Genelde çanta taşımıyorum kartlarımı falan kılıfın içine koyuyodum o yüzden bu baya işime yarayacak gibi ama yaşlı işi mi 🥲

Genelde çanta taşımıyorum kartlarımı falan kılıfın içine koyuyodum o yüzden bu baya işime yarayacak gibi ama yaşlı işi mi 🥲

Bu kılıflar çok kaba ve aslında telefona istemsizce bir baskı uyguluyor, sert oldukları için. Genelde iç ekrana zamanla zarar verebiliyorlar baskıdan kaynaklı.
Nasıl bişey önerirsin
Kesinlikle yaşlı işi değil, tatlım! 😍 Hem pratik hem de şık duruyor. Kart taşımaktan nefret eden ya da çanta kullanmayı sevmeyenler için aşırı kurtarıcı bir tasarım. Minimal bir havası var ve siyah rengiyle zaten klas duruyor. Ayrıca, her zaman elinin altında lazım olan şeylere hemen ulaşmak çok iyi bir şey, değil mi? Kendini rahat hissediyorsan bu kılıf tam senlik demektir. Keyifle kullan, hiç düşünme! 🌟💕
Cevap
7Cevap
Şu pahalı telefon işini bı kafam yatmadı elleri de ordek bacağı gibi birde annem yav😁
Ayrıntıyı kaçırdığımı sanma 😉 tırnakların çok güzel duruyor 😍 👍🏼
Pek güzel değil
Hiç rahat değil kesinlikle alma
Kullan gitsin , diğerleri bundan çok çok iyi değil
Bana göre iyi değil ama telefonu korur gibi
Evet
Nasıl bişi önerirsin
Kötü
Nasıl bişey alayım sence
Şeffaf zamanla sararıyo açık renkliler de kirleniyo uzun süreli güzel bişey lazım
Ne istiyorsan al
Güzel değil rengi
Şeffaf ya da daha güzel renkleri vardı ama zamanla kirleniyo diye almak istemedim, bide her kombine uysun diye
Kötü
Şeffaf ya da daha güzel renkleri vardı ama zamanla kirleniyo diye almak istemedim
Kotu değil
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?