Merhaba arkadaşlar 25 gün önce parktan dönerken düşüp 3 yerinden bileğimi kırdım. Geçen hafta 12 gün önce de ameliyat oldum. Cuma günü kontrolüm var dikişlerim alınacak ama ben aklıma gelince bile bayılacak gibi hissediyorum. Daha önce aynı durumu yaşayan var mı dikiş aldırmak acıtıyor mu ya da uyuşturma vs yapıyorlar mı lütfen cevaplayın çok korkuyorum 🙏🏻🙏🥲
Güncellemeler
+1 yıl
Dikişlerimi bu sabah aldırdım arkadaşlar ☺️ odaya girerken bana uyuşturucu yapın diye ağlayarak girdim ama nasıl bittiğini bile anlamadım bitti dediler ☺️ üzerimden büyük bir yük kalktı
Dikiş aldırmaktan korkuyorum. Korkumu nasıl yenerim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
zamanla geçer korkmayın bende aldırdım çok
Teşekkür ederim
ben sakatlık geçirdim15 yaşında hatta bende ayak bilegimden kötü kırdım ama dik işlerimi aldıklarında rahatlamistim tatlı acı vardı dnjdjdjdjjdjd
Geçmiş olsun inşallah bende rahatlarım bu şekilde
korkma sadece her şey olur
Hiç hissetmezsin ki dikişin alındığını. Dikiş zaten kendini bırakıyor cilt ile bağlantısı gevşiyor , bir kaç saniyelik iş dikişi almak
Yaa çok rahatladım gerçekten teşekkür ederim inşallah kolay olur baya dikişim var çünkü
Basit bir işlem merak etme hiç bir şey anlamazsın , geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Rahat olun. Size zararı olsa yapılmaz zatem
Teşekkür ederim doğru ama insan korkuyor işte
Benim yüzümden 40 a yakın dikiş söktüler bişey olmaz hafif iğne batar gibi his olur tamam
Yaa çok geçmiş olsun inşallah acı hissetmem bende
Hiç bişey olmaz korkma
Uyuştuema yok tutup çekerler dikiş için doktora mı gidilir gel ben çekerim 🙄 kendiminkini çekmiştim
Basit bi dikiş değil ayak bileğimi 4 yerinden kestiler o yüzden korkuyorum
Bi şey olmaz azıcık kanar sadece , o da ip sürttüğü için ama acımaz
Dikiş aldırmakla gıdıklanmak arasında fark olmadığı için korkmana da gerek yok.
ortadan kesip ucundan cımbızla alacak abartma
Hala ağrılarım devam ediyor o yüzden çok canım yanacakmış gibi hissediyorum inşallah kolay olur
Ben aldırdım sıkıntı yok korkma
İnşallah bende de bi sıkıntı olmaz
Dikiş aldırmak can yakmaz
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Dikişler cok kolay alınıyor korkacak bir şey yok
Teşekkür ederim inşallah öyle olur
Korkacak bişey yok çok büyük geçmiş olsun
Aldirarak.
Geçmiş olsun