Hiç geçmeyen bir kriz hali yaşıyorum. Duygusal, bilişsel, sosyal, cinsel, davranışsal vs vs. Hepsinde böyle bir dağınıklık, net olamama, yokluk ya da aşırıya kaçma arasında savrulma, geçmeyen varoluşsal sancılar da eklenince uyandığım her gün tekrarlanan bir işkence gibi geliyor. Defalarca kendime zarar verme, aşırı alkol alma, tıkınırcasına yeme gibi abartılı davranışlarla bir müddet sakinleyebiliyor biraz unutabiliyorum bunları fakat anlayacağınız üzere bunlar pek de sağlıklı çözüm yolları değil. Ben sadece illa faydalı olmasa da zararı da olmayan ve beni iyi bir şekilde oyalayan, bütün bunları bir müddet unutturabilecek bir uğraş, bir şey arıyorum?
Not: Borderline kişilik teşhisim var. Tedavi pek işe yaramıyor. Bu nedenle kısa süreli iyi hissetmeler sayesinde yaşamaya nefes almaya devam ediyorum. Bu yüzden iyi hissettirecek yeni şeyler arıyorum.
Not: Borderline kişilik teşhisim var. Tedavi pek işe yaramıyor. Bu nedenle kısa süreli iyi hissetmeler sayesinde yaşamaya nefes almaya devam ediyorum. Bu yüzden iyi hissettirecek yeni şeyler arıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer