Vitamin iğneleri de kullanıyorum ama şu an da reglim hangisi kilo almama sebep oldu cevap lütfen?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ya dostum iyi misin alt tarafı 500 gr çok bir şeyi yok ki zaten
Ama zaten kilo alıyordum her gün 200 300 alıyorum bugünde tartıldım 500 fazla çıktı ilaclardan mi reglden mi
ilaçlardan olabilir vitamin iğneleri takviye gıda oldukları için kilo aldırmaları normal
Ama yemek çok az yiyorum
bu durum yemeği çok yemekle veya az yemekle alakalı olan bir şey değil dediğim gibi vitamin iğneleri takviye gıdadır takviye gıdalar kilo yapar az bir şey birde şimdi aklıma geldi regl olmanın da bir etkisi olabilir regl olduğun içinde bu vitaminler yemekle beraber birleşince kilo aldırabilir
Canım çok skkn oldu
canını sıkmana gerek yok aldığın kilo öyle çok bir kilo değil zaten regl döneminden sonra vücudun kendi kendine verir o kiloları merak etme
İnşallah ama 66 dan 69 a çıktım bir ayda
Bu arada severek ayrılık yasamazsın seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım 🥺noldu konuşuyor musunuz inşallah
Yaşamıssın yanlış oldu
amin amin merak etme verebilirsin sıkma canını sen
yok konuşmuyoruz maalesef zaten benide sevmediğini öğrendim
Kıyamam ya sen çok güzel sevmissin ama göz yaşına değmez seven insan hiç kimseyi dinlemez asla da bırakmaz ne olursa olsun ne varsa sevdiğine anlatır benimde ailem öğrendi çocuk bişey yapmadı babamı bile aramadi kolay vazgeçti benden de biz hiç bizim kadar seveni bulamıyoruz
yok zaten ağlamıyorum artık sadece arada bir aklıma gelince kötü oluyorum o kadar ama evet doğru söylüyorsun seven insan bırakmaz zaten bende o yüzden hep ısrar etmiştim anlar bir çözümünü buluruz falan diye anlatmadı neyse anlatmasına da gerek kalmadı o dediğinde çok doğru biz hiç bizim kadar seveni bulamıyoruz maalesef eğer bulabilsek zaten hayat çok güzel olurdu
Aynen öyle valla zaten olan hep bizim gibilere oluyor gerçekten 🥺 ama sevgili işleri boş gerçekten görücü usulü ile evlenmek daha iyi bari biliyorsun ciddi bir yola çıkıyorsun o yüzden sevgili olma işleri boş valla
evet olan hep bizim gibilere oluyorda ben görücü usulü hiç evlenemem daha doğrusu ben birini sevmeden evlenemem ya valla yapamam yani bir kere katlanamam ben o insana sevmediğim için atıyorum mesela trip atsa sinirden kendimi yerim katlanamam o tribine falan
Ama şimdi şöyle önce taniyosun görüşüyorsun ve nişan sürecinde belki seversin anlasmassan atarsın olur biter
ya işte ben onu yapamam karşımdaki zaten bir kere umutlanmış olur evlenip artık aile kurucam diye heveslenmiş olur öyle bir şey yaparsam hem onun hevesini hemde umutlarını kırmış olurum buda çok yanlış bir şey yani duygularıyla oynamak gibi bir şey olur bu daha doğrusu duygularıyla değil hayalleriyle umutlarıyla oynamak olur
Oda doğru haklısın
evet işte o yüzden görücü usulü de olmaz da bilmiyorum artık ya inşallah buluruz bizim gibi seven insanları ne diyim onuda bilmiyorum açıkçası aklıma söylenicek söz bile gelmiyor
Tuvalete git geri verirsin o kiloyu şaka mı ya sjsjsj
Zaten tuvatten çıktım tartıldım 66 dan 69 a çıktım
Arada olur öyle şeylerrr 1 hafta düzenli beslen bşraz yürüyüş biraz da abur cuburu kes tamam o iş
Kiyamam