Evcil Hayvanlar Civcivlerden çok korkuyorum, korkumu nasıl yenerim? 🥺 ezgiÇınarr Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nenemin civcivleri var ve sırf o civcivleri yüzünden kaç aydır ziyaret etmiyorum büyükannemi çok özledim korkumu nasıl yenerim Güncellemeler+1 yıl Dalga geçmeyin gerçekten çok korkuyorum görünce kriz geçirip ağlıyorum Civcivlerden çok korkuyorum, korkumu nasıl yenerim? 🥺 Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Bahsettiğin kadar uzun süredir gitmeyisen o civcivler büyümüş tavuk olmuştur artık. Korkmana gerek yok bence :-D 0 4 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Tavuklardan daha çok korkuyorum Yorumla BeyazMamba +1 yıl O zaman sevgili Büyükannene bir telefon aç, kendisini ziyaret etmek istediğini ve canının da tavuk yemek istediğini söyle. ;-) Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Iyyy asla o yaratıkların etlerini yemem Yorumla BeyazMamba +1 yıl Anlaşıldı. Sen Büyükleri ziyarete gitmemek için bahane arıyorsun ;-) Yorumla
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence korkunu yenme geçenlerde bizim civcivler beni şamarladı🥺 1 1 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Enn korktuğum görünce ağlıyorum Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Ahahahahah siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün 😂 0 1 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Keşkee Gülsem bu duruma her seferinde kriz geçirip ağlıyorum Yorumla
şşansızAdam Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Resimdeki gibi sen çek pıçağı civcive fight yapın kim alırsa kazansın. 0 0 Yorumla
Adem8199 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ahh ya 10 liraya alıp ertesi gün ölen civcivim geldi aklıma 😭 0 0 Yorumla
isimegerekyoksanirim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ulan bir tekme atsan Allah’ına kavuşur civcivden mi korkuluyor ulan ismi bile civciv 0 0 Yorumla
dervisan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bu tarz fobiler farklı şeylere dayanıyor burdan çözülecek bir sorun değil profesyonel yardım al 0 0 Yorumla
MrKadir Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl biraz büyümesini benkle yakında güzel bir piliç olacak :D 1 0 Yorumla
cerenjmo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 😂😂😂😂ciddimisin ya 0 1 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Evet 🥺 Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgi göstermeye çalış. Sevgi en güzel çözümdür :) 0 2 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Isırır ama Yorumla sustainablenick +1 yıl Isırılmayacak bir şey olduğunu anlayınca bir daha yapmaz. Gagalamaz bile :) Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl @Triggerr knk aklima sen geldin civcivi gorunce 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Peki civcivlerin bundan haberi var mı dhdbbd 0 0 Yorumla
volkan888 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Civcivlerden korkulur mu çok sevimli hepsi 0 0 Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl gece ruyalarına girecekler boyle 0 1 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Girmişti 1 kez Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Korkma yemezler 0 1 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Isırıyorlar Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Feci ısırıyorlar. 0 2 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Bundan dolayı korkuyorum Yorumla _eeMRee_ +1 yıl Haklısın incecik parmaklarına birşey olmasın Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Neden 0 2 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl Çok hızlı hareket ediyorlar bide küçükler çok tuhaff Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Tatlılar Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Beni aldattın 0 2 Yorumla ezgiÇınarr +1 yıl What? Yorumla Sakallıbey +1 yıl Hdshshshs yanlış oldu görmezsin belki diye sustum sonra dbshsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bahsettiğin kadar uzun süredir gitmeyisen o civcivler büyümüş tavuk olmuştur artık. Korkmana gerek yok bence :-D
Tavuklardan daha çok korkuyorum
O zaman sevgili Büyükannene bir telefon aç, kendisini ziyaret etmek istediğini ve canının da tavuk yemek istediğini söyle. ;-)
Iyyy asla o yaratıkların etlerini yemem
Anlaşıldı. Sen Büyükleri ziyarete gitmemek için bahane arıyorsun ;-)
Bence korkunu yenme geçenlerde bizim civcivler beni şamarladı🥺
Enn korktuğum görünce ağlıyorum
Ahahahahah siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün 😂
Keşkee Gülsem bu duruma her seferinde kriz geçirip ağlıyorum
Resimdeki gibi sen çek pıçağı civcive fight yapın kim alırsa kazansın.
Ahh ya 10 liraya alıp ertesi gün ölen civcivim geldi aklıma 😭
Ulan bir tekme atsan Allah’ına kavuşur civcivden mi korkuluyor ulan ismi bile civciv
Bu tarz fobiler farklı şeylere dayanıyor burdan çözülecek bir sorun değil profesyonel yardım al
biraz büyümesini benkle yakında güzel bir piliç olacak :D
😂😂😂😂ciddimisin ya
Evet 🥺
Sevgi göstermeye çalış. Sevgi en güzel çözümdür :)
Isırır ama
Isırılmayacak bir şey olduğunu anlayınca bir daha yapmaz. Gagalamaz bile :)
Civcivden de korkmazsın ya 😂
Bu nasıl bir hastalık 😂😂😂
@Triggerr knk aklima sen geldin civcivi gorunce
Peki civcivlerin bundan haberi var mı dhdbbd
Civcivlerden korkulur mu çok sevimli hepsi
Lan derde bak sğödğsdşwödımdlö
Nedeeen cok guzeller minicikler
Ey civciv sen kimsin ya
Belalı çivçivler
Cifcifler çok tatlıdır
gece ruyalarına girecekler boyle
Girmişti 1 kez