Sağlık Kankiler ben böyle bir şey sipariş ettim sizce zararlı mı? Quenn4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kilo almak İcin aldım yorumlarda güzeldi ama zararlı mıdır Kankiler ben böyle bir şey sipariş ettim sizce zararlı mı? Cevapla Sipariş Soruları Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kilo almak veya vermek için hiçbir ürün kullanma hepsi zararlı kendi çabanla almaya çalış 1 3 Yorumla Quenn4 +1 yıl Ah ah olsa ben bunları alır mıydım Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Sorun nedir neden alamıyorsun Yorumla Quenn4 +1 yıl Metabolizma hızlı ve ben cok sey denedim yanii 3 4 kg alsam yeter Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bu markayı duymadım hiç Nuti, bunlar daha çok spor yaparken kullanacağın türden şeyler. 0 8 Yorumla Quenn4 +1 yıl Sporsuz da kullanabilirsiniz yazıyor Yorumla carsngirls +1 yıl Spora başlasan nasıl olur? 😂 Yorumla carsngirls +1 yıl Dengeli şekilde kilo alsan, sadece popoya ve göbeğe gitmese? 😂 Yorumla Quenn4 +1 yıl Spor yapamıyorum Şu an Yorumla carsngirls +1 yıl Yapıyordun aslında kayısı toplarken, basacaktın proteini. 😂 Yorumla Quenn4 +1 yıl AA bak o zaman olurduu Yorumla carsngirls +1 yıl Gene olur yürüsen mesela biraz da hareket yapsan. 😂 Yorumla Quenn4 +1 yıl Tamammmm 😂 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ölürsen haberimiz olsun da biz kullanmayalım 0 11 Yorumla Quenn4 +1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla Alessapl +1 yıl Şaka bir yana, böyle ürünleri bir defa kullanmaya başlarsan sürekli kullanmaya devam etmek zorunda kalacaksın haberin olsun Yorumla Quenn4 +1 yıl Yok ya bakıcam bir aydan fazla kullanmam Yorumla Alessapl +1 yıl Biraz kilo al da gözümüz gönlümüz açılsın asdjdk Yorumla Quenn4 +1 yıl Oldu paşam 😂 Yorumla Alessapl +1 yıl Ülkemde zayıf kadın istemiyorum#ZayıfKadınlarKapatılsın asdjdk Yorumla Quenn4 +1 yıl Zayıf kadın sana bir tane kapatır görürsün Yorumla Alessapl +1 yıl Yorumla Quenn4 +1 yıl Ayagını denk al jskdkf Yorumla Alessapl +1 yıl Ah ortam müsait olsa neler derim ama neyse seni tenhada yakalarım elbet asdddkdk Yorumla Quenn4 +1 yıl Zor babam zorrrrrr Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Protein fazla. Bir porsiyondan fazlasını almamaya dikkat et 0 7 Yorumla Quenn4 +1 yıl Günde iki ölcek alınıyormus tek ölcek mi alayım sence Yorumla YourCall +1 yıl Tek ölçek yeter, iki ölçek alırsan bu sefer bağırsak problemleri çekebilirsin. Yorumla Quenn4 +1 yıl Ayy cok saolll icerik olarak nasıl sence Yorumla YourCall +1 yıl İçindekilere bakmadım çünkü çoğu sallamadan ibaret. Ben değerlerine baktım, onlar daha çok önemli. Kilo alırken sporu da eklersen daha sağlıklı olur. Protein etkisini negatiften çok, pozitife çevirirsin. Yorumla Quenn4 +1 yıl Yaaa haklısın ama spor yapamıyorum rahatsızımm yürüyüş falan iyıi gelir mi Yorumla YourCall +1 yıl Protein yerine karbo yakarsın Yorumla Quenn4 +1 yıl Tüh yaa Yorumla
ysnydn Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 72% +1 yıl Bu tarz şeyler zararlı olabilir dikkat etmek gerekir ideal kilo kaç senin için 0 4 Yorumla Quenn4 +1 yıl 50 kg ama icerik dogal gibi Yorumla ysnydn +1 yıl Doğalsa bi sorun olmaz yani umarım. Sen 50'nin altında mısın? Yorumla Quenn4 +1 yıl 42 kgyim Yorumla ysnydn +1 yıl Evet 42 biraz zayıf sana hafif kilo daha çok yakışır Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence kullanma bunu onun yerine her gece yemek ye üstüne cici bebe ye hemen kilo alırsın. 0 6 Yorumla Quenn4 +1 yıl Kullandım onu ya seker yapıyor Yorumla Hemeraa +1 yıl Bu da pek mantıklı değil bence yine de sen bilirsin Yorumla Quenn4 +1 yıl İçerik biraz dogal geldi yani ondan bide tek tek yorum okudum begendim bilmiyorum ahah Yorumla Hemeraa +1 yıl O zaman kullan beğendiysen Yorumla Quenn4 +1 yıl Saol bebekkk Yorumla Hemeraa +1 yıl ❣️💕 Yorumla
Karete_Kid Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Bu tarz şeylere ne kadar güven olur bilmem niye kilo almak istiyorsun daha fitt gözükmek için mi ya da elbiselere tam olmak için mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin böyle şeylere ihtiyacın mı var be taş gibi kızsın 0 6 Yorumla Quenn4 +1 yıl Cok zayıfım ☹️☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu taş olduğun gerçeğini değiştirmez 😅 Yorumla Quenn4 +1 yıl Tesekkür ederimmmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbiseler nasıl oluyo Yorumla Quenn4 +1 yıl Bol oluyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daracık giyin sende Yorumla
ertser145 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Zararli icme 0 6 Yorumla Quenn4 +1 yıl Yapacak bşsey yok Yorumla ertser145 +1 yıl Finalde hastanede bulursun kendni Yorumla Quenn4 +1 yıl Olsun Yorumla ertser145 +1 yıl Allahim yarabbim ya neyin kafasiini yasiyorsun sen🤣🤣🤣🤣 Yorumla Quenn4 +1 yıl Canım istiyor Yorumla ertser145 +1 yıl Birsey diyemiyorum hic sey giyiyormusun uzun kulotlu corap siyah Yorumla
lalalaIa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl akıl fikir lazım 0 4 Yorumla Quenn4 +1 yıl Vereyim lazımsa Yorumla lalalaIa +1 yıl sana lazım mk Yorumla lalalaIa +1 yıl iç iç sen bu şeyleri dünya pek bi şey kaybetmez gibi🙏🏻 Yorumla Quenn4 +1 yıl Aaa sen varken bana düsmezzz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kilo almak veya vermek için hiçbir ürün kullanma hepsi zararlı kendi çabanla almaya çalış
Ah ah olsa ben bunları alır mıydım
Sorun nedir neden alamıyorsun
Metabolizma hızlı ve ben cok sey denedim yanii 3 4 kg alsam yeter
Bu markayı duymadım hiç Nuti, bunlar daha çok spor yaparken kullanacağın türden şeyler.
Sporsuz da kullanabilirsiniz yazıyor
Spora başlasan nasıl olur? 😂
Dengeli şekilde kilo alsan, sadece popoya ve göbeğe gitmese? 😂
Spor yapamıyorum Şu an
Yapıyordun aslında kayısı toplarken, basacaktın proteini. 😂
AA bak o zaman olurduu
Gene olur yürüsen mesela biraz da hareket yapsan. 😂
Tamammmm 😂
Ölürsen haberimiz olsun da biz kullanmayalım
🙄🙄🙄
Şaka bir yana, böyle ürünleri bir defa kullanmaya başlarsan sürekli kullanmaya devam etmek zorunda kalacaksın haberin olsun
Yok ya bakıcam bir aydan fazla kullanmam
Biraz kilo al da gözümüz gönlümüz açılsın asdjdk
Oldu paşam 😂
Ülkemde zayıf kadın istemiyorum
#ZayıfKadınlarKapatılsın asdjdk
Zayıf kadın sana bir tane kapatır görürsün
Ayagını denk al jskdkf
Ah ortam müsait olsa neler derim ama neyse seni tenhada yakalarım elbet asdddkdk
Zor babam zorrrrrr
Protein fazla. Bir porsiyondan fazlasını almamaya dikkat et
Günde iki ölcek alınıyormus tek ölcek mi alayım sence
Tek ölçek yeter, iki ölçek alırsan bu sefer bağırsak problemleri çekebilirsin.
Ayy cok saolll icerik olarak nasıl sence
İçindekilere bakmadım çünkü çoğu sallamadan ibaret. Ben değerlerine baktım, onlar daha çok önemli. Kilo alırken sporu da eklersen daha sağlıklı olur. Protein etkisini negatiften çok, pozitife çevirirsin.
Yaaa haklısın ama spor yapamıyorum rahatsızımm yürüyüş falan iyıi gelir mi
Protein yerine karbo yakarsın
Tüh yaa
Bu tarz şeyler zararlı olabilir dikkat etmek gerekir ideal kilo kaç senin için
50 kg ama icerik dogal gibi
Doğalsa bi sorun olmaz yani umarım. Sen 50'nin altında mısın?
42 kgyim
Evet 42 biraz zayıf sana hafif kilo daha çok yakışır
Bence kullanma bunu onun yerine her gece yemek ye üstüne cici bebe ye hemen kilo alırsın.
Kullandım onu ya seker yapıyor
Bu da pek mantıklı değil bence yine de sen bilirsin
İçerik biraz dogal geldi yani ondan bide tek tek yorum okudum begendim bilmiyorum ahah
O zaman kullan beğendiysen
Saol bebekkk
❣️💕
Bu tarz şeylere ne kadar güven olur bilmem niye kilo almak istiyorsun daha fitt gözükmek için mi ya da elbiselere tam olmak için mi
Senin böyle şeylere ihtiyacın mı var be taş gibi kızsın
Cok zayıfım ☹️☹️
Bu taş olduğun gerçeğini değiştirmez 😅
Tesekkür ederimmmmm
Elbiseler nasıl oluyo
Bol oluyor 😂
Daracık giyin sende
Zararli icme
Yapacak bşsey yok
Finalde hastanede bulursun kendni
Olsun
Allahim yarabbim ya neyin kafasiini yasiyorsun sen🤣🤣🤣🤣