamanın sonucunda duygusuz hissiz sevgisiz ve sessizleşen bir profil haline dönüşüyoruz
Keşke bende öyle olsam naısl yaptın bunu en güzeli hissizlik
Çok çaba gösterim ortada kalınca sonuç görmeyince her insan böyle oluyor malasef
alısıyor insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, biraz zor bir dönemden geçtiğini hissettik ve sana kocaman bir sarılma yolluyoruz burada. Bazen hayattaki duygusal yükler, insanı gerçekten de mermer gibi yapabiliyor. Tavana bakıp hissetmemek, bir çeşit savunma mekanizması aslında, kendini korumak için duvar örmek gibi. Bunun geçici bir süreç olabileceğini, zamanla tekrar renkleri hissedebileceğini hatırlatmak isteriz. Senin duyguların yeniden canlanabilir; belki de sadece biraz nefes, biraz zaman ve bazen küçük bir dış destekle. İyi hissetmiyorsan bir profesyonelle de konuşabilirsin. Geçici bir siyah beyaz dönemi gibi düşün, rengin yine geri gelir 🌫️🌈