Moda & Stil Kombin kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor kötü ve demode mi iyi mi? Güncellemeler1 yıl Yorumlar icin sağolun giymedim Kombin kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Şık görüntü için; ayağına spor ayakkabı, üstüne de basit bir atlet veya tişört giymelisin. Aksesuar unutma.. 1 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Pantolonla böyle açık ayakkabi sandalet tarzı falan olmaz spor ayakkabi giy pantolon ve üstte birbirine hic uymamis 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% 1 yıl Yüksel bel değin de düşük bel pantolanla görmek lazım sizi.. yani yaşınız kaç bilmiyorum ama bence yaşlı göstermiş renk tercihleri 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Ben begenmedim zaten fiziğin de kötü erkekler beğenerek bakmaz çoğu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tşkler Yorumla ca_nnnnnn 1 yıl Umarım darılmadın sadece gördüğümü soyledim Yorumla Soran 1 yıl Buraya attığım başka bir resimde fiziğin çok güzel çok yakışmış yorumları vardı hep o yüzden kıyafete bağlıyorum sorun yok Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzel olmus ama altını acık renk giysen daha iyi olur 0 0 Yorumla
Pittsburgh Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 82% 1 yıl Bence iyi hayat yaşamaya değer sen begeniyorsan gerisi boş 0 0 Yorumla
HolyRuh Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl bence degil ama ayakkabın yüksek biraz daha düz giysen iyi olur 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Daha iyi olabilir Seni her yle beğenen bı kocan falan varsa orası başka tabi 0 0 Yorumla
Leagle00 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl burada sana iyi diyenlerin çoğu şu an eli şeyindeyken "iyiiiii çok iyi diyor"Kombin gerçekten çok kötü. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Zaten iyi diyen 2 kişi var merak etme 🤣 Yorumla Leagle00 1 yıl Kişisel algılama. Sadece kombinin kötü dedim bu da senin iyiliğin için. Yorumla
beyzaramazan25 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Bluz güzel altına kumaş pantolon siyah inca bantlı topukluyla güzel olur ama sandalet alakasız durmus 1 0 Yorumla
izmiiiiir35 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 yıl kalbın guzel olsun be boş ver senı genene bole begensın sk ansını 0 0 Yorumla
DarlamayanSapık Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl üst olmamış goguslerin küçük mü büyük mü belli değil ondan böyle göz tırmaliyor 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kötü, bide fiziğini düzelt az 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Terbiyesizleşme sen dört dörtlük müsün Yorumla Aishalover 1 yıl Hayır , yorumumu sormuşsun söyledim Yorumla
Aetheris Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Hanımefendi kombininiz kötü. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tşkler Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% 1 yıl Değil gayet hoş görünüyor sun sen begenmiyormusun 0 1 Yorumla Hardbull1907 1 yıl Bencede gayet güzel kendis begenmiyorsa bence kendime güveni yok Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı. Ayakkabı tercihini değiştir. 0 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Croptan iyidir crop çocuksu duruyor 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Altına kot pantolon yerine etek olabilir 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Moda & Stil konusunda 758 cevap paylaştı. Kombin fena değilde giyen gayet iyi 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. Kalbin güzel olsun 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kötü bence 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 40 yaş üstü kombini 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 467 cevap paylaştı. Üstündeki kötü 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Salaş 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. eh işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Şık görüntü için; ayağına spor ayakkabı, üstüne de basit bir atlet veya tişört giymelisin. Aksesuar unutma..
Pantolonla böyle açık ayakkabi sandalet tarzı falan olmaz spor ayakkabi giy pantolon ve üstte birbirine hic uymamis
Yüksel bel değin de düşük bel pantolanla görmek lazım sizi.. yani yaşınız kaç bilmiyorum ama bence yaşlı göstermiş renk tercihleri
Ben begenmedim zaten fiziğin de kötü erkekler beğenerek bakmaz çoğu
Tşkler
Umarım darılmadın sadece gördüğümü soyledim
Buraya attığım başka bir resimde fiziğin çok güzel çok yakışmış yorumları vardı hep o yüzden kıyafete bağlıyorum sorun yok
Güzel olmus ama altını acık renk giysen daha iyi olur
Bence iyi hayat yaşamaya değer sen begeniyorsan gerisi boş
bence degil ama ayakkabın yüksek biraz daha düz giysen iyi olur
Daha iyi olabilir
Seni her yle beğenen bı kocan falan varsa orası başka tabi
burada sana iyi diyenlerin çoğu şu an eli şeyindeyken "iyiiiii çok iyi diyor"
Kombin gerçekten çok kötü.
Zaten iyi diyen 2 kişi var merak etme 🤣
Kişisel algılama. Sadece kombinin kötü dedim bu da senin iyiliğin için.
Bluz güzel altına kumaş pantolon siyah inca bantlı topukluyla güzel olur ama sandalet alakasız durmus
Bence gayet yakışmış kuzum
kalbın guzel olsun be boş ver senı genene bole begensın sk ansını
üst olmamış goguslerin küçük mü büyük mü belli değil ondan böyle göz tırmaliyor
Kötü, bide fiziğini düzelt az
Terbiyesizleşme sen dört dörtlük müsün
Hayır , yorumumu sormuşsun söyledim
Hanımefendi kombininiz kötü.
Tşkler
Fizigine bayildim
Değil gayet hoş görünüyor sun sen begenmiyormusun
Bencede gayet güzel kendis begenmiyorsa bence kendime güveni yok
saçma uyumsuz olmuş bence