Kızlar son 1 senedir kilomdan bağımsız olarak göğüslerim sürekli büyüyor. Hamile değilim. Son girdiğim ilişkiden 1 ay sonra yaptığım idrar testi de negatif çıktı. Yani hamilelik dolayısıyla da olamaz
Ancak son 1 aydır sürekli bir ağrı var sebebi nedir sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 senedir böyle bişey varsa ihmal etmişsin. Hemen doktora git
Biliyorum ne olduğunu çok kötü yandın
Nedir peki?
Bi mesaj atabilir misin bana ben yazamıyorum da
berfinurdericioglu inst
Burdan yazamaz mısın Instagram kullanmıyorum
Aç birtane çünkü AIDS kapmışsın son girdiğin 1 ay evvelkinden, hayatın biter birine söylersen
2 hafta önce bacak ameliyatım için kan testi aldılar. Sanırım öyle bişey olsa o gün söylerlerdi ya. Tatile gittiğim için regl geciktirici hap kullandım. 15 inde regl olmam gerekirken 22 sinde oldum. Üstüne gecikmenin 3. Gününde 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif. Ancak bu göğüs şişmesi de hamilelik belirtisinden başka bişey değil. Korkmaya başladım ufaktan
Kan testinde 6. Ayda. İtibaren çıkıyor, ilişkiden 1 ay sonra ilk belirtisi göğüs şişmesi
Göğüs şişmesi ve ağrısı
Hamileliğin mi aids in mi? Hamilelik riski de baya korkutuyor beni çünkü
Hamilelik döneminde göğüs şişmesi ve ağrısı olmaz , doğum yaptıktan süt ürettiği için şişer, süt vermezsen akar Kendi kendine bir gün de süt damlası şeklinde ve ağrı olmaz
Pazartesi aids meselesi için bi doktora gidicem ama sence benim saydığım şartlara rağmen yine de hamile olma ihtimalim var mı?
Bizim üniversitede Okuyan kız da senin le aynı şikayeti vardı ilişkiden 1 -1,5 ay sonra göğüsleri şişti ve ağrısı vardı göğüslerinde doktora gitti bişey bulamadı 6 ay sonra gel dedi korkarım ki düşündüm şey değildir dedi , 6 ay sonra doktor a gitti AIDS kapmış doktun düşündü şey doğru çıktı, Hayatı bitti siciline işledi
Peki gittiğim doktor muayeneler sırasında hamile olup olmadığımla ilgili bi test yapar mı?
Kan testinde çıkıyor hamile olup olmadığın ilk haftasında bile
Ve benim göğüslerim ilişkiden 1-2 hafta sonra ağrımaya başladı
İlk iki hafta içinde başlıyor zaten
Ama yaklaşık 1 senedir bi şişme ve hassasiyet söz konusu. Sadece 1 aydır ağrı başladı onunda sebebini asla bulamıyorum. Hamilelik ihtimalimden korkmaya başladım ama daha 20 gün önce regl oldum ve daha sonra hiç sevişmedim. Napıcam yine ben ya
Yok hamile değilsin o kesin , telgram dan yaz indir bana o zaman
Hala burada mısın bilmiyorum ama geçen hafta kadın doğuma gittim. Göğüsüme karnıma ve rahmime baktılar. Hamile olsam 2 aylık bir bebeği görüp bana söylerlerdi sanırım değil mi?
Uyudum 💃
107 yaşından sonra normal tabi
Ee eskilerden kim kaldı
Belli ki bir sen kalmışsın ecrin nine