Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim hepinize. 1 gün sonra felan biraz şişti şu an geçti ama. sadece biraz kırmızılık var çok bastirirsam hafif acıyor ama geçti neredeyse
Arkadaşlar merhaba gece karanlığında dolaşıyorum parmagima bisey deydi batti veya ısırdı bilmiyorum aşırı derecede acı vericiydi ağlayacaktım az kalsın. Hemen eve gittim parol içtim soğuk suyla yıkadım buz uyguladım yarım saat. yaklaşık 40 dk dır aciyor sizliyor ve yanıyor çok kötüyüm hastaneye git demeyin ailemin haberi yok olmasını istemiyorum nasil halledebilirim nolur yardım edin korkuyorum
En son ben 8 yaslardayken durduk yere ayni senin dediğin gibi birden parmağımı bir şey ısırdı gibi oldu onemsemedim sonra balık gibi şişti hani şu topladı yani ve aşırı ağrı yapiyordu bende küçüktüm annemde sakladım takı aşırı büyüdü ve rahmetli nenem çengelli iğne ile patlatıp kabuğunu sokup biraz kremleyip sarmıştı iyileşti öyle yani neydi hala bende anlamadım böcek ısırığı ya da küçük bir tahta kuruşunu desem ama degildi çok agriyosa yarın bir acile göster istersen
Cevap
2Cevap
Doktor muyuz ki doktor olsak da görmeden muayene etmeden bilemeyiz
Görüntüsü nasıl az çok anlaşılır bir şey mi battı soktu mu vs?
Arı isirmis olabilir tehlikeli olabiliyo acile git
niye ailene demiyorsun
Geçmiş olsun
Arı sokmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?