Dün parmağımı arı soktu. Doktor üç ay iş görmez raporu yazdı ama hala evde kül kedisi misali çalıştırılıyorum😓 Yazık değil mi bana?🥺 Dün saçımı toplamak isterken başıma konan bir arının azizliğine uğradım. Kendisi şu an hayata gözünü yummuş vaziyette, ben ise yaralı parmağımla oturmuş halime ağlıyorum.🥲 Neyse şaka bir yana anneme parmağımı gösterip kendimi acındırmaya çalışıyorum bana dediği şey keşke diğerlerini de soksaydı bu şekilde çok daha güzel duruyor🤦♀️🥺🥲
Ben parmağımi kırdım doktor bana sadece üç gün rapor yazdı sonra da elimi dirsegime kadar alçıya almışlardi doktora ben solağım sol el parmağım kırıldığı için siz dirseğime kadar alçıya aldınız üç gün rapor verdiniz bu nasıl olacak demiştim bir şey olmaz demişti ulan çalışıyorum böyle bir saçmalık mı var kalkıp özele gidip doktora rapor yazdırmıştim devletti bazı doktorlar bazen saçmalıyor solağım nasıl yazı yazacam diyorum elin alçıda ya yazamazsin rapor ver hayır olmaz böyle saçma bir anım olmuştu
Eğer arı sokmasından üç ay rapor vermişse benim gittiğim o doktor niye bana vermedi altı ay boyunca özel hastaneye gidip boşuna para verdim muayene röntgen
Arının iğnesinin battığı yerin kaşınma sebebi oradaki değişime vücudun tepki vermesi yani ufak çaplı bir alerjik reaksiyon diyebiliriz, çünkü orada vücudun haricindeki bir madde bulunuyor ve vücut onu istemiyor.
Yalnız o nasıl doktor ya üç ay az, ona itiraz etmelisin en az 6 ay iş göremez raporu vermeli ve buna aile içini de dahil etmeli yani ev işleri dahil olmalı, böyle olmaz 😂
Arı hayata gözlerini yumdu demek, son zamanları hariç kendisini iyi bilirdik...
Eski jenerasyonlarda ne kadar kilolu olunursa o kadar sağlıklı olunduğu anlayışı olduğu için annenin onu beğenmesi normal, hatta belki bundan şevk alıp daha fazla yemek yedirmeye çalışabilir 😀
Kaşıntının hala devam etmesi çok sinir bozucu bir durum. Parmağım şiştikçe derim gerginleşiyor, bu da canımı yakıyor. Onun dışında doktoruma gelirsek herkes ciddiye almış. Kimse ironi yaptığımı anlamamış. Bu konuda kendi yaşantılarıyla kıyaslayan bile olmuş.😂😂 Anneme gelirsek ben yüz kiloda olsam annem "gözüme zayıf geliyorsun az daha ye de insan ol" demeyi hiç bırakmayacak😂😂
Derilerdeki bu tür durumlarda hatta yanık da dahil "aloevera" çok etkili, evde bitkisi varsa ondan veya içeriğinde bu olan kremlerden kullanabilirsin çok iyi gelir.
İroniyi anlamak zor zanaat normal 😀
Hahahah 🤣 Üst jenerasyon böyle yapacak bir şey yok, onların öyle görmesi bitmez 😂 Fakat 100 kilodan emin değilim orada da bu sefer sen baya şiştin az tut şu boğazını diyebilir jdksls
Ağzıma gerek yok yengem yanımdaydı hemen parmaklarıyla sivilce sıkar gibi halletti işi o yüzden fazla şişmedi ama hayır baş parmağım değil ponçik dikkatli bak.
Tamam şöyle düşün ve dürüst cevap ver. Gelecekte ki manitinin her erkeğin kapısında böyle aşk dinlendiğini düşün bakalım. Sen şimdi kendinden de iyi bilirsin ki erkekler o kadar merhametli varlıklar ki kapılarına gelen bir kadını asla geri çevirmezler bu durumda böyle bir kızla olma ihtimalin nedir?
Kime göre neye göre hacım senin sorun da bana göre tatlı ve komik değil şeker rolü yapma bu uygulamadaki kızların hiçbirisi masum değil çok şeytansınız
Ben sorumla kendimi sana sevdirmeye çalışmadım. Az önce biri aynı şeyi söyledi ona da cevabım aynı benim nazım annemlere, şirinliğimde öyle. Sadece yaşadıklarımı tatlı bir dille buraya döktüm onun dışında kız erkek ayırt etmeksizin herkeste biraz şeytanlık var. Ve bence olması da gerekir.
Hayır çok iyi çok saf temiz kalpli insanlarda var ama sizin burada namuslu ayağı yapıp arka planda ne haltlar yediğinizi çok iyi biliyorum şeytan olmak isteyen gitsin cehennemde zebani olsun knk
Beni onlarla ve kendinle karşılaştırma! burada ne öyle şeylere kalkıştım ne de kimseye yanlışım oldu!!!😤 Ayrıca kimse dört dörtlük değil zaten ama bu senin kendine bakmadan onları eleştirebileceğin anlamına gelmiyor.
Seni kırmak üzmek değildi niyetim sadece biraz rahatsız edici hissettim kendimi bu yüzden kalkanımı kullanıp savunmaya kalkıştım kendimi. Üzdüysem özür dilerim