minicik bebeğe çikolata veren teyze kötü müdür :D çocukları sevindirdiği sakinleştirdiği ve mutlu ettiği için iyiliktir çikolatayı sakinleşmesini istediğiniz herkese verebilirsiniz bence 🥲

minicik bebeğe çikolata veren teyze kötü müdür :D çocukları sevindirdiği sakinleştirdiği ve mutlu ettiği için iyiliktir çikolatayı sakinleşmesini istediğiniz herkese verebilirsiniz bence 🥲

Bence her şeyin fazlası zararlı bu yüzden de verirken dikkatli olmak gerekiyor ayrıca alerjileri olup olmadıklarına da bakmak gerekiyor her zaman için çünkü sağlıkları öncelik olmalı bence
Bunu duymak hoşuna gitmeyecek tahminen ama çocuklara çikolata vermek onlara kötülüktür, çünkü çikolata özellikle bizim aldıklarımız ve yediklerimiz işlenmiş gıda kategorisinde. Öyle olunca verilen şey işlenmiş, korunmuş, kimyasal olrak değiştirilmiş bir çikolata oluyor. Bu da haliyle doğal değil.
Hele minicik bebeğe çikolata veren teyze bilmeden kötülük yapmıştır, bunun bizim yediklerimizden atıyorum balıklara vermekten bir farkı yok. Balığı tost ile besleyemeyiz 🙃
Çocuklar sadece tatlı ile sevindirilmez, mutlu rdilmez ve hele hele çikolata ile hiç sakinlştirilmez. Çünkü enerji verir ve o çocuk durduğu yerde durmaz, bıraktığınız yerde bulamazsınız kuzenimin oğlundan biliyorum 😂
Çocuklara hele hele minnacık bebeklere işlenmiş gıda verilmemeli bu açık ve net...
Yok hayır zoruma gitmedi fakat zaten çocuğa abartı bir şekilde çikolata vermedim elimde birazcık erittim parmağından tadına baktı hiç bir yan etki göstermedi ve çok sevdi. Zaten çocuğun sadece çikolatayla sakinleşmiceğini ve mutlu olmicağını biliyorum daha büyümüş olanlara da kontrollü veriliyor zaten. Uyuşturucu gibi çikolata vermiyoruz :D detay benim gibi çikolata bağımlıları içindi bir tık :)
Rica ederim😇 çikolata bağımlısı olmanı sevdim :D tatlıcıklar için de teşekkür ederim 🌺
🧁🍧🍭🍨🍮 Bunlar da benden olsun :D
cocuklar cikolatayla hic karsilasmayacaklarmis gibi onlardsn uzak tutmayi dogru bulmuyorum. yasaklanmis seyler daha cekicidir neticede. 1-1.5 yasini gectikten sonra evde yenen her seyden minnacik da olsa bebeğe verilmeli
O sırada 5 aylık bebeğe vermem 🥲
aaa hayir 5 aylik bebege de vermeyin bence 🥺 daha yeni yeni ek gidaya geçiyordur, verin yogurdunu yaz meyvelerini mis gibi yesin
Yok ya ek gıdaya başlamadık henüz ama çok tatlı bakıyordu ablası 🥹 yedikten sonra aşırı mutlu oldu ama :)
hahah afiyet olsun minige ama annesi duymasin 🤫🤢
ay 🤢 bu emoji yanlis oldu
Ben de annesiyim onun annesi bişey demez 🥲 teşekkür ederiz🫠
bir parçadan bir şey olmaz
ama günde bir paket yerse elbette sağlık için iyi değil
sakinleşmesini istediğiniz biri varsa ya da çocuk başka aktiviteler bulunabilir
Cevap
5Cevap
Bebeklerin sistemine ağır/ allerjik gelebilir ama çocuklara da çok abartmadan bazen olabilir, her zaman olması çok da iyilik sayılmaz.
Çikolata zararlı bir şey değil
Çok alıştırma yeter ki
Bitaneden bir şey olmaz
Lafa bak sanki uyuşturucu veriyor.
İyiliktir tabii
kötü
Kötülük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?