Sağlık & Diyet 3 ay Özel hastaneye mi gidersiniz, devlet hastanesine mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Özeller daha mı iyi? Devlet Özel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Özel hastaneye mi gidersiniz, devlet hastanesine mi? Cevapla 77 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 827 cevap paylaştı. Devlet hastanesine gidiyorum. Param ona yetiyor. 1 3 Yorumla linkerboy1991 3 ay Devlet bedava abim😂😂 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 3 ay Hehehe öyle bir şey yok. Vezneye para ödüyorum. Muayene için. 😉Sağlık Sigortası olmayınca öyle oluyor. Yorumla linkerboy1991 3 ay Doğru diyorsun ben Yeşilkartlıyım bana bedava Yorumla
s inciitanesiiiFenomen Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 652 cevap paylaştı. Muayene gibi durumlarda özel.. ama mesele ameliyat ise devlet 0 0 Yorumla
MirzZzaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% 3 ay Özel hastanede ki bazı doktorların daha iyi ameliyat edebileceği bazı spesifik ameliyatlar da özel. Geri kalan her şey de poliklinik ve acil olarak devlet. 1 0 Yorumla
Keremm_88 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 55% 3 ay Özel mi devletten ziyade doktor iyi mi kötü mü önemli olan o. özel de olup da devletteki doktordan kötü olanlar var. 0 0 Yorumla
Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% 3 ay Özel hastane tabiki. Devlet Hastanesi'nde hep Suriyeliler var ve doktorlar da o kadar iyi değil. En iyisi özel 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% 3 ay Özelde çalışıyorum maddi olarak pahalı ama hizmeti ve doktorları daha iyi... 0 1 Yorumla Soran 3 ay Üroloji muayene ücretleri tahlil ücretleri falan bilginiz var mı ya Yorumla
sonbirsigara Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 79% 3 ay Atatürk'ün dediği gibi beni türk doktorlarına emanet edin ben ikisini de tercih ederim. Türk doktorlarına güvenim ve saygım var. 0 0 Yorumla
DeNavarra Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 3 ay İkiside tiriviri. Ailem de iki hastam var özele de gitsek aynı, devlete gitsek aynı. Doktor kalmamış memleketette awk 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Özel ya da yakında vakıf var onlardan birine gidiyorum genelde… 0 0 Yorumla
Ozge341 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% 3 ay Çalıştığım yer özel oradaki arkadaşlarım bana bakıyor :) 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% 3 ay Ben tam teşekküllü devlet hastanesini tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% 3 ay Tabi ki özel, devlet hastanesinde ne var, hangi devlet kurumu güzel ki? 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Özele giderim. Tahlil vereceksem devleti tercih ediyorum 0 0 Yorumla
aloovera Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% 3 ay Özellerin bir özelliği kalmadı. Paranla rezil oluyorsun. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 17,1b cevap paylaştı. Param varsa kesinlikle özel ama çok pahalı. 0 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Özele param yetmiyor cook pahalı mecbur devlete gidiyorum 0 0 Yorumla
ultrapatates Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay özele ama her özel iyi değildir. büyükbaşlardan birine 0 0 Yorumla
ღavikadarsonsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Ben bu ülkede hastaneye gitmeye korkar oldum çünkü ilgi sıfır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Genelde devlete gidiyorum ama iyi bir doktor tavsiye edilirse özele de gidiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Özel sigorta var diye daha çok özele gidiyorum basit olmayan rahatsızlıklarda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Devlet hastanesine gidiyorum. Param ona yetiyor.
Devlet bedava abim😂😂
Hehehe öyle bir şey yok. Vezneye para ödüyorum. Muayene için. 😉
Sağlık Sigortası olmayınca öyle oluyor.
Doğru diyorsun ben Yeşilkartlıyım bana bedava
Muayene gibi durumlarda özel.. ama mesele ameliyat ise devlet
Özel hastanede ki bazı doktorların daha iyi ameliyat edebileceği bazı spesifik ameliyatlar da özel. Geri kalan her şey de poliklinik ve acil olarak devlet.
Özel mi devletten ziyade doktor iyi mi kötü mü önemli olan o. özel de olup da devletteki doktordan kötü olanlar var.
Özel hastane tabiki. Devlet Hastanesi'nde hep Suriyeliler var ve doktorlar da o kadar iyi değil. En iyisi özel
Özelde çalışıyorum maddi olarak pahalı ama hizmeti ve doktorları daha iyi...
Üroloji muayene ücretleri tahlil ücretleri falan bilginiz var mı ya
Atatürk'ün dediği gibi beni türk doktorlarına emanet edin ben ikisini de tercih ederim. Türk doktorlarına güvenim ve saygım var.
İkiside tiriviri. Ailem de iki hastam var özele de gitsek aynı, devlete gitsek aynı. Doktor kalmamış memleketette awk
Özel ya da yakında vakıf var onlardan birine gidiyorum genelde…
Çalıştığım yer özel oradaki arkadaşlarım bana bakıyor :)
Ben tam teşekküllü devlet hastanesini tercih ediyorum.
Tabi ki özel, devlet hastanesinde ne var, hangi devlet kurumu güzel ki?
Özele giderim. Tahlil vereceksem devleti tercih ediyorum
Özellerin bir özelliği kalmadı. Paranla rezil oluyorsun.
Param varsa kesinlikle özel ama çok pahalı.
Özele param yetmiyor cook pahalı mecbur devlete gidiyorum
özele ama her özel iyi değildir. büyükbaşlardan birine
Ben bu ülkede hastaneye gitmeye korkar oldum çünkü ilgi sıfır
Genelde devlete gidiyorum ama iyi bir doktor tavsiye edilirse özele de gidiyorum.
Özel sigorta var diye daha çok özele gidiyorum basit olmayan rahatsızlıklarda