Sağlık Gözlükçünün eski gözlük camımı vermesi gerekmez mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 gözlük yaptırdım fakat eski camlarımı vermemişler ve mavi cam istediğim halde normal cam takılmış Güncellemeler+1 yıl mavi cammış eski camlarıda atmışlar Gözlükçünün eski gözlük camımı vermesi gerekmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yvzkrt06 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Seni yemişler normalde takas olması gerekirdi dhhdhe 0 4 Yorumla Soran +1 yıl anlamadım Yorumla Elifbintİslam +1 yıl Dolandırıcılık diyor ablacım sana da uğramış Yorumla Soran +1 yıl nasıl takas Yorumla Soran +1 yıl @Elifbintİslam aradım camların sertifikası var zaten dedi uzerinde yazanları anlattı içiniz rahat etmezse yine de gelip mavi cam testi yaptırabilirsiniz dedi Yorumla
Alppars Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Art kötü niyetli biri olabilirler. Vermiyorlarsa polise gidip şikayet edebilirsin malıma el koyup beni gasp ettiler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dfdhd ay çok güldüm abartı Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Vermesi lazim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çöpe attık dediler demin aradım fakat normalde her gozlükçüm vermişti eski camları lazım değil ama şaşırdım Yorumla məmùrbəýý +1 yıl Yapacak bir şey yok ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni yemişler normalde takas olması gerekirdi dhhdhe
anlamadım
Dolandırıcılık diyor ablacım sana da uğramış
nasıl takas
@Elifbintİslam aradım camların sertifikası var zaten dedi uzerinde yazanları anlattı içiniz rahat etmezse yine de gelip mavi cam testi yaptırabilirsiniz dedi
Art kötü niyetli biri olabilirler. Vermiyorlarsa polise gidip şikayet edebilirsin malıma el koyup beni gasp ettiler.
dfdhd ay çok güldüm abartı
Vermesi lazim
çöpe attık dediler demin aradım fakat normalde her gozlükçüm vermişti eski camları lazım değil ama şaşırdım
Yapacak bir şey yok ozaman