Yıllarca şampuanla vücudumu, saçımı yıkamış bir insan olarak duş jeline terfi ettim ama duş jelinin yüze zararlı olduğunu duydum. Peki Duş sırasında yüzü temizlemek için ne kullanmamız lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelamlar,
Yıllarca şampuanla vücudunu yıkamışsın, çok şaşırdım doğrusu. Şampuanın kullanım alanları arasında vücuda uygun olduğu hakkında bir ibareye rastlamamıştım ben doğrusu. Duş jeli hakkında da seni ayrıca bilgilendirmek isterim.Duş Jeli Yüze Sürülür Mü?

Duş jeli yüze sürülür mü? Duş jeli, vücudumuzun ihtiyacı olan nemi, ph dengesini koruması, temziliği sağlaması açısından kullanılması gereken bir üründür. Fakat kullanılması sadece vücut içindir, yüz için değildir. Duştayken duş jeli yerine, yüzünü yüz temizleme jeli veya köpüğüyle temizleyebilirsin. Bunun için de Neutrogena' nın duş jelini veyahut, Nıvea' nın yüz yıkama köpüğünü önerebilirim Güvenilir bir duş jeli de önermek istiyorum sana, cildine iyi geleceğini düşünüyorum.
Pure Line Duş Jelleriyle Tanışın!

İçerisinde Alkol, Paraben Gibi Zararlı Kimyasallar İçermez

Kimyasal içeren ürünlere hep bir tereddütle yaklaşırız acaba kullansak mı diye. Çünkü cildimize zarar veren maddeleri ne biz ne de cildimiz sevmiyor. Bu yüzden kimyasal içermeyen Pure Line duş jelleri, çoğu duş jelinde bulunanın aksine cildimize zarar vermeyen içerikleri sayesinde güvenle kullanabileceğimiz ürünlerdir.
Hoş ve Kalıcı Kokuları Gözlerinizde Kalpler Çıkaracaktır
10 farklı hoş koku seçeneği ve kalıcı kokuları sayesinde cildiniz feraha kavuşacaktır. 12 saat kalıcı koku vaadinde bulunan başka bir duş jeli bilmiyorum doğrusu, siz biliyor musunuz? Bu özelliği bile gözlerinizde kalpler çıkarmaya yetecektir. Adeta bir parfüm gibi, kötü kokuları bu sayede kendimizden uzaklaştırıyoruz.
Sadece Bir Damlasının Bile Çıkardığı Köpük Miktarına Şaşıracaksınız
Bol köpüklü bir banyoya kim hayır diyebilir ki? Üstelik çok köpük oluşması için çokça duş jeli kullanmanıza gerek yok. Birkaç damlayla köpüklü bir banyonun keyfini çıkarabilirsiniz. Böylelikle duş jeliniz hemen bitmeyeceği için tasarruf da etmiş olursunuz.
09 Yorumla- +1 yıl
Neutrogena ' nın duş jelini yazmışım, ufak bir düzeltme:
Neutrogena' nın yüz yıkama jelini önerebilirim * - +1 yıl
Anadolu’da adet herhalde. Ben Elazığ’lıyım. Duş jeli kullanan çok nadir. Görünürde bir yan etkisi olmadı.
- +1 yıl
Yüz yıkama jeli alacağım ama herkes önce cilt tipini bilmen lazım dedi.
- +1 yıl
Nereden öğrenebilirim?
- +1 yıl
Kararsızım çünkü çok yağlı bir cildim yok. Çok kuru da değil. Sadece duştan çıkınca kuru oluyor. Öyle soyulma, pul pul da dökülme olmuyor. Çözemedim
- +1 yıl
Tek bildiğim çok hassas bir cildim var. Sert dokunduğum anda hemen kızarıyor
- +1 yıl
O halde hassas ciltler için olan yüz yıkama jellerini araştırıp sana göre olanı tercih edebilirsin.
- +1 yıl
Ben profesyonel bir test yaptırmak istiyorum. Eczanelerde cilt tipi testi yapıldığını okudum. Her eczanede yapılıyor mu?
- +1 yıl
Eczanenin önünden geçerken sor istersen, kesin bilgi vermek istemem bu konuda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır dua jeli vücut için üretiliyor gadası. Yüz çok hassas olduğu için zarar verme şansı olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki yüzü ne ile temizleyeceğim
+1 yılYüze zararı olan vücuda da zarar vermez mi? Göze buruna kaçarsa diye denilmiştir. Yoksa ikisi de deri sonuçta
04 Yorumla- +1 yıl
Yüz Temizleme Jeli diye bir ürün varmış.
- +1 yıl
Yüz için üretilen çok şey var köpük var peeling var jel var, özel sabunlar var, yüz nemlendirici kremler var o kadar farklı ürünler ve o farklı ürünlere de birsürü farklı marka olduğu için ne kullanacağımıza karar vermek zor
- +1 yıl
Sen duş jeli ile temizle gerisini boşver mi diyorsun yoksa bir yüz temizleme jeli edineyim mi
- +1 yıl
Bence en iyi ürün hangisidir onu önce araştır, sonra o ürünün hangi markası daha çok seviliyor onu araştırıp kullan
Yani sürülür de alerji yapabilir yüz daha hassas çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
Yüzü temizlemek için ne kullanmam gerek peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sürülüyor bir çoğu ama yüz hassas bir bölge bu yüzden kalitesiz jeli sürmeni önermem.
04 Yorumla- +1 yıl
Çok hassas bir cildim var. Hangi duş jelini önerirsin
Cevap sahibi+1 yılSebamed iyidir.
- +1 yıl
Bin tane jeli var. Hangisi yararlı olur işte
Cevap sahibi+1 yılVücut tipine göre seçeceksin onu
Yüzüm için özel sabun var ben onu kullanıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğal sabun mu
+1 yılyüz için neutregena visibly clear kullanacksın.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok hassas bir cildim var. Hangi duş jelini önerirsin
+1 yılBeyaz sabun en güzeli bırak duş jellerini
07 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun da hangisi ev yapımı sağlıklı güvenemiyorsun ki
- +1 yıl
Duş jelinden daha iyi temizlicegi kesin hacı şakir beyaz saf sabunu kullan
- +1 yıl
Yüzün içinde nivea nın yüz yıkama köpüğünü kullan günlük olarak
- +1 yıl
Marketten mi alayım yoksa gidip doğal bir sabun mu bulayım?
- +1 yıl
MArketten al her markette vardır bide kendine bir kese ya da lif al onu sabunla öyle yıkan
- +1 yıl
Sabunda çok kurutuyor diyorlar. Bu bakım malzemelerine girende çıkamıyor. Her şeyin bir zararı var
- +1 yıl
Of sen bilirsin sadece şampuanla yıkanmaya devam et o zaman asıl o kullandığın şampuanda neler var sabun ne ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürülür.
Sakıncası olsa vücuda da sürülmezdi00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım