Elimi sıcak su ile yaktım 3 gün oluyor duşa girmem gerek fakat girmem yanlış olur mu bilmiyorum?

Buradan yazılanlara kulak asma. Baya ciddi görünüyor. Eğer bir doktora soramayacaksan, en azından o eli ıslatmamanın yolunu bul. Sargı vs yapılır mı yanığa bilmiyorum ama yapılıyorsa sargı yapıp üzerine poşet vs su geçirmez bir şeyler sar
Yalnız o 2 derece yanık ve acı duymuyorsan hiç bir sey yapmadan ılık suyla duş alabilirsin lakin acı varsa streç sar ve yine ılık suyla duş al , her halükarda su ne soğuk , ne de sıcak olsun
acı hissetmiyorum doktor 3. derece demişti
3 derece en derin olan yanık uzuv bütünlüğü komple bozulup kemiğe kadar inan yanıklardır
Senin ki su balonları olan yanık ,2 dereceye girer
anladım
Geçmiş olsun bu arada , bölgeye sıcak veya soğuk su değdirmeden duş alabilirsiniz özetle
teşekkür ederim
Rica ederim , bir de bölgeye kesinlikle tazyikli su gelmemesine dikkat et, baloncukları patlatma ve deriyi yolma gibi bir işlem yapma
Cevap
13Cevap
Bence doktora sorun geçmiş olsun.. kötü görünüyor umarım ciddi değildir
teşekkür ederim
Rica ederim
Orayı kapat öyle gir gadası
Bir hafta bekleyin su yanığı daha kötü hale getiriyor pis gezmekten çok zarar gelmez önce sağlık
Yanık için üzüldüm ellerinde çok bakımlıymis
Ya bu ıspartada yanık kremi var cidden işe yarıyor alsana ondan izi kalır bunun
offf çok geçmiş olsun. soğuk suyla giireceksen gir ama yine de çok suya maruz bırakma
Strec sarip gir
Sağlık ocağına git danış risk etme
2 derece o girmesin iyi olur
Geçmiş olsun
sağol
Bence o tırnaklarla girmesen daha iyi
tırnakla ilgisi ne?
İğrenç duruyor
nefes İsrafısın kes sesini
Şeytan tırnağı gibi duruyor aynı
O tırnaklara girilmez sadece
Yok girme