Sağlık Ayak bileğim yıllardır kaşınıyor, sebebi nedir? PoloEmre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar 2020 den beri ayak bileklerim hep böyle kaşınır hep aynı yer kanayan kadar kaşıntı krem kullandım gene geçmedi nedir bu illet az önce gene oldu yaz kış ayni Ayak bileğim yıllardır kaşınıyor, sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Kaş Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl hic dermatolojiye gitmeyi dusunmedin mi bu sure zarfında 0 1 Yorumla PoloEmre +1 yıl Hep aksattim Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cildiye diye bir şey varHani doktor oluyor falan.. 0 0 Yorumla
seherrfmdbf7 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Dermatologa gittmeyipte o gün zarfında naptın anlayamıyorum 🫤 0 0 Yorumla
tweetycik Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Geçmiş olsun. Üniversite hastanesine gittin mi? 0 1 Yorumla PoloEmre +1 yıl Yok hayir Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kanka dişinle mi kaşıdın? 0 2 Yorumla PoloEmre +1 yıl Elimle Yorumla four4 +1 yıl Olm kaşıma bırak Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayyy nasıl olmuş öyle ya bı doktora gitmedinmi 1 0 Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Benim güneşe alerjim var egzama oluyor 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Cildiyeye gitmek hiç mi aklına gelmedi? 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Sağlık konusunda 844 cevap paylaştı. Karaciğerin'de hastalık olabilir 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 340 cevap paylaştı. Emin ol sinir stres... 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. zona olabilir zona kremi al geçer. 0 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl egzema :/ 0 2 Yorumla PoloEmre +1 yıl Öyle mi ya :/ Yorumla hayalsizhayalperest_ +1 yıl kuruyup kabuklarını kaşıdıkca daha da kişinin kaniyorsa egzema Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hic dermatolojiye gitmeyi dusunmedin mi bu sure zarfında
Hep aksattim
Cildiye diye bir şey var
Hani doktor oluyor falan..
O kaşımanın verdiği acıyı ve rahatlığı seviyorum kdjdd
Dermatologa gittmeyipte o gün zarfında naptın anlayamıyorum 🫤
Geçmiş olsun. Üniversite hastanesine gittin mi?
Yok hayir
Kanka dişinle mi kaşıdın?
Elimle
Olm kaşıma bırak
Ayyy nasıl olmuş öyle ya bı doktora gitmedinmi
Doktora neden gitmiyorsun?
Benim güneşe alerjim var egzama oluyor
Cildiyeye gitmek hiç mi aklına gelmedi?
Doktora göster e nabizdan
Karaciğerin'de hastalık olabilir
Emin ol sinir stres...
Cildiye doktoruna gitsene