kadın doğum uzmanına her şeyi rahat rahat açık açık söyleyebilir miyiz bizi yargılarlar mı ya da hakkımız da kötü düşünürler mi mesela evlilik öncesi yaşadığımız bazı cinsel olaylar hakkında soru sormak gibi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tipta ayıp yoktur. Ver çoşkuyu istediğin soruyu sorabilirsin. Yaşadığın şehir nere bilmiyorum ama sağlam 4/5 tane kadın doğum uzmanı öneririm. İşinin ehlidir
kadın doğum uzmanına her ay düzenli gidiyorum zaten pcos olduğum için doktor bey de çok tatlı çok ilgili birisi ama annemle beraber gidiyoruz ve doktor annemi ultrasona bakarken yanına çağırıyor nedenini de az çok tahmin edebilirsiniz bu yüzden nasıl sorarım bilmiyorum
Yaş sınırın 18 den ufak reşit değilsin Usg çekersen niye dr anneni çağırsın ki gebe olsan bi ihtimal yardımcı olsun diyelim hasta- doktor namahrem ilişkisi vardır. Bunu ailene bile söylemeye hakkı yoktur. Reşit değilsen kanuni hakların ailende ama sen istemediğin sürece de sana iğne dahi vuramazlar. Soracağın soru +- bellidir. Usgden anlamazlar litotomi yapıp tuşe etmesi lazım düşündüğün soru ise olabilecek en değişik şeylerden biri kızlık zarı esnek mi değil mi sorusudur başka bi soru aklıma gelmiyor.
mutlaka yanımda geleni de içeri alıyor doktor belki yanlış anlaşılmak istemediği içindir bilmiyorum
Bilemiyorum soruyu sormadan cevabı bilemezsin
Hayır. İstediğin herşeyi sorabil diye bu mesleği yapıyoruz. Yargılamak bizim işimiz değil.
siz kadın doğum uzmanı mısınızzzz
Uzmanı değil asistanıyım.
Peki sormak istediğim şeyi size sorabilir miyim sizde biliyorsunuzdur belki de hem doktora sorup sormamam gerektiğini anlarım böylece
Dinliyorum.
Bir erkek arkadaşım var 2.5 yıldır beraberiz ve aramızda cinsel şeyler yaşadık yani seks değil onu hiç yapmadık ama işte elle boşaltma falan tarzı spermin elime geldiği de oldu yüzüme göğsüme falan da ama en son göğsüme geldiğinde kırmızı kırmızı noktalar çıktı sonra kayboldu 2 gün sonra bi baktım yine çıkmışlar anneme gösterdim böyle şeyler var diye sıcaktandır dedi benim içim rahat etmedi dk hapı kullanıyorum ondan mı acaba diye de düşündüğüm için gittim sağlık ocağına sıcaktan dedi sonra da yüzüme geldi sağ sol yanağıma ve burnumun üstüne falan şimdi bakıyorum sadece sağ tarafta sanki kırmızı kırmızı şeyler var gibime geliyor erkek arkadaşım bir şey yok yüzünde normal diyor sizce bir alakası olabilir mi bununla elime falan yaptığında bir şey yoktu önceki yaptıklarında da yoktu
yazarken biraz utandım :)
Utanacak bir şey yok. Alerjik reaksiyon gibi duruyor. Tahlil yaptırdın mı
hayır yaptırmadım daha önce böyle bir şey olmadı çünkü ilk defa göğsüme yüzüme boşalmadı daha önce de bir çok kez boşaldı elime koluma falan geldiği de oldu oralarda bir şey yok yüzümde de arkadaşlarım da aynı şekilde bir şey yok diyorlar ama benim içim rahat etmiyor
Tamam sakin olun öyleyse. Bir kan testi yaptırın.
onunla alakalı olmadığını söylüyor herkes belki de gerçekten değildir ben evham yapıyorumdur boşuna ama sürekli ağlamaktan da gözlerim şişmeye başladı en azından uzmandan alakası olmadığını falan duyarsam içim rahatlar diye düşünüyorum
iyi de ailem ne olcak onlara ne dicem ben böyle bir şey yaptım diyemem ki onlara söylemeden kan testi de olamam çünkü görürler e nabızdan falan
birde kaşıntı falan hiçbir şey yok sadece kırmızı noktalar var o kırmızı noktaları da bu sabah gördüm biraz ama şu an yok gibiler tam anlayamıyorum fotoğraf attım arkadaşıma hiçbir şey yok bir iki sivilce var sadece dedi
Buradan anlayamam bir şey olup olmadığını. Doğrusu bu şüpheleniyorsan kan vereceksin.
Peki sizce böyle bir şey olabilir mi daha önce yaptığımda hiçbir şey yok elime boşaldıktan sonra yüzüme boşaldı elimde yok yüzümde sadece sağ tarafta var gibime geliyor yani onunla alakalı olma ihtimali nedir yani birde adet dönemime yaklaşıyorum 8 gün sonra olacağım onun sivilcelerini bu sanmış olabilir miyim
Tabiki olabilir. Adet öncesi sivilcelenme olur.
yani spermle ilgisi yok zaten ilgisi olsa önceden de olurdu diye düşünüyorum ben ama yine de bilir kişiye danışmak istedim o zaman yüzümde ki adet öncesi sivilce göğsümde de sıcaktan zaten pişik kremi verdi doktor sürünce geçiyor 1 2 gün sonra bakıyorum çıkmaya başlıyor
Ay birde bir şeyi belirtmeyi unutmuşum göğsüme boşaldığı zaman haziranın ortasıydı Temmuz sonunda tatile gittim orada da ara ara çıkıyordu yani yeni olan bir durum değildi zamanını da söylemek istedim ona göre bir şey söylersiniz belki diye yani hemen ard arda olan şeyler değildi 2 ay sonra elime ve yüzüme yaptık
ya acikcasi oyle bi anlatmissinki. aciklamadan cok merak ettim tam olarak ne yasaidnki
nasıl yani
takip atarmisin bana ordan sorayim sana hm?
maalesef :( bir yorumda anlattım ne olduğunu zaten
okudum simdi. sen kompleksli birisin
o nedir
yurt disindami yasiyosun
hayır ama ne demek istediğinizi çok anlayamadım
adam yuzune bosaldi diye bunalima girmissin resmen.😄😄 komik geldi bana
bunalım değil biraz endişe sadece acaba ondan kaynaklı mı değil mi diye
sen evlisin dimi
hayır
bazi kadinlar o spermi yuzune suruyor sivilceler gitsin diye bilmem duydun mu
Acik açık söylemen lazım ki ona göre teşhis konulsun
evet ama bu ailemin kulağına giderse hoş olmaz o yüzden çekiniyorum olan şeyin nedeni ondan kaynaklı mı değil mi sadece bunu öğrenmek istiyorum
Sadece ondan kaynaklı reşit misin
Eğer reşit değilsen devlet hastanesinde trk muayene etmezler
ney sadece ondan kaynaklı evet reşitim
Bunun gibi durumlar için var zaten isteğini sor
evet ama malum bazıları böyle hareketler yapabiliyor yargılayabiliyor
Öyle ama içinin sinmesi gerek burada da gereksiz bazı insanlar vardır illa ki saçma sapan kendini farklı tanıtan insanlar onlardan da akıl alma bence
Evet bazıları bu haltı yiyor ne yazık ki.
Bu yüzden de toplum olarak bazı şeyler hakkında cahil kalıyoruz çekiniyoruz ne kadar kötü bir durum
Bir çok şeyin cevabını ana hatlarıyla netten bulabilirsiniz..
yazdım ama sorunumun cevabını bulamadım maalesef sanırım sadece ben böyle bir şey yaşadım
Çok spesifik bir medikal sorunla karşılaşmış olan tek kişi olma ihtimaliniz çok düşük. İmkansız değil tabii ama 👍
Mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım eğer yönlendirebileceğim bir şeyse.
durumu açıklamıştım bir yorumda
Hayır tabiki saçmalama
ya biraz çekiniyorum acaba benim hakkımda bir şey düşünür mü ya da aileme falan anlatır mı diye reşitim ama insan istemeden düşünüyor
Niye kötü düşünsün ayrıca düşüyorsa da düşünsün yani nolucak ben doğum kontrol hapı kullandığımı ve düzenli cinsel ilişkiye girdiğimi bile söyledim aileye bir şey demiyorlar ki diyemezler öyle bir yetkileri yok günde kaç kişi geliyor onları tek tek akıllarında mı tutuyorlar sanıyorsun
Yani aklına takılan ve sormak istediğin her şeyi gönül rahatlığı ile sorabilirsin söyleyebilirsin
Ya bende böyle düşünüyorum rahat rahat soramayacaksam neden bu mesleği seçsinler diye ama insan düşünmeden de edemiyor
Aynen tabiki doğruyu söylemen gerekiyor ki sana ona göre ilaç veya tedavi yöntemi uygulasınlar
Doktorlar zaten eskisi gibi evli misin diye sormuyor direkt bakire misin diye soruyor
Bana evli misin bekar mısın diye sormuştu bekarım demiştim
Öyle soranlar da var evet direkt bakire misin diye sormayı kaba buluyorlar işte
Özelde sorun olmaz.
Nedir
Yoo zannetmiyorum