Allah bir kişinin bile başına vermesin. bu hastalığı olmayan herkes yaşıyorum be desin çığlıklar atsın, şükür namazı kılsın anlatiyorum; yaşıyorum ama ölüyüm. Bana bir haksızlık yapıldı 3 yıl kadar önce sürekli kötü sözler, assaglamalar, hakaretler
Ben bunu kendime yedirmedim. 2 yıl yatakta yattım agir depresyon tanısı kondu. ozamandan beri bu konu, yapan kişiler 1 dk aklımdan çıkmıyor Allah düşmanımın bile başına vermesin
Geçmeyen baş ağrıları sanki 3 yıldır aklım asla anda değil. En korkunç psikolojik rahatsızlık olsa gerek o zamanda kaldım Neden, Neden, Neden
Dua istiyorum. nasik çıkarım bu durumdan ilaç kullanmadan bilmiyorum. Gerçekten yasamiyorum ne yapmalıyım?
Ben bunu kendime yedirmedim. 2 yıl yatakta yattım agir depresyon tanısı kondu. ozamandan beri bu konu, yapan kişiler 1 dk aklımdan çıkmıyor Allah düşmanımın bile başına vermesin
Geçmeyen baş ağrıları sanki 3 yıldır aklım asla anda değil. En korkunç psikolojik rahatsızlık olsa gerek o zamanda kaldım Neden, Neden, Neden
Dua istiyorum. nasik çıkarım bu durumdan ilaç kullanmadan bilmiyorum. Gerçekten yasamiyorum ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklındaki olumsuz düşünceler asla umursama soner
İrade dışı düşünceler yaşadığın olumsuz olaylar ve geçmiş travma etki ediyor
Mutlaka yotupede Mehmet Yıldız bakar mısınız
@Elifbintİslam bu kişiye yaz yardımcı olur
Tabi ki
Al eline tesbih estağfurullah zikrini cek bedenen ve zihnen asla boş kalma
Hz yunus duası, salavat Kübra, İnşirah suresi oku geçer asla kalıcı değil asla korkma
Amin insallah
Amin inşallah Allah Şafi ismiyle şifa versin mutlaka yotuoede Mehmet Yıldız vesvese bak maneviyat yükselt geçer
Sen nekadar iyi birisin Allah razı olsun bakacağım Lutfen dua et bana teşekkür ederim
Estağfurullah cümlemizden Allah razı olsun Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımız hayra çevirip en güzelini nasip etsin
Hayalhanem izliyorum ben onu hep
Sende bana dua et kul kulun duasıyla kurtulurmuş
Bende yaşadım bu piskojik sıkıntı vesvese beni Allaha yaklaştirdi inşallah sen bitirir Allaha yaklaşırsın
Ben piskojik sorunu vesvese ile bitirdim sende bitirirsin orada dinden bahsediyor benimki farkliydi sadece konuyu anla geçer inşallah
İnsanlar çok kötüler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Aslında kimse kötü değil nefislerine ve şeytana yenik düşerler doğruyu bilmiyorlar
Amin cümlemize Allah iyi insanlara denk getirsin
emin ol tek haksızlığı uğrayan sen değilsin son 6 yıldır başıma gelenleri sana anlatsam oturur bana üzülürsün. Ama dertleşmeye ihtiyacın varsa seni de dinlerim
Anlat bro yaz dök icini
buraya milletin içine yazamam istiyorsan seni dinlerim dedim
Gizli kullanıcıya çevirip yazabilirsin
ben sorunlarımla baş etmeyi öğrendim Allah seninde yardımcın olsun
Amin
Rabbim yaşamın güzelliğiyle yaşamana yardımcı olsun her türlü kir padtan arındırsın huzurla sağlığına kavuştursun canım
Amin Allah razı olsun
Cümlemizden