Nasıl tarif edeyim bilmiyor dilinizle dudağın içinde gezdirdiğiniz zaman. Düz bir zemin değilde dokulu bir yapı mı hissediyorsunuz. Beyaz değil. Sigara alkol kullanmıyorum. Yapacağım bakalim umarim geçer ama dudağın kendi yapısı da olanilir ben bakarken ısırdığım için belirginleşmişte olabilir.
Yaptım daha yeni insallah iner😊 İnternette de böyle yazıyor. Dudağınızı ısırırsanız, bir top oluşmuş olabilir: böyle bir yaralanma genellikle çok sayıda bezlerden birinin kabuğunun yırtılmasına ve bunların salgılanmasının çevre dokulara salınmasına neden olur. Ardından kanal kanalına verilen hasar bezin içini kapatır ve bir süre dudaktaki boncuk mukus biriktirir, duvarları uzatır, alttan çıkıntı yapar.
Dudağını ısırdı, bir yumru oluştu - oldukça sık görülen bir fenomen. Klinik olarak, bu tür hasarlar sadece travma sonrası ödemden bahseder, kendi başına kaybolabilir. Eğer yara 3-5 günden daha uzun süre kalırsa ve hatta artarsa - bu bir tutma kistinin bir belirtisidir ve bir uzmana danışmak için bir nedendir. Çook teşekkür ederim😊
Dikkat ediyorum (glutensiz ve şekersiz besleniyorum) teşekkür ederim😊 KS'de benim sorduğumu soran olmuş. Herkesin dudağı öyleymiş sanırım. Boşuna evham yapmışım gece gece uyuyamadım fark edince
Vitaminde alıyorum ama 2 haftada ancak 1 kg alabildim. 52 tam ideal kilom o kiloya gelmek için uğraşıyorum. Aslında o kilodaydım ama sağlıklı beslenmeye geçince kilo verdim. Ben de öğünlerimi 2 den 4 e çıkardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pamukçuk çıkmış olabilir
Umarım öyle bir şeydir. Sizin dudağınızda pütürlü yapıya mı sahip ben mi anormalim
Yani elbette pütürlü yapı olmaz beyaz beyaz ise pamukcuktue vitamin eksikliği sigara alkol veya iltihaptan olur karbonat ile gargara yap geçer
Nasıl tarif edeyim bilmiyor dilinizle dudağın içinde gezdirdiğiniz zaman. Düz bir zemin değilde dokulu bir yapı mı hissediyorsunuz. Beyaz değil. Sigara alkol kullanmıyorum. Yapacağım bakalim umarim geçer ama dudağın kendi yapısı da olanilir ben bakarken ısırdığım için belirginleşmişte olabilir.
Tamam pamukçuk bu sen gargara yap canım karbonatlı su ile
Yaptım daha yeni insallah iner😊 İnternette de böyle yazıyor. Dudağınızı ısırırsanız, bir top oluşmuş olabilir: böyle bir yaralanma genellikle çok sayıda bezlerden birinin kabuğunun yırtılmasına ve bunların salgılanmasının çevre dokulara salınmasına neden olur. Ardından kanal kanalına verilen hasar bezin içini kapatır ve bir süre dudaktaki boncuk mukus biriktirir, duvarları uzatır, alttan çıkıntı yapar.
Dudağını ısırdı, bir yumru oluştu - oldukça sık görülen bir fenomen. Klinik olarak, bu tür hasarlar sadece travma sonrası ödemden bahseder, kendi başına kaybolabilir. Eğer yara 3-5 günden daha uzun süre kalırsa ve hatta artarsa - bu bir tutma kistinin bir belirtisidir ve bir uzmana danışmak için bir nedendir.
Çook teşekkür ederim😊
Geçmiş olsun beslenmene dikkat et bide bol su tuket
Dikkat ediyorum (glutensiz ve şekersiz besleniyorum) teşekkür ederim😊 KS'de benim sorduğumu soran olmuş. Herkesin dudağı öyleymiş sanırım. Boşuna evham yapmışım gece gece uyuyamadım fark edince
:) olur böyle şeyler boy kilo ne bu kadar iyi besleniyorsun
boy 163 , kilo 47.5😅 kilo almaya çalışıyorum ama sağlıklı beslenerek kilo almak çok zor
Çok alma bence iyi aslında devam böyle biraz vitamin takviyesi iyi gelir sana
Vitaminde alıyorum ama 2 haftada ancak 1 kg alabildim. 52 tam ideal kilom o kiloya gelmek için uğraşıyorum. Aslında o kilodaydım ama sağlıklı beslenmeye geçince kilo verdim. Ben de öğünlerimi 2 den 4 e çıkardım
Karbonhidrat ağırlıklı beslenme yapman gerek ama:) dilersen bilgi alisverisi yaparız
Teşekkür ederim😊 Glutensiz beslenerek karbonhidrat almakta zor. Patates , pirinç ve karabuğday ekmeği tüketerek almaya çalïşıyorum. Aslında gayet güzel besleniyorum iştahım da açtım kendimi zorlaya zorlaya.
tahminen 6 aya istediğim kiloya gelirim. Kilo vermeye çalïşsam 2 ayımı alırdı😂 Hızlı kilo verebiliyorum ama almakta zorlanıyorum
Birşeyi inşaa etmek yıkamaktan daha zor
😂😂 kesinlikle çok haklısınız
Normal dudak mı 😄
Normal ağızdaki dudak
Hmm. Normal arada olur öyle. Diş macunu yapar. Alttaki sandım ben kfkfkfkff
Biri mi ısırdı acep
görmek lazım
Hangi dudak
Ağızdaki dudak işte
He anladm aft vb olabilir mi
Hiç bilmiyorum. İnternetten baktim iştr kötü kötü şeyler yazıyor. Korktum bir an
Ne olur ne olmax git doktora
Gidersem kesin bir şey çıkarırlar. Birkaç gün gözlemleyeyim. Tuzlu suyla gargara falan yapayim. Yediğim bir şey tahriş etmiştir belki
Sanmam yemekle olur mu