En son bundan 5 sene önce yaşamıştım. Ve şimdi de dün yaşadım. Mide bulantısı, halsizlik, ishal. Nasıl bir duruma gelmişem çalışan arabaya kontak basar halde buldum kendimi. 😂 Şu an biraz biraz iyiyim.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son bundan 5 sene önce yaşamıştım. Ve şimdi de dün yaşadım. Mide bulantısı, halsizlik, ishal. Nasıl bir duruma gelmişem çalışan arabaya kontak basar halde buldum kendimi. 😂 Şu an biraz biraz iyiyim.

Geçmiş olsun çok soğuk duş falan iyi gelir belki ¿
Valla bazen çarpıntım oluyor sayılırsa :D ya çok darlanırsam ya da bir anda termale girersem oluyor. Cuma günü arabada bayılmıştım en son 😂 uyku hali gibi bilinçsizlik gibi karışık bişeydi
Suyun altında dursan yeter :) iyi gelir bak ayağa kalkıp banyoya yöneldin mi devamı hemmen geliyor
Boş su tüketmeye çalış o zamana kadar da
Bol boll
Birazdan denersin kalkmayı
Evet yaşadım hatta burnum bile kanadı normal de hiç olmazdı ama sanırım antalyaya gittiğim için oldu zaten tatil için bazen ara sıra giderim yengemler de orada olduğu için 4-5 saat güneşin altında durunca bir kaç kez kanamıştı. ama Ankara da hiç çarpmaz güneş
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun. Çok sıcak iklimlerde bu sıcak çarpması her daim risk. Bolca su içmek ve bir havluyu sudan geçirip başa koymak tavsiye edilir.
Hayır yaşamadım genelde çok sıcak bir gün havalarda evden çıkmam çok geçmiş olsun dostum
Rica ediyorum
Vücudumun sıvı dengesini güzel ayarlıyorum, güneşin çok yoğun olduğu saatlerde kendimi güneş ışınlarından sakınıyorum. Bir sorun oluşmuyor.
Burada öğlen dışarıya çıkan insan yaşıyor istisna olmadan ben genelde çıkmam ve yaşamadım
Yaşadım birkaç hafta önce. Çok fena olmuştum iştah kaybı falan her şey yaşandı.
Sıcak çarpana kadar güneş altında kalmak? 🤔
Bol sıvı ve serin duş
1 defa yaşadım jwwwjs
Yaşamadım sanırım, hatırlamıyorum :D
Çok kez yaşadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?