Dudak çevresi morarma nasıl geçer?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bendede oldu aynisi yaklasik 2.5 haftada filan gecti :( kylie jenner dudak challange yaparken olmustu. Raki bardagi kullandim annem uyarmistida dinlemedim. Seninki gene iyi benimki bildigin damar damar olmustu kipkirmizi sivilce dolu dudagimda sismemisti... krem sure surerek gecirdim. (Fransadan kremim vardi onu kullandim sabah aksam 2 kere ) Acilen doktora ya da eczaneye git krem yazdir !!! yoksa İZ kalabilir. bir dahada internette gordugun seyleri uygulama. Fondoten kesinlikle surme! Iyilesmesini yavaslaticaktir. Surat cok onemli... Dikkat et bir dahakine gecmis olsun. Kremle iyilesme suresi daha da hizlanicaktir.. Okulda da olsan kremini surmeyi ihmal etmemelisin:( bephantol kullandim gecmemisti hatta daha da kirmizi yapmisti sukur ki ozel getirdigim krem işe yaradi. Aman ha ihmal etme.. Kac haftadir boylesin? O zamanlar arastirdigimda bu durumdan magdur olan cok insan vardi :( korkunctu ve kabus gibiydi cidden !!!
Kremin adi ne lütfen çok lazım karne günü yaklaştı lütfeen
Krem ismi verirmisin acilll
Krem ismi acilll
arkadaşlar aynısı yeni başıma geldi dudağımın çevresi siyaha yakın morardı ilk gün krem sürdüm kremi emdikten sonra buzu dudağımın cevresinde nazikçe çok tutmadan gezdirdim gece yatmadan önce bepanten sürdüm eğer bepanten yoksa evdeki yüz için kullanabileceğiniz bir krem de kullanabilirsiniz ama size zarar vermeyeceğinden emin olun. Bir arkadaş iz kalır falan demiş eğer gerçekten çok ciddi birşey değilse korkmayın iz kalmaz ama şişmiş ise bir doktora görünün size ilaç ve ya krem yazacaktır. daha adını bile bilmediğiniz kremleri kullanmayın bepantol ve buz çok iyi geliyor morluğum yaklasık 3 günde geçti 2 hafta falan bunlar ciddi yaralarda olur dediğim gibi çok birşeyiniz yoksa boş zamanlarınızda buz gezdirirseniz 2,3 günde geçecektir. ;)
Krem adı bephantol mu?
sebebi ve nedenleri
https://sagliklahayat.com/dudak-cevresinde-morarma/
bu nasıl bir morar ne oldu bu kalın dudaklara böyle
Dudaklarim doğal. Bardak sikistiktan sonra duzeldiler fakat kenari kaldi
bardak sıkıstı derken nasıl anlamadım
Agzini bardaga sokup çek
iyide nedne böyle birşey yaptınki tamam dudaklarını şişirmişin sanırım oda zamanla o morluk gecer ama san tavsiyem gece yatarken dudakların pataes sar patatesi ikise oraya sar ve uyu hamını alır
Cevap
12Cevap
bende aynısı oldu siz sakın yapmayın!! Çözümü: İlk önce bir buzu poşete koyup vakumlanan yere koyuyoruz (buz eriyene kadar orada kalması lazım) sonra yüz cilt kreminizi yüzünüze sürüyosunuz bunu bi kaç defa geçene kadar yapın (1 saat aralığıyla) ve geçiyo. Ama izin geçmesi için 1-2 gün arası beklemeniz lazım.
Böyle de gayet güzel olmuş bence. Ama sanki hararetli bir uzun öpüşmeden sonra olmuş gibi
Buz koy ozellikle de yeniyse bir de netten bir bak lasonil muadili ne varmis onu da kullanabilirsin
Arnıca krem var ondan al ve sür. Bu arada dudaklar çok Seksi
Bende aynı şekildeyim şu an nasıl oldu geçti mi iz kaldı mı veya nasıl geçirdin
Demir eksikliğinden kaynaklaniyor doktora git
Bardakla oldu
He yapacak bişey yok
dudağı büyütmek için bardak mı emdin? :D
Kan akışını sağla, sıcak şeyler tut.
Kalp rahatsızlığın mı var
Bu neyden dolayi boyle oldu?
Bardak
Öpüşme değil agzimi cevrisini ememez ki
la sen geçenki kız mısın?
hala geçmedi mi
aynen o sanırım :)
Nasıl bu hale geldi ayol :D Buz koy buuuz :D
Bardak
aynı şey daha önce başıma geldi şu an daha etkili çözümler arıyorum dolgunlaştırıcı ya Bakmadım Çünkü dudaklarım zaten çok tombulNeden böyle bir şey yaptım bilmiyorum
nasıl oldu bu?
Bardak sıkışması
Okulfa takamam ki.
Soğuk buz kompleksi yap
kalpte sorun ola bilir
Doktora git hemen
krem falan sür
Buz tutarsan
öpimde geçsin:D
hastalık olabilir
geçmiş olsun
İiişölölhgvvbn