Bel fıtığı ve bel kaymam var, ne yapmalıyım?

merhabalar arkadaşlar bel fıtığım ve bel kaymam var emar sonucumdan raporu paylaşcam sizlerle

L5-S1 grade 1 retro-listezis izlenmektedir (1. derece bel kayması)

L5-S1 intervertebral diskinde minimal posterior herniasyon izlenmiş olup, anterior epidural yağ mesafesi içinde kalmıştır (minumum küçük boyutta bel fıtığı var )

sonuçlarım boyle beyin sinir cerrahisine çıktım fizik tedaviye çık dedi yanına b12 vitanmin ilacı yazdı bitti fizikte de egzersizler verdi onları düzenli bi şekilde yaptım ilk gün ki ağrılarım azaldı sadece siyatik ağrım var sol kalcamdan aşşa doğru inen bide ağrı bıçak saplanır gibi sadece bu var eskiden rahat bi şekilde oturamazdım kalkamazdım artık az da olsa oturup kalabiliyorum sadece eğilemiyorum. gelelim sadede buraya kadar dinlediniz için teşekkür ederim :)

İnt Araştırarak Bir Kaç Vitamin Buldum Mesela ocean glukozamin kompleks tarzında falan vitaminler bunlar eklem kıkırdak dokusunu iyileştiryormuş falan vs bunların dışında fıtığımın iyileşmesi için Nasıl Vitamin Kullanmalayım Ve Hangi Vitaminler Olması Gerek A B C D E F KISACASI a dan z ye olan vitaminlerden hangisi yoksa sadece bu yeter mi

Bel fıtığı ve bel kaymam var, ne yapmalıyım?