Anladığım kadarıyla bir kan sonucunu mu merak ediyorsun sonuçta normal değer aralıkları yazar olması gereken oran bunu bakıp sende anlayabilirsin amlamiyosan eğer netten bak değerlerin karşılığına bunun için burada doktor aramama gerek yok burdan o bilgiyi verebiliyorlar da internette de bakıp anlayabilirsin
Ama şimdi şöyle izah edeyim size sonucu öğrenmek için illa doktora gitmeniz gerekecek sonuçta bütün indikasyonlar onlarda olacak o yüzden burada size fikir ya da bilgi veren insanların çoğunluğunun yanılma yapı var.
Abi sen köylü müsün? Cahil misin neyin bilgisinden bahsediyorsun. Seni muayene eden insan seninle alakalı realist bilgileri bilir. Fiziksel olarak temasının olmadığı birisi internetten sana ne kadar gerçek bir bilgi verebilir?
Yahu acilde 5 saat bekledik dayanamadık çıktk eve geldik hastamısın kardeş keyfimdenmi soruyorum elbette hafta için polk gideceğiz ama merak ediyorum genel anlamda nasıl diye terbiyesizliğin alemi yok
Terbiyesizlik yapmıyorum kendimi ifade etmeye çalıştığım halde bana gelip saçma sapan bir üslup ile cevap veriyorsun. İfade ediyorum anlasan zaten mantık çerçevesinde onay verip geçersin.
Bana genel birşeyler söyle zaten senden nokta atışı teşhis beklemedim ama az çok kan değerlerine göre birşeyler söyleyebilirsin diye dedim ama saldırıya meyilli olduğun için bir şey diyemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gözünüze çarpan yüksek ve alçak değerleri yazın buraya işaretlenmiştir zaten. Kabaca yorumlanabilir burdan.
Burada doktor aramak neden peki hemde acil; durum acilse acile git hic vakit kaybetme buralarda
Anladığım kadarıyla bir kan sonucunu mu merak ediyorsun sonuçta normal değer aralıkları yazar olması gereken oran bunu bakıp sende anlayabilirsin amlamiyosan eğer netten bak değerlerin karşılığına bunun için burada doktor aramama gerek yok burdan o bilgiyi verebiliyorlar da internette de bakıp anlayabilirsin
Sor kanka doktor değilim ama az çok anlarım
5. sınıf öğrencisiyim.
Nasıl ulaşıcam
Aktif olarak siteyi kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum. Bir çözüm yolu bul ve yaz.
İnstagram hesabımı vereyim, fake zaten. tttnettt00
Dur bakam
İnsta yok
Nasıl yok. Sen yaz hızlı ol ama acelem var.
Ya vallahi yok olsa niye yazmıyım bi tane açtım o da tel numarası istiyor
Özele geçebilir miyiz?
Bu siteden sana nasıl ulaşacağım? Veya mail adresin var mı?
Onu diyorum işte nasıl
Mail adresin var mı
Hanalanaba
Kullanıcı adım
Abla istek gönderdim hemen yolla bakıp çakayım
Yazsana
Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor. Ansızınbelirenumut yaz bana
Bakabilirim doktorum
Son kararın mı?
Saçmalamayın isterseniz
Saçmalamıyorum hanımefendi emin olmaya çalışıyorum doktor olduğunuzdan dalga geçen çok
burada kimseden emin olamazsınız diplomayla girmiyoruz sonuçta size yardım etmek isteyen insanları sorgulamayın
Peki sise nasıl ulaşacağım
Eeeeee?
Abim doktor ama işine yarar mı bilmiyorum
Nedir?
Doktor musun
Konuyu söyler misiniz?
Acile gittik kan sonuçları ama doktor değilsen lütfen söyle
Farklı farklı bölümler ve sonuçları var. Öğrenciyim ama elimden geleni yaparım atarsanız buradan.
Yaa burdan atamıyorum xpr yetmiyo yaz işte bana lütfen ya
Ama şimdi şöyle izah edeyim size sonucu öğrenmek için illa doktora gitmeniz gerekecek sonuçta bütün indikasyonlar onlarda olacak o yüzden burada size fikir ya da bilgi veren insanların çoğunluğunun yanılma yapı var.
Ya allah aşkına genel bir bilgiverin
Abi sen köylü müsün? Cahil misin neyin bilgisinden bahsediyorsun. Seni muayene eden insan seninle alakalı realist bilgileri bilir. Fiziksel olarak temasının olmadığı birisi internetten sana ne kadar gerçek bir bilgi verebilir?
Yahu acilde 5 saat bekledik dayanamadık çıktk eve geldik hastamısın kardeş keyfimdenmi soruyorum elbette hafta için polk gideceğiz ama merak ediyorum genel anlamda nasıl diye terbiyesizliğin alemi yok
Terbiyesizlik yapmıyorum kendimi ifade etmeye çalıştığım halde bana gelip saçma sapan bir üslup ile cevap veriyorsun. İfade ediyorum anlasan zaten mantık çerçevesinde onay verip geçersin.
Yaa ne anlayışsız insansınız bee hasta psikolojisinden anlamıyomusun sen
Sanal bir ortamda kafa dağıtmak için giriyorum. Ben de insanım sonuçta
Bana genel birşeyler söyle zaten senden nokta atışı teşhis beklemedim ama az çok kan değerlerine göre birşeyler söyleyebilirsin diye dedim ama saldırıya meyilli olduğun için bir şey diyemiyorum
Saldırıya meyilli asla değilim. Eğer kötü bir yorum yaparsam bu seni üzebilir. Aksi çıkarsa bu seni sevindirebilir. Psikolojini neden bozayım ki?
Ne bölümü sonucu
Acil genel
Kan
At bakalık
Nasıl atıcam buraya xpr yetmiyor
Eeeee?
Takip et
Beni takip edersen ben sana yazayım gizlisin kullanıcı adanı bilmiyorum