Sağlık Ayak bileğim niye böyle leke oluyor ve nasıl çıkar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İki ayak bileğimde böyle niye böyle oluyor ve nasıl çıkar Ayak bileğim niye böyle leke oluyor ve nasıl çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
doğadakikadın Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Daha önce benim elimde çıkmıştı buna benzer bir leke. 0 0 Yorumla
kadınseviyorummm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl gecmis olsun ilkkez gordum yank gibi ayakabidan mi acaba gizli olmasn bisler istedim sormak 0 0 Yorumla
suzanna123 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Lifle çıkar pislik bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye pislik olmuş ki hep banyoya giriyom Yorumla suzanna123 +1 yıl Kir olmuş ne biliyim Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. Kire benziyor güzel bir kese geçirir. 0 0 Yorumla
İzmirliHakanKıbrısta Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Bol köpüklü sıcak su ve lif... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olum sen hic keselenmiyo musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayağımı keselemek aklıma gelmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keselen çıkar Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Şeker var mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl şeker Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Kan şekeri Yorumla Soran +1 yıl Bilmem vardr şişmanm çünkü Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Şişman kızlar genelde yüzü güzel olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yanır olmuş kir olmuş tombişim keselenmen lazım dkjdkd
Daha önce benim elimde çıkmıştı buna benzer bir leke.
gecmis olsun ilkkez gordum yank gibi ayakabidan mi acaba gizli olmasn bisler istedim sormak
Lifle çıkar pislik bu
Niye pislik olmuş ki hep banyoya giriyom
Kir olmuş ne biliyim
Güneşten bence
Kire benziyor güzel bir kese geçirir.
Kese yap kese kirden öyle
O leke değil ki
Kir kir
Az temizlen
Bol köpüklü sıcak su ve lif...
Olum sen hic keselenmiyo musun
Ayağımı keselemek aklıma gelmedi