Sağlık Kalçam çok mu küçük, nasıl buyütebilirim. ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Boy 176, kilo 68 https://ibb.co/2ndpqvz Güncellemeler+1 yıl Size var demedim ztn dedim kiiiiii, nasıl buyutebilirim. Kalçam çok mu küçük, nasıl buyütebilirim. ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl 210tl 8 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!https://www.trendyol.com/nbb/popo-sekillendirici-destekli-silikonlu-siyah-kulot-1901-p-34885051 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yan çekince anlaşılmaz ama düz cek yandan her zaman kalçalı durursun kıvrımından anlamamış gerekiyor düz cek bi 5 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 618 cevap paylaştı. İyi aslında ama kalça harakrtleri kalça geliştirmek için lastik bantlar var onla haraketleri yaparsan bi tık daha büyür ya da spor salonu 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı. Kötüde sayılmaz ancak sukuat yapsan çok iyi olursun 0 0 Yorumla
meraklıbirisiyimm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl sıkılaşarak bide kilo alarak işe yarayabilir resmi görmedim düz yorum yaptım bilgin olsun :d 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı. Bence olması gerektiği gibi. Harika yani 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Tabiki. Ufak kalça gibisi yoktur. Büyük kalça çok itici. Samimi söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl Sana göre Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ben de kişisel görüşümü paylaştım zaten Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. Elleme iyi böyle 0 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Dik olsa biraz daha daha iyi olurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır gayet iyi ideal güzel yani 😍 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölçülerin nasıl Yorumla Soran +1 yıl Hepsi yok demiş djdiskso neyin ölçüsünü istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya mesela kalçanınKim ne yok demişBence gayet iyi ideal dediğim gibi kalcanAma büyütmek istiyorsan sporla ve biraz kilo alarak büyütebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama buyutecem ya baksana gomduler hsshsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakma sen bu olumsuz yorum yapanlara Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. silinmiş sanırım göremedim. 0 0 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı. Tek derdiniz bu olsun. 0 0 Yorumla
Glnrbyr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Aynı sorun squat yap bende basladim 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Timam başlarım Yorumla Glnrbyr +1 yıl 👍👍 Yorumla Tolga2734 +1 yıl Büyük olsa ne olacak Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. biraz büyük olsun yeter 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. Bence harika orantılı doyum olmaz kalçalarına 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 821 cevap paylaştı. Boyun cok iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah de jseijkaa Yorumla Bulutsencer +1 yıl Maşallah bende 188 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. kilo vererek. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Alarak olmasın mı o Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl aa küçük mü dedin :) bence çok ideal. kendine takıntı yapma. Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum, buyutecem Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl kesinlikle güzel görünüyor. gerçi ben küçük seviyorum. ondan bana güzel gelmişte olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
paarçaalyanpuma Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Alttan çektiğin için belli olmuyor yandan çek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında donsem var da djdkdk açı yanlış ne bilim anasını Yorumla paarçaalyanpuma +1 yıl Tekrar çek koy pp’ye ya da at istersen Yorumla Soran +1 yıl No Yorumla paarçaalyanpuma +1 yıl Peki belki yarıştırırdık 😂 Yorumla
YürüyenCnsellik Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bedene bir bütün olarak bakmak lazım 0 1 Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Yooo bence gayet iyi, tam şaplaklık 😀 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Fena değil :) 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. görmek lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
210tl 8 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
https://www.trendyol.com/nbb/popo-sekillendirici-destekli-silikonlu-siyah-kulot-1901-p-34885051
Yan çekince anlaşılmaz ama düz cek yandan her zaman kalçalı durursun kıvrımından anlamamış gerekiyor düz cek bi
İyi aslında ama kalça harakrtleri kalça geliştirmek için lastik bantlar var onla haraketleri yaparsan bi tık daha büyür ya da spor salonu
Kötüde sayılmaz ancak sukuat yapsan çok iyi olursun
Büyütme konusunda bir yöntem var ama partner lazım
sıkılaşarak bide kilo alarak işe yarayabilir resmi görmedim düz yorum yaptım bilgin olsun :d
Bence olması gerektiği gibi. Harika yani
Emin misin
Tabiki. Ufak kalça gibisi yoktur. Büyük kalça çok itici. Samimi söylüyorum
Sana göre
Ben de kişisel görüşümü paylaştım zaten
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Resim gitmiş :D
silinmiş göremedim
Aradıgınız sayfa bulunamadı dıyor
Foto silinmiş görünmüyor
Elleme iyi böyle
kalça nerede göremedim
Dik olsa biraz daha daha iyi olurdu
çalışman lazım
Squad, ama uzun süreli yapmalısın.
yo çok iyi kalsın. büyütme
Hayır gayet iyi ideal güzel yani 😍
Ölçülerin nasıl
Hepsi yok demiş djdiskso neyin ölçüsünü istiyorsun
Ya mesela kalçanın
Kim ne yok demiş
Bence gayet iyi ideal dediğim gibi kalcan
Ama büyütmek istiyorsan sporla ve biraz kilo alarak büyütebilirsin
Teşekkür ederim ama buyutecem ya baksana gomduler hsshsjs
Bakma sen bu olumsuz yorum yapanlara
Teşekkür ederimm
silinmiş sanırım göremedim.
LİNK AKTİF DEĞİL
Tek derdiniz bu olsun.
Aynı sorun squat yap bende basladim
Timam başlarım
👍👍
Büyük olsa ne olacak
biraz büyük olsun yeter
Bence harika orantılı doyum olmaz kalçalarına
Boyun cok iyi
Maşallah de jseijkaa
Maşallah bende 188
kilo vererek.
Alarak olmasın mı o
aa küçük mü dedin :) bence çok ideal. kendine takıntı yapma.
Yapıyorum, buyutecem
kesinlikle güzel görünüyor. gerçi ben küçük seviyorum. ondan bana güzel gelmişte olabilir.
Teşekkür ederim
Alttan çektiğin için belli olmuyor yandan çek
Ya aslında donsem var da djdkdk açı yanlış ne bilim anasını
Tekrar çek koy pp’ye ya da at istersen
No
Peki belki yarıştırırdık 😂
göremedik
foto nerde mk
Silmişsdin
Açılmıyo
Bedene bir bütün olarak bakmak lazım
Yooo bence gayet iyi, tam şaplaklık 😀