Babamla Kavga edince 2 Tane hapı üst üste İçtim Biraz Uzun ama Cidden Çok önemli.. Detaya gelebılır mısınız?

Uyku Hapı kullanıyorum En küçük Mg Bile çok ağır, adı: seroquel.. Hatta Bu hapı Kafa Olsun dıye Kullanıyorlar.. Çok zor durumdayım yıllardır ne arkadas ne sevgılı hıc bırsey yok aile desen kavga eksık olmuyor gıdecek yerım dahı yok.. Neyse Ben dün Uyku hapını ıctım15 dakıka sonra Uyku bastı ( Ben Bu ilacı 1kere aldıgımda sarhoşdan daha beter oluyorum gözlerım tıtrıyor basım dönuyor ellerımı hareket ettıremıyorum) Neyse Dun 10:15'de Uyku hapını içtim 10:30 'da uyudum..

15 Dakıka önce Annem Yanıma geldi Uyku hapını iç dedi Anne erken hemen uyuyorum 15 dkk sonra ıcerım dedım Annem yalan söyleme dedi oysakı oda ordaydı içeride uyuya kalmıştım babam bagırarak ıcerı gırdı hanı durumu anlatırken ellerını kullanırsın ya o şekılde anlatırken benı dövmeye kalkıstı el kol hareketlerı yapma dedı çokkötu davrandı annem tutmasaydı dövecektı sankı adamöldurdum o derece sinirlendi.. Bende O sinirle o hapı İçtim hemde 2 kere..

NOT: Doktorlar sarhoş gibi baş dönmesı göz titremeleri felan yasanırsa Hemen hapı değiştirilmesını önerıyor , Ancak Ben 2 tane ıctım Sizce bayılır mıyım Birazdan Etkisini Gösterır?
Babamla Kavga edince 2 Tane hapı üst üste İçtim Biraz Uzun ama Cidden Çok önemli.. Detaya gelebılır mısınız?