Çok mu halsizlik enerji düşüklüğü uyku hali yapıyor
Nasıl kurtuldunuz hangi ilacı içip nasıl duzelir
Çok mu halsizlik enerji düşüklüğü uyku hali yapıyor
Nasıl kurtuldunuz hangi ilacı içip nasıl duzelir
Demir eksikliği için et kırmızı mercimek domates ve elma ve karpuz gibi meyveleri tuketebilirsin ve çay içiyorsan yemekten 1-2 saat sonra çayını iç yemekten sonra içilen çay vitaminleri özellikle demiri vücutdan atıyor çayı içiyorsun tuvalete gidip vitaminlere özellikle demirlere bay bay diyorsun
Bende hem demir eksikliği hem kansızlık vardı pekmez filan içtim bide kınakına diye bişey var onu içiyodum kanım baya yükseldi ama demir eksikliğine hiçbir ilaç fayda etmedi kanım artmasına rağmen hala düşük
Gün içinde nasil enerjik kalabiliyorsunuz
benim uykumu alsamda gün içinde uykum geliyor ve halsiz hissediyorum
Kansızlık var diye düşünüyorum ne önerirsiniz
Kansızlık için kınakına gerçekten çok iyi geliyo bayadır yapmıyorum tarifini unuttum ama vardır yapılış şekli içimide kolay tadı kötü değil. O uyku hali bende hala var demir eksikliği çok etkiliyo kırmızı et ye yanında da mutlaka c vitamini tüket demir emilimini arttırır o şekilde iyi geliyomuş demire. Aslında ciğer yemekte çok iyi geliyo diyolarda ben yiyemiyorum eğer yersen onuda tuketebilirsin
Çok çok teşekkür ederim yardımların için o kınakını mutlaka denemeye başlayacağım. Nereden alabilirim aktarcılardanmı
Bide sende kansızlık varken belirtileri neydi
5 su bardak su
20 gram kına kına
500 Gr çekirdekli siyah kuru üzüm
Hazırlamaya geçelim
Kuru üzümü bir havanda çekirdekleri ile birlikte dövün.
Tencereye koyduğunuz suyun içerisine kuru üzüm çekirdeklerini ekleyin.
Kına kınayı da ilave ederek kısık ateşte kaynatın. Yaklaşık 4 su bardağı su kalana kadar kaynatmaya devam edin.
Ocağın altını kapatıp soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra ince bir tülbentten geçirerek cam bir şişe koyun ve buzdolabında bekletin.
Şu şekilde hazirliyoduk bizde sana da atiym. Aktardan bulabilirsin kınakına yı inşallah sana da faydası olur. Kansızlık varken daha fazla uyku hali oluyodu hiçbir şey yapicak enerjim olmuyodu şimdi ona göre daha iyiyim. Bir de kansızlık bende kalp çarpıntısı yapıyodu baya o da geçti şimdi
Çok çok teşekkür ederim gerçekten 🙏🙏🥹
Hemen deneyeceğim
Bu karışımı her gün mü içeceğim siz ne kadar içtiniz kaç ay
Rica ederimm evet her gün içiliyo. Ben sanırım bi 3-4 ay içmiştim
🙏
Cevap
0Cevap
Halsizlik hatta baş dönmesi yaşıyordum. Yaklaşık 10 senedir ara ara demir hapı içiyorum. Yine kontrole gitsem yine hap almam gerekecek sanırım
Uyku gelme durumu oluyor mu ondan nasil kurtuluyorsunuz
Hangi hapları kullandiniz
Bnde var ve ilaç kullanma alışkanlığım olmadığı için tekrarlıyor surekli
Belirtileri neler
Enerji konusunda hergun olmasa da enerjigim genelde ama unutkanlık tırnaklarda kırılma iştahsızlık kilo alamama durumu hepsı var
Uyku gelme durumu oluyor mu ondan nasil kurtuluyorsunuz
Evdeysem yalnz isem evet uyurum ama genelde yalnz da olmadğm için oyle uyku sorunum da yok
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?