Aynı hastalığa sahibiz fakat o utandığı için gitmiyor ben gittim ilaç yazdı doktor o da kullansa bir şey olmaz herhalde?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aynı hastalığa sahibiz fakat o utandığı için gitmiyor ben gittim ilaç yazdı doktor o da kullansa bir şey olmaz herhalde?
Merhaba! İlaçların kullanımı kişiden kişiye değişebilir ve her ilaç herkes için uygun olmayabilir. Bu nedenle, aynı hastalığa sahip olsanız bile, kız arkadaşınızın ilacını kullanmanız önerilmez. İlaçlarınızı doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmanız en iyisidir. Eğer kız arkadaşınızın ilacı hakkında merak ettikleriniz varsa, doktorunuza danışarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim! 😊
Yapmayın lütfen birbinizin ilaçlarını kullanmayın ilaçların dozları var yan etkileri var ilaç verilirken tek değer düzeltilmeye çalışılmıyor
Hekimler hasta gizliliğini sağlayacak, sizi duygularınızı incitecek bir davranışta bulunmazlar siz dr gitmesi için teşvikte bulunun bu alternatifi de unutun
Başınıza gelen her ne hastalık olursa olsun adı üzerinde istemli seçerek değil mecburiyetten yaşanan durum utanılacak bir durum yok çok geçmiş olsun inş tez zamanda şifaya kavuşursunuz :)
Tıpçı mısınız gerçekten gitmek istemiyor çok zorladim fakat nafile internetten ingilizce kaynaklara dahil biraz araştırma yaptım zaten bu hastaliklarda kadin erkej ayni ilaçlar kullaniliyormus kullansa ne olur ki en fazla ya
Evet en azından dr. unuza siz danışın ikna edemezseniz bile
Başka ilaçla kullanılırsa , herhangi bir şeye alerjisi varsa o ilacı kullanması sıkıntı çıkarabilir doktora gitse doktor bunları öğrenip ona göre ilaç veriyor hem miligramını da ayarlıyor yani doktora gitmesi lazım.
Cevap
2Cevap
Bende annemle aynı hastalığa sahiptim onun ilacını kullaniyodum sonra doktora gittiğimde doktor yanlış bir şey yaptığımı söyleyip bana farklı ilaç yazdı bence bir doktora görünsün
Ama ayni hastalik sonucta ayni tedavi
Buraya değil doktora sor
Çünkü bir mikrrop halan olabilir.
Ne hastalığı
Bilgili misin
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?