Merhabaa 🌸
Çıkmadan yarım saat önce şişeyi buzluğa atıyorum çıkarken de alıyorum içerek gidiyorum yoksa bu sıcakta susuz dışarı çıkmak çok zor. 🧚🏻♀️

Merhabaa 🌸
Çıkmadan yarım saat önce şişeyi buzluğa atıyorum çıkarken de alıyorum içerek gidiyorum yoksa bu sıcakta susuz dışarı çıkmak çok zor. 🧚🏻♀️

Çok nadir dışarıya çıkarken su şişesi alıyorum. Çünkü dışarıda fazla sıvı tüketmiyorum. Bir kafeye ya da bir yere gidersem sıvı tüketirim onun için de su taşımaya gerek duymuyorum
Evet, son zamanlarda şahit olduğumuz hava olaylarına gerçekten çok ciddi bozulduğunu söyleyebilirim, susuz dışarıya çıkmak istiyorsan ikindi vaktinde sonra akşam'a 1.5 saat kala gezebilirsin.
Maalesef spora gündüz gitmek durumunda kalıyorum o yüzden.
Su içmek önemli su olmadan dışarı çıkarsam bile en azından dışarıdan da su alırım ama her şey pahalı olduğu için suyu evden çıkarken yanımıza almakta fayda var
Yanıma alıyorum ama yetmiyor dışarıdan tekrar satın alıyorum. Bu sıcakta susuz yapamam
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
35Cevap
Ben suya ek olarak sağlığım açısından elektrolit içeceklerde taşıyorum. Kendi çektiğim videoma göz atmanı öneririm.
https://www.youtube.com/watch?v=5KwEBnsuiZY&t=1sTeşekkürler güzel içerikler başarılarının devamını dilerim.
Bende teşekkür ederim.
Soğuk su daha çok susatir canım mümkün olduğunca ılık su iç
Yok canım ben buz gibi sudan başka bir su içemiyorum bu sıcaklarda.
Evet, alırım. Hatta arkadaşımla buluşacağım zaman ona da alıyorum bazen, çünkü çok iyi bir arkadaşım.
Ben dışarı çıkarken su almıyorum. Dışarı çıktıktan sonra marketten gazoz alıyorum. Suyun yerini tutar mı?
Çarşıda tanıdık akraba eş dost çok var hangisine gitsem değil su yemek bile yerim. O yüzden almıyorum ama başka yere giderken alıyorum
Evet alırım genelde yani çantamda taşımam ağırlık oluyor ama arabaya atarım
Almam unuturum genelde gittiğim yerlerde alırım
Sürekli yanıma su alıyorum. Yeterli su içmek önemli.
Evet Muhakkak alırım su almadığım zaman çok arıyorum 😅 sıcak havalarda şart
Sürekli cantaylayim zaten. Ve çantamda sürekli suyum olur.
Berlin'de hava aşırı sıcak olmadığı için dışarıda su içme gereği duymuyorum. Evde olunca bol bol içiyorum.
Bazen ama genelde almayıp dışarda bi suya 10 TL vermek zorunda kalıyorum
Hayır almıyorum. Susarsam dışarıdan alırım zaten :D
hayır evden götürem dışarıda herhangi bir yerden buz gibi su alırım gidee
Tabiki en az 2lt içmek için termosla alıyorum hep soğuk kalıyor
disari cikarken de aliyorum disaridayken de dayanamıyor insan bu sicakta
Dışarı her çıktığımda su alıyorum yaz veya kış farketmiyor
Evet su taşımak mantıklı ya da içip çıkmayı bende yapıyorum
Ben de şişemi elimden bırakamaz oldum. Bakkala bile gitsem suyumu daalıp gidiyorum.
Nereye gidecek olduğum fark etmeksizin yanıma su alırım ve su şişemi sürekli doldururum.
Yük yapmak yerine, susadığım yerde satın alır içerim 👍
Ben alıyorum çok sıcak susuz çıkamıyorum aldığım suda yetmiyor eve gelene kadar üç tane daha da alıyorum su burada pişiyor…
Almıyorum.. Bir şeyler taşımayı sevmiyorum yanımda..
Suudi Arabistan çöllerinde mi yaşıyorsun heryer su
Çok su içtiğim için daha evdeyken bile içiyorum ta ki dışarıdan eve gelene kadar ondan evde buzluğa su koyuyorum ve alıp öyle gidiyorum. Aydınlatma için sağol eğer sen yazmasan ben kendimi Arap ülkesinde sanacaktım ki zaten heryer suriyeli ve Arap dolu Arabistan da yaşıyor kadar hissetmiş oluyorum.
Amma abarttın Kıbrıs'ta askerde iken hiç susuz 16 kilometre mühimmatla yürüyorduk
Ben bayılırdım herkesin dayanma eşiği aynı değil hele ki konu suysa çok daha dayanıksızım.
Alıyorum alınmalı tabiki
O anki duruma göre değişir.
almam
her yerde satılıyor
Genelde alırım susuz çıkmam
yok ya gittiğim yerlerde genellikle alıyorum
Yok dışardan marketten alırım
Çok su içen biri değilim
Hayır. Adım başı su satılıyor..
Evet alirim yoksa bayılabilirim
İşe giderken mutlaka 1 şişe su alıyorum yanıma.
Evet su en sevdigm icecek
Genel olarak yanıma su alırım.
Su isininca ne yapiyorsun
İyice donuyor buzlukta hemen ısınmıyor 😅
Dışarıda su satılıyor?
Bakkal ve market bana biraz uzak evde çıkmadan su içen biri olarak bakkala gidene kadar sabredemiyorum.
Ben evde içiyorum daha çok
Dışarıdan alıyorum
Ara sıra alıyorum.
Kesin alırım
Evet alıyorum susuz yaşayamam
Bazen alırım
Sırtımda hep bir günüm olur.
Sırtımda hep bir güğüm olur
Almıyorum
Hayir
Gerek yok
Disardan aliyorum