Güncellemeler
+1 yıl
Ful bölgemi yapıyorsun bildiğim kadarıyla öyle olması lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam da senin çift bölge girmen hata senin vücudun alışmamış daha ne çift bölgesi sakat olabilirsin mazallah ama dikkat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence olayın dinlenmemekle alakası yok ben şahsen 6 gün spor yapıp bir gün dinleniyorum daha yeni başlamış olmama rağmen azda olsa geliştiğini hissediyorum önemli olan besinleri yeteri kadar almak proteininden yeteri kadar alırsan kalorini yeteri kadar alırsan fark etmez öyle çok yapıp az yapman
Senin dediğin gibi olmuyor işte dinlenmede çok önemli bence pişmanlık duyarsın ama sen bilirsin. Benim beslenmem hepsi 4 4 lük ama 6 günde iyice eridim
İlk başladığında ilk 1 yıl zaten hızlı gelişirsin benim spor geçmişimde var o yüzden
yani olabilir zamanla görmek lazım aslında eğer olumsuz bir şeyse böyle yapmam lafını dinlerim
hayır sadece kol antrenmanı ve karın yapıyorum
Tamam da senin çift bölge girmen hata senin vücudun alışmamış daha ne çift bölgesi sakat olabilirsin mazallah ama dikkat
eskiden spor yaptığım zaman da böyle yapmıştım 3 ay çalıştım ağır çalışıyorum her gün 1 saat yapıyorum bazen 1 saati de geçebiliyor ama genellikle 1 saat oluyor
Eskiden kaç ay yapmıştın peki
3 ay yapmıştım bundan 3 sene önce şu an tekrardan başladım daha 2 hafta oldu
Senin hocan sana demedimi tüm vücut yap diye bence demesi lazımmış
ben spor salonun da yapmıyorum evde yapıyorum kendi vücut ağırlığımla çatışıyorum
Normal. Benim 35 36 idi sldüxenli sporla 42 e kadar çıktım sonra braktim yıllar gecti şu an gobekliyim çokta takılmamak lazm 😃
Sldüxenli spor ne ama ben sporu hayatımın bi parçası yapmışım bırakmayı düşünmüyorum o yüzden önemli benim için
Düzenli olcakti😃ya bende öleydim 2 sene yaptım spor skıyor biyerden sonra
Spor sıkmaz reis sen hevesli değilmişsin spor kadar güzel şeymi var insanı kuş gibi yapıyor kafada hiç bi stres bırakmıyor tabi birazda istekli olmak lazım
Yoo hayır istekliydim sonra dan geçiyor işte sende öyle olacaksın diyemem belki sklmazsin ama istekde geçiyor
Ben 2 yıl oldu hemen hemen inan hiç öyle olmadım peki kolun kaç ay içinde 35 den 42 oldu
Hatırlamıyorum bro okadarani
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!