Gizli Üye(30-35)+1 yılbaban cok yanlıs bır ınsan bırde ondan dınlemek gerekır ama hata babanda sen bosver görevını yap baban sana arkadaşım dese sanki arkadaşım mi olacaksın kendısıne hakaret ettıgının farkında değil bak aile o kadar önemli ki kaybettıgınde anlıyorsun bu yasadıgın guzel bır sey degıl ama benden ornek vereyım abım su an tutuklu yargılanıyor amasyada ben ıst yasıyorum annem babam amasyada abımi yalnız bırakmamak ıcın psikolojisi bozulmasın dıye yanında kalıyorlar aılemız bölündü anlayacagın hayat zor bunlar bır sey degıl sen dua et allahım sabır ver hidayet akıl ver dıye allah hepimizi ıslah etsin sende yanlıs bır sey goremıyorum baban kabüllenememıs illa dedıgını yaptıracagı ıcın kızmıs sana olsun bosver vursun içinden pişman olur her babada az cok var bu sn sadece bundan ders cıkarıp olgunlasmaya bak ben yıne dıyorum babanda annende hata sende bır sorun yok hayatta basarılar üzülme ağlama ailen önemli kaybedince anlasılır her sey o yüzden kaybetmemeye bak bunlar içimden gelenler kalbim seninle çünkü şiddet uygulaması içimi acıttı doğrusu kendine iyi bak güzel genç insan
rumuz: yaş19psikolojiöğrencisi12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım
En İyi Cevaplar
+1 yılYa ebeveynlerin nasıl anne baba? Bir insan kendi kızına böyle davranır mı yaa. Hic mi vicdanı sizlamiyor seni yumruklarken.. Annen bile üzülmüyor mu ya.. Nasil boylesine döverler ! Hemde bu yaşta ! Baban cidden ruh hastası.. Içim gitti yaa üzüldüm senin için :(
Üni oku cik git evden.13 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun bu sene bitiriyim cikicam inşallah
- +1 yıl
Cik canim, cok icten diliyorum insallah kurtulursun 😇
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. Gerçekten çok üzüldüm. Ve kusura bakma ama okurken de bir yandan biraz sövdüm. Malesef bilmesek de bu olaylar çokça yaşanıyor etrafımızda. Okuyormuşsun bu en azından artı senin için. Yurtta kalmıyorsan yazları da dönme evine. belki biraz zorluk çekersin ekonomik ve sosyal yönden ama öyle bir huzursuz ortamda bulunmaktan kat kat iyidir bence. Okurken çalışma fırsatın varsa, bölümünle alakalı bir işe gir maaşına bakmadan. Hatta ben de oradan mezunum. Orada iyi insan halinden anlayan hocalar var. Onlarla görüş bu konuda yardım iste. utanabilirsin anlatamayabilirsin ama bu işin utanması olmaz kardeşim. Çoğunun kendi iş yerleri veya ortak olduğu iş yerleri şirketler var. Mutlaka sana bir iş ayarlarlar. Mezun olunca da zaten 2-3 yıllık tecrübe ile rahat iş bulursun.
Bir an önce evlenmek gibi bir gaflete sakın düşme. Bu yapacağın en büyük yanlış olur. Denize düşmüşsün yılana sarılma, kıyıya varmaya çalış.13 Yorumla
Soran+1 yılDestegin icin cok tesekkur ederim psikologa gitmem lazim
- Diğer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski kız arkadaşıma da babası yumruk atıyormuş o da anlatmıştı bana aynı senin dedigin gibi annesi gaz veriyormuş flan, yokdan yere huzursuzluk vs. cidden üzüldüm okuyunca, ben erkek evladı olarak öyle yumruk yemedim nasıl kıyıyor size babalarınız. Keşke elimden birsey gelse..
15 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim oraya yazmadim 120 kilo kendisi doverken ustume oturdugu ve nefes alamadigimda olmustu bogazimi siktigi.
- +1 yıl
Babana ağır sovesim var aslında bakma sen, bana bunu anlattığında epey sovdum babasına sonra ikimiz atıştık.. Haklıydı sövmeye hakkım yokdu el oğlu olarak, size gücü yeten yetene. Bunu sokakda yapanı da gördüm karisini dövüyordu sessiz kalamadım, orda mudahale ettim ama burda yapacak birsey bulamıyorum.
Soran+1 yılBu sene okul bitsin baska eve hemen
- +1 yıl
Bu konuyu daha sakin bir kafayla düşünmek gerek. Şu an imkanın olsa çıkacaksın biliyorum ama dur. Ani kararlarla olmaz yarın ola hayır ola, birdaha düşünürsün. Dilersen fikirlerimi alabilirsin, sonraki süreçte ama simdilik sakin..
Soran+1 yılYok simdi degil tabiki okul bitsin calisiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kusura bakma ama annende babanda ruh hastası seni dövse bile kendi kızına arkadaşım diyen baba şeref yoksunudur madem bu ne dmeek ya baskasındannmi yaptınki psikolojisi bozuk babanın bir sikintin olursa özeldne yaz canım brnim gerekirse oraya gelir obu o eve gömerim
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Annem dediki "ne var desin bana ve onh geliyor laf"
+1 yılTek çare, o evden ayrılman. Kahretsin Allah öyle anne babayı. Üniversite okuyor musun? Okuyabilir misin veya? Başka şehirde oku lütfen. Uzak dur bu aileden. Sonra da bitirince Üniversiteyi, evlenirsin. Başka şehirde yaşarsın yine evlenince. Tek çare bu...
18 Yorumla
Soran+1 yılManisa celal bayarda okuyorum uni 2. Sinifim bitsin okul ayrilicam insallah
- +1 yıl
Mezun olup yalnız da yaşayabilir başka şekilde evlenmek şart mı?
- +1 yıl
Yani şart değil tabii de, tek yaşamasına izin vermez aile belki. Zorla da olsa tutabilirler yanlarında. Ama kocası olursa, onunla yaşar diye dedim. Üniversite okuyorsan niye aynı evdesin ki aileyle? Başka eve çıkamıyor musun? Yurtta kalsan daha iyi ya. Bu evden acil çıkman lazım. 2 sene daha durman çok zor. Daha Üniversite 2'desin, geçer mi zaman böyle bir evde...
Soran+1 yıl@Rakırokabuz evlenmek kolay degil ki dogru adam bulmak lazim
- +1 yıl
Ben de onu diyorum işte. Pek çok hatalı evlilik var sırf bir şeylerden kaçmak kurtulmak için yapılan. Allahtan okuyormuşsun ve tepki göstermen çok gurur verici. Ben bir kadın olarak boyun eğmeyip dik durmanı takdir ettim. Umarım başedebilirsin
Soran+1 yıl@Rakırokabuz Haklı oldugumu savunuyorum ve bana savundugum icin terbiyesiz diyorlar. Haklilik terbiyesizlikse evet diyorum. Cok tesekkur ederim
Soran+1 yıl2 senelik okuyorum benim gittigim yer ahmetli köy gibi bir yer iş bulunmuyor malesef yurt 450 tl gercekten cok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan anlamıyorum abi nasıl karakter bu insan kendi canından olanın canını yakarmı o kadar ağır şiddet uygulanırmı çocuğa erkek olsan savunursun kendini baba diye hiçbirşeyi alttan almak zorunda değil insan en önemlisi sen bir bireysin ve hiçkimsenin sana zarar verme hakkı yok kanunen babanın yaptığı suç ancak ülkemizde kadına şiddet aile fertlerine şiddet o kadar benimsenmiş ki mahkemeye çıksan babasıdır yaparda ederde der geri yollarlar bende 19 yaşındayım babamla aramızda tartışmalar atışmalar oluyor eskiden de böyleydi bir kere üstümde plastik sandalye kırdı bir daha da bana zarar vermesine izin vermedim umarım çareni bulursun dostum.
25 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yaptigim tek sey beni doverken ayaklarimla itelemem. Bende oyle bir dil vardir ki haksizliga hic gelemem duzgun ve aciklayici konusurum fotografta yazmistim ama ondaki sorun şu dogru bisey dedigimi kabul edemiyor yediremiyor konusmayla anlasamiyor dovuyor babaaaneme aynisini dedi doverek anlasiyorum diye. Doktora goturelim baba sinir hastasi olabilir ben doktora gitmem sen git. Karsisindaki buyuk adammis gibi dovuyor guncellemede yazdim
Cevap sahibi+1 yılSenin derdini anlıyorum böyle insanlar baba olup saygı sevgi hürmet bekliyorlar kendilerini bir seyretseler nasıl adi varlıklar olduklarını anlayacaklar
Soran+1 yılYetistirememisler ki
Cevap sahibi+1 yılNe varsa babada var umarım daha ileriki yaşlarında evlendiğinde mutlu bir yuvan olur
Soran+1 yılİnşallah tesekkur ederim
Kusura bakma ama baban hem cahil hemde agir ruh hastasi. Birincisi arkadaşım diyebiliyorsa ya o kelimenin anlamini bilmiyor ya da biliyorsa artik o adam degil. Bide bir kiza yumruk armak nedir hemde bu sebepten oturu. Bence baban toplumdan dislanmis biri ve ezikligini sizden cikariyor
16 Yorumla
Soran+1 yılAnneme dedim anne p. c ne demek yaa diye bana diyemez diye babam mis ya dermis ve laf bana degil kendisine ve eşine geliyormus
Soran+1 yılCok dogru tespit babamin 5 tane kiz kardesi var ve hep ayirmis dedem hep baabami dovmus babannem dedem sevmiyor halalarimda sevmiyor babami
Soran+1 yılToplum icinde herkes sever onu guleryuzlu falan samimi kibar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumuna üzüldüm kardeşim fakat aileni seçemezsin değiştiremezsin de. Yapman gereken kendi mesleğini eline alman bu süre zarfında kadar dayanman. Senin kadar olmasa da ben de babamdan tokatlar yine anne babamdan hakaretler yedin. Senin de başına gelsin istemiyorsan iletişimini kopar onlarla konuşma tartışma ki senle uğraşmak için bahaneleri olmasın en azından. Üniversiteyi başka şehirde oku işin olunca başka yerde bir hayat kur
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
benim babam da domuz soyu felan baya küfürler ettiği oluyor dövmek kadar ağır küfürler ama her dediğimi hemen hemen yapar yani senin babam benim babam daha borçlu olsa daha dertli ve sıkıntıda olsa öylle olurdu herhalde. napalım kardeş mecbur elimize meslek alıp kaçacaz başka yolu yok. kusra bakma sert olabilir ama malesef ama malesef hayatın gerçeği
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Sen ne diyorsun kardeşim lutfen şaka olsun?
Bir baba evlada nasil yapar ulan bunu?
Üstüne oturmak yumruk atmak nedir ulan it !!
Yüce Rabbima havele ediyorum ama sanada bir cozum bulmamız lazim. Akrabalarin falan mudahil olmuyor mu bu olaylara?24 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. Akrabalarimdan sadece dayim ona kiziyor. Digerleri babani öp o senin baban yanas birqz diyorlar
Soran+1 yılİzmir
19
Üni 2 yillik son sinif
Hayırlı yetiştirilen bir kız çocuğu cennetin anahtarıdır derler
Yazık bunu anlamayan babalarında sonu hayırlı değil kendinden olana el kalkar mı ya?
Allah sabır versin müfakatını alırsın ayrıca aile sosyal bakanlığını felan ara yardımcı olurlar11 Yorumla
+1 yıldurumuna çok üzüldüm bu ramazanda babamla sırf sahurda yemek yemediğim için dövdü banada arkadaşım şerefsiz felan dedi 2 haftaya yakın konuşmadım sonra yavaş yavaş düzeldi aramız senin için dua edeceğim herşeye inat gülümse :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun ben onun icin gülüşümü kaybetmem :)
- +1 yıl
:D kaybetme zaten
Okuyor musun yani çalışıp kendi parani kalabilecek gibiysen ve oluyorsaniz ev arkadaşı bul kendine ayrıl yanlarından kendi başına yetebileceksen gerçi demesi de kolay burdan çeken sensin bunu inşallah bu durum
13 Yorumla
Soran+1 yılÜni 2. Sinifim son sinif suanda bitsin okul ayri eve cikmayacalisicam
Soran+1 yılEvet dusuncem o cok sagol
Sana arkadaşım diyor babanın şuuru yerindemi? Bir babanın bu yaşa gelmiş bir kıza vurması acizlikten başka birşey değil. Onun evinde yaşıyorsun yapacak birşey yok her ne kadar haklı olsanda. Senin için en iyisini dilerim 😔
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim annemin dedigi kelime laf sana dokunkuyor bana ve kendisne diyor
ailene sövmek istiyorum ya böyle bişey olamaz, bir kız evladına bunlar yaşatılmaz, Allah sana sabır versin ailenide ıslah etsin ve akıl fikir versin :/
21 Yorumla
Soran+1 yılAminn
Kuzum zaten babasindan şiddet gören adam evlatlarina aynisini yapıyor genellikle oku ve ayaklarinin üstünde dur ve her zaman sessiz taraf ol babalik analık hakki varda evlatlık hakkı yok mu? Kendine iyi bak istediğin zaman yaz bana.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
ayrı eve çıkma gibibir şey yapamazsın sanıyorum bu yüzden tartışma olabildiğince az iletişim kur anennelede konuş artık saçma davranmasın koruması lazım babanı destekliyor olmaz öyle
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle konusulmazki bana hak vermez o senin babadandir der.
+1 yılAyrı yaşa. Bu ortamda durulmaz. Arada ziyarete gidersin, ama kendi evin olsun, tek oda da olsa. Kaç yaşındasın?
15 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindayim
- +1 yıl
hmm, bu yaşta gelirin de yoksa ayrılman zor, kanatların çıkıncaya kadar biraz çekeceksin.
Para kazanmaya çalış, ve vakti gelince kendi dairene geç, bu ortam zor. Kötü konuşsan, neticede baban olmaz, altta kalsan mahfolduğunla kalıyorsun. Uzaktan onlarla daha iyi geçinirsin.
Okumaya falan başka şehre de gidebilirsin.
Soran+1 yılManisada okuyorum ahmetlidr ama koy gibi biryer cok zor oluyor dedigin gibi biraz dahs cekicem orda yurtta kalsam 450 tl nerde calisicam edicem
- +1 yıl
Tahmin ediyorum, uzaktan konuşmak kolay. Bir süre sabır. Ve dediklerimi yap, para kazan, incelemede ol, vakti gelince kendi evine geç, ileride İzmir'de iş bulup bir yer tutabilsen ideal olur, hem yakın olur eve gidebilirsin, hem başka şehir diye bizden ayrılamazsın da diyemezler. Bol Şans. Sıkılırsan, mesaj at akıl veririm.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim destek icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnenenle ayri babanla ayri konusur oyle bir yola getiririm ki sana kizim demeye utanirlar kusura bakma anan ayri o. Baban ayri o. c ciddiyim oyle bir yola getiririm ki felekleri sasar
13 Yorumla
Soran+1 yılSonunda dedim cocugunu doven insan cehenneme gider diye
Cevap sahibi+1 yılDunyada da cehennemi yasatacak cok insan var oylelerine yine biz baba diyoruz kiyamiyoruz ana diyoruz kiyamiyoruz
Soran+1 yılEvet dedigin dogru
Boyle kisliksizlikleri gorunce iyi ki terk etmis diyorum benim boyle babam olsa evdeki lambalari kafasina gecirirdim. Kendi cocuguna hem de kiz cocuguna pic diyor bide pislik.
15 Yorumla
Soran+1 yılAnca ayagimla iteleyebiliyorum 120 kilo falan eziliyorum
Soran+1 yılEve cikmak kolay degilki izmirde en az 600 manisada okuyorum okudugum yer ahmetli köy iş yok kahve dolu amcalar oturuyor ama cikicam insallah bitsin su okul son yilimdayim
Soran+1 yılAllah razi olsun tesekkur ederim
+1 yılAllah yardımcın olsun çok üzüldüm. 😔 Ben olsam dava ederdim aile içi şiddet görüyorum diye.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun
Ya çok üzüldüm.. Tek çaren o evden bir şekilde ayrılman. Bir yolunu düşün ve çık o evden insanın psikolojisi bozulur
19 Yorumla
Soran+1 yılBozuldu ki hayatimi bitirdiler sinirli bir insan oldum
Soran+1 yılGüçlüyüm kucuklukten beri cektim ama bitti artik
Soran+1 yılKucuklukten dovmeye basladigi icin alisiyor dovmeye ve her dovdugunde daha da guclu oluyorum
Soran+1 yılTamam dikkate alicam dedigini tesekkur ederim
Soran+1 yılCok tesekkur ederim sonra belki konusabilirim cok sagol
Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. ah şu ebeveynler yaşlanınca kendilerine kimin bakacağını unutuyor
118 Yorumla
Soran+1 yılBana dedikleri "sen bize bakmazsin"
Soran+1 yılDedem öldü ama kucukken babama cok cektirmisler babam tek cocuk ve 5 kiz kardesi var dedem kizlara kizinca babami dovuyomus yani anlayacagin hersey kucuklukten. Bu arada ben ve kardesimi baba tarafimdan ne halamlar ne babaanem nede dedem seviyordu
Soran+1 yıl@Şiirkız ben bakma dusuncesindeydim ama 19 yasindayim doldum artik
Soran+1 yılYok evlatlik degilim
Soran+1 yılAnane tarafindan kimse kalmadiki tek dayim var oda bana bakmasi mumkun degil bekar 55 yasinda,19 yasindayim uni 2. Sinif
Soran+1 yılEvet dusuncem o suanda
Diyecek birşey bulamıyorum bir yol bulman lazim şikayet et polise ve gerekirse deden ninen yaşıyorsa onlarla yaşa bir süre
17 Yorumla
Soran+1 yılDede nine yok polise sikayet etsem darp lazim yaptiklari 10-15 dk sonra geciyor 4 yil oncesinde bogazimi tirnaklariyla derisini kaldirmisti o zaman cekmistim foto keske sikayet etseydim kucuktum iste
Soran+1 yılDedigin dogru hemde cok dogru ama para olsa yanimda, dedigini dikkate alicam yaparsa birdaha hemen doverken bagiriyorumki komsular duysun
Soran+1 yılTamam gece olsada gidicem tesekkur ederim
kıyamam canım ya :( konusmak istersen arkadas olalım :) dertlerini dinlerim :)
126 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim ama yok
Soran+1 yılSon yilim gidicem zaten omrumu yediler
Soran+1 yıl19 yasindayim kucuklukten beri cekiyorum
Soran+1 yılCok tesekkurler
Soran+1 yılTesekkurler :)
Soran+1 yılYok dövme o diger tarafta ceker cezayi
Soran+1 yılHerturlu acisi biryerinden cikar bana tekme vurdu o kadar 1-1.5 yildir ayak acisi cekiyor gut hastasi
Soran+1 yılTesekkur ederim ama vururken kendimi koruma amacli ayaklarimla iteliyorum bu kotu olabilir
Soran+1 yılNormal insanim :)
Soran+1 yılVallahi bilmiyorum kendime yorum yapmam
Soran+1 yılOlabilirsin tabi
Soran+1 yılSuanda musait degilim sonra konusalim
+1 yılBöyle kişilik sizler evde terör estirir disarda hepsi kuzu. Benimkide öyleydi 10 yildir yüzünü görmüyorum. Simdi a... Bile korum baba demem
20 Yorumla
+1 yılHiçbir tavsiye işine yaramayacak. Birikim yap ve o evden kaç hhem zaten 19 yaşındasın artık kimse bişey yapamaz sana.
10 YorumlaYa cok gecmıs olsun gecenlerdede erkek arkadasımı dovdu babasıyla abısı nasıl ınsanlar var ya kalpsız bunlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardimcisi olsun erkek arkadasinin
bu nasıl babalıktır yaa sölıcek kelıme bulamıyorum resmen delı oldum Şu an
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaaa çok üzüldüm bence polise gitmelisin darp izlerinle
Allah yardımcın olsun :(14 Yorumla
Soran+1 yılAminn nasil gidicemki para yok bisey
Cevap sahibi+1 yılparaya gerek yok direk polise git anlat durumu
Cevap sahibi+1 yılzaten serbest bırakılacaklar ama biraz akılları başlarına gelir belki
Soran+1 yılyol parasi yok ama insallah bir daha yaparda giderim
+1 yılElden ayakdan düştükleri gün zulüm cezasını bulabilir.
10 Yorumla
+1 yılSokakta kedi gibi coluguna cocuguuna babayigit kesiliyo serefsizler
10 YorumlaAllahından belasını bulur inşallah onlara ssn anne baba deme hak etmiyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir anne baba ya? Merhametten yoksun insan evlafı olamaz böyle :(
10 Yorumla
+1 yılTek merakım kaç yaşındasin
11 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindayim
+1 yılAdres ver babanı dövelim
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun ama o diger tarafta en agir cezagi yiceginden eminim
+1 yılkeşke yanımda sana vursa bıtane gör o zaman noluyo
13 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim o ceker digerf tarafta cezasini
- +1 yıl
baban tam kum torbası yapmalık bir it
Soran+1 yılKum torbasi iyimis
Annenin Babanin tarafini tutmasi insana agir gelir
14 Yorumla
Soran+1 yılYa her konuda annemin yanindayim hatta babam avukat derdi bana. Ya bir ayir , koru demi yok babam anneme vururken hep onune geciyordum
Soran+1 yılEskiden dovuyordu 3 yil falan olmustu oyle benimki gibi degil
+1 yılAllah yardimcin olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAminn
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyler toplanın gidip dövelim
11 Yorumla
Soran+1 yılYok boşverin Allah razi olsun
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaban ruh hastası olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAha benim babam
28 Yorumla
Soran+1 yılAynimi
- +1 yıl
Daha fenası olduğuna yemin edebilirim.
Soran+1 yılNe gibi mesela benim bogazimi 2 saniye daha siksa öluyordum
- +1 yıl
Kafamda sandalye parçalamaya çalıştı, Yere fırlatıp sopayla dövdü vs.
Soran+1 yılOfff Senin icinde uzuldum gercekten
- +1 yıl
Kendim gibi birini bulduğuma sevindim. Çünkü beni ve ruh halimi yanlızca sen anlarsın. Kimse anlamıyor
Soran+1 yılSabredicez
- +1 yıl
Mecbur.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen olsam plan yapıp evi yakma hamlesiyle çökertirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyibyapmis bir tanede benim icin vursaymi pic evlatt
04 Yorumla
Soran+1 yılGeberirsin inşallah o. r. pu ayni seyi senin babanda yapar insallah
Cevap sahibi+1 yılSus be pic evlatt böö dayak yemks 😋😂😂😂
Soran+1 yılBu laflari bana dedirttin ya
Soran+1 yılBen p. c olmadigima eminimde sen kesin p. csin ondan eminim , hadi git uyu sütünü iç ya da erkegin altindan kalk ;)
ne diyeyim ki insanlık tan nasibini alamamış
10 Yorumla
+1 yılEvlatlık olabilirsin dna testi yaptır
00 Yorumlapolise şikayet et
10 YorumlaOkumayın kor oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam okumasinlar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği