Makat bölgem aşırı kaşınıyor. Kıl kurdu var. Yarın eczaneden antibiyotik alacağım ama kasintidan uyuyamıyorum yarın sabah erkenden ise gideceğim. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bi yandan şu an canlı canlı çıkıyor küçük küçük..
Yani 2 tane oluyoe içinde galiba. İki günde içiyorsun. Sonra bir hafta sonra 2 tane daha aliyorsun yanlış hatırlamıyorsam. ama ikisini alınca da hafifler dökülmeye baslae
5 ay oldu benim de. Ama ben kaşın yollarından çıktı o ince şey oradan gördüm. Hastanede çalışıyorum. Gaita, idrar, idrar kültürü verdim. Bir şey çıkmadı. Hatta şaşırdım yani nasıl çıkmaz diye. Evden veya hastanede bulaştı. Kardeşim de okula gidiyor.. ama evdekilerde annem olsun obur kardeşim olsun onlar diyor bizde problem yok
Ara ara benim oluyordu kalıntılar bu süre zarfında. Birkac hafta önce hatta kalın solucan çıktı. Sanırım o disiymis. Sonra hemen randevu aldım. Bu haftada gaitamdan hem aşırı kaşıntı hem de kıl kurdu görünce şok oldum. Bir de önceki gece perşembe gecesi mi ne resmen kanatmisim orayı. Kulodum kanamisti bayağı uykuda kanatmisim
Günaydın. 2 saatlik uykuyla ise geldim. Ve gece 3 ten itibaren oldukça kaşındım. Uyuz olmuşum sanırım. Babannem uyuzdu ona dokunmadım ama bulaşmış mıdır? Veya bu parazitten dolayı mı geldi sizce?
Kaşıntım iyi çok şükür de Eczaci antibiyotik vermedi. Ver diye ısrar ettim ama kontil diye kürt öldürücü tablet verdi. 3 bugün 3 haftaya cigneyecekmişim. Bir de allerjik urtikerden dolayı atarax verdi. Kullandım hepsini. Sol tarafım biraz çarpıyor gibi 2 ilaçta tuhaf ama bakalım
Kabak çekirdeği varsa kabak çekirdeği ye sonra da ilacını al Poponun deliğine onları öldüren bir şey de sürebilirsin bak istersen internetten ben bilmiyorum ne sürülür Fotoğraf atsana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Onun özel ilacı var. Onu alınca geçiyor. Kasinti harici başka belirti var mi?
Kaç güne geçer ilaci alınca
1 haftada fark eder. Mide bulantisi oluyor mu
Hayır bulantı yok.
Uyumak istiyorum ama uyuyamayacsgim resmen:((
Biliyorum fenadır kasintisi ama ilaçtan başka çaren yok. Nöbetçi eczane var mi yakında
Yakınlarda yok hem de hemen kasintisini alır mı
Örneğin yarın gece de bu durumu yaşar mıyım
Yani 2 tane oluyoe içinde galiba. İki günde içiyorsun. Sonra bir hafta sonra 2 tane daha aliyorsun yanlış hatırlamıyorsam. ama ikisini alınca da hafifler dökülmeye baslae
Nette 15 gün kullanılıyor diye gördüm
Benim kullandığım başkaydı o zaman. Farklı türleri var. Ama etkiliydi
Bir de çok dökülür mu
Sizinkini adı neydi bende ondan alayim yarın
Buradan isim vermek doğru olur mu bilmiyorum. Dökülüyor evet
Bende şu an bir yandan çıkıyor delikten. Dün nette kekik çayı gordum onu yaptım bayaga çıktı. Bugün de şimdi yapsam mı
Rahatlar miyim kekik cayi içince
Kaşıntı azalır belki? Sizce?
Evet ise yarıyormuş bir dene istersen ama bayagi içmen lazim
Nereden bulaştı size
Ayni zamanda regl oldum bugün...
Benim 6 ay sürmüştü ne oldugunu bilmiyroum utandığımdan doktora gitmedim sonra kil kurdu oldugunu anladım
6 ay hep kasindiniz mii
Evet ara ara atrtti azaldi gibi oldu. Genelde çocuklardan bulaşıyor. Size nasıl oldu
5 ay oldu benim de. Ama ben kaşın yollarından çıktı o ince şey oradan gördüm. Hastanede çalışıyorum. Gaita, idrar, idrar kültürü verdim. Bir şey çıkmadı. Hatta şaşırdım yani nasıl çıkmaz diye. Evden veya hastanede bulaştı. Kardeşim de okula gidiyor.. ama evdekilerde annem olsun obur kardeşim olsun onlar diyor bizde problem yok
Hastaneden olabilir belki. Laboratuvarda çalışıyor musunuz belki oradan geçmiştir. Genelde bir bant yapistiriyorlar orada yumurtaları çıkıyormuş.
Yok normal masa başındayım
Ama hastane personelinde sonuçta bi kadınlar tuvaletini bile 50 kişi kullanıyoruz. 1 kişi dikkat etmese bulaştı zaten... :((
Ben tuvalete girmeye korkuyorum disarida bu yüzden. Evdekiler de ilaç kullansın onlara da geçer çünkü tuvaletten
Ara ara benim oluyordu kalıntılar bu süre zarfında. Birkac hafta önce hatta kalın solucan çıktı. Sanırım o disiymis.
Sonra hemen randevu aldım. Bu haftada gaitamdan hem aşırı kaşıntı hem de kıl kurdu görünce şok oldum. Bir de önceki gece perşembe gecesi mi ne resmen kanatmisim orayı. Kulodum kanamisti bayağı uykuda kanatmisim
Evdekiler kullanmayız diyorlar :(
Napacsgim bilmiyorum
Kafanizi sisirdim. Sizin kullandığınız ilaç ismi neydi
Albendazol var o. Yok ne şişirmesi zor anliyorum sizi. Bir an önce için. Vajina bölgesine de gelir yoksa
Vajinaya gelmisti aylarr önce.. kim bilir şu an ne halde..
Ben de andazol u gördüm Hangisini en etkiliyse hemen onu alayım. Umarım yan etkileri olmaz ilacın
Oraya da geçiyor lanet bir parazit. Ben de ishal ve bulantı yapmıştı hemde
Şu an kekik cayi içiyorum umarım rahatlatir şu lanet kurtlari
Ayy.. tüm gün işte ve yoğunum.. ilaç bir de uzun süre her gün kullanılırsa sıkıntı her gün o durumları yaşamak
Andazol de var aynisi gibi zaten. Yarın alin muhakkak
Çok teşekkür ediyorum her şey için
💐💐💐🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rica ederim 😇 geçecek rahat edeceksin
Nobetci eczane varmış yakınlarda. Simdi fark ettim sayfayı kaydırınca. Simdi içsem fayda eder mi kaşıntı için şu anlık
Sen bilirsin ama bence azalır. İstersen git al.
Kardeşim disaridaydi ona aldiracaktim ama açmıyor o da :(
Neyse yarına artık. Bu gecem böyle geçsin
Çok teşekkürler tekrardan, iyi geceler
Ne demek iyi geceler dilerim.
Günaydın. 2 saatlik uykuyla ise geldim. Ve gece 3 ten itibaren oldukça kaşındım. Uyuz olmuşum sanırım. Babannem uyuzdu ona dokunmadım ama bulaşmış mıdır? Veya bu parazitten dolayı mı geldi sizce?
Uyuz o bölgede olmaz vücutta olur. Sizin ki kurt
nasıl oldu kaşıntınız
Kaşıntım iyi çok şükür de
Eczaci antibiyotik vermedi. Ver diye ısrar ettim ama kontil diye kürt öldürücü tablet verdi. 3 bugün 3 haftaya cigneyecekmişim. Bir de allerjik urtikerden dolayı atarax verdi. Kullandım hepsini. Sol tarafım biraz çarpıyor gibi 2 ilaçta tuhaf ama bakalım
Kadına dedim bu gece rahat uyuyayım lütfen uyuyabilir miyim dedim uyursun dedi... bakalım... Bir de bu atarax uyku getiriyormuş
antibiyotık geçirmez. kontil de iyi diyorlar ama bence andazol daha etkili
Vermedi bana nedense andazol u ya
geçirmezse andazol alın
Allah im lütfen kasinmayayim daa
Kasinmak en kötüsü içimde kurdun hareket ettiğini yaşadığını gectim artık o gece kaşıntı berbat ötesi...
evet gece uyutmaz :(( çok kötü durum ya tüm gece zehir oluyor
:( andazol siz kaç gün kullanmıştıniz
2 gün içşnde içiyorsunuz diğer ikisini de 2 hafta sonra. bence direkt o ilacı alın bana dua edersiniz. başka eczaneden alın
Bakayim olmadı öyle yapayım ama kontili cignedim
Karışmasın simdi 2 ilaç
yarın al bence
bir de özel bölge temizliğinde o kurtlar geçiyormuş diğer tarafa
Nasil yani ne tarafa geçiyormuş
vajinaya yani geçiyor
Benim ilk orada görmüştüm. Sıvının içinde. Hatta inanamamistim.
bunlar milyonlarca mı oluyor acaba bağırsakta
Öyle diyorlar. Araştırdigimda öyle gördüm. Çok kötü bir his değil mi ya
Gerçi artık alıştım onlarla yaşamaya:')
evet cidden kötü nasıl çoğalıyor yani ilginç :))
Günaydınn. Bu kontil çok iyi geldi. Kaşıntı 0 şekilde uyuudum. Atarax da vermişti allerjik ürtiker için. Rahatça uyuudum
Ne güzel ise yarayacak o zaman
Evet yaa inşallah
Ama cok şaşırdım alt tarafı bi çiğneme tableti yani
sevindim işe yaramasına birçok insanda işe yaramıyordu
Çok teşekkür ediyorum
rica ederim geçmiş olsun
O gece kaşınır zaten
İstersen iyileştirebilirim
Gece yumurtalarını bırakıp kaşindigini biliyorum. Bunun şu anlık biz çözümü var mi diye soruyorum
Kabak çekirdeği varsa kabak çekirdeği ye sonra da ilacını al
Poponun deliğine onları öldüren bir şey de sürebilirsin bak istersen internetten ben bilmiyorum ne sürülür
Fotoğraf atsana
Canlı canlı çıkıyor yazmışsın
Popo deliğine bir şeyler sür🥰😘
Neler sürebilirim
2 3 saat önce hindistancevizi yağı surdum fayda etmedi
Deliğinin rengi nasıl?
Yaa of git sende işine
Ciddi soruyorum yardımcı olmak için
Bal kabak çekeirdegi yap
Lagma yap bence tek seferde işi biter
sirke iç sirke sür orana
Zeytinyağlı varsa makat deliğine sür
Nasıl anladın kıl kurdu olduğunu
Dışkımdan çıktı gördüm. Ve Bayadır kaşıntı problemim vardı.
Deliğinin içinde bir şeyler oynar durur acayip kaşıntı yapar
Canlı mı çıkıyor ölü mü
Canlı
Kabak çekirdeği çok yee
Bu saatte nereden bulayım
şu an için değil başka zaman çok yee
şu an için kortizonlu krem varsa onu sur az ama çok deguk
Antibiyotik kullanmam lazım...
O da kac güne etki ederse..
Geçmiş olsun kötü bir şey
Teşekkürler
🤢🤢🤢